Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zelalim yok sıkılmadımda eşime üzüldüm işteee
gerçi çok şükür hastalığı geçti gibien azından kas ağrıları bitti
yorgunluğu halsizliği geçti ama dünden beri mide bulantısı başladı
ama sağlıkçı bir ark.ma sordum normalmiş inş.tez zamanda atlatır![]()
canım geçmiş olsunzelalim yok sıkılmadımda eşime üzüldüm işteee
gerçi çok şükür hastalığı geçti gibien azından kas ağrıları bitti
yorgunluğu halsizliği geçti ama dünden beri mide bulantısı başladı
ama sağlıkçı bir ark.ma sordum normalmiş inş.tez zamanda atlatır![]()
sanada hayırlı cumalar bitanemhayırlı cumalar kızlar![]()
bebek için dua buldum
1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var
2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
Yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın !
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın !
Yarabbim , sen duaları duyarsın ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin.
Sen küçücük karıncaya can verensin , dağı taşı yaratan sensin , sen ne dilersen olur ...sen ne istersen olur.
şüphesiz ki sen kulum benden iste ben veririm demişsin.
Bak ağlıyorum yine ... Kulunu kuluna üzdürme . Beni artık kimseye imrendirme rabbim ! Evime küçücük bir melek gelsin sağlıklı sıhhatli ; evimize neşe olsun , sana hayırlı bir kul ,peygamberimize hayırlı ümmet olsun.
ümmeti muhammed'in çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ver yarabbim.
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine , kuran-ı kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine , tüm büyük kitapların tüm peygamberlerin , bilip bilmediğim tüm ermişlerin , evliyaların , ulemaların , şehitlerinin , gece gündüz sana yalvaran kullarının , kenzül arş'ın , ismi azam'ın , ayetel kürsi'nin ve şifa olan fatiha'nın yüzü gözü suyu hürmetine şu mübarek aylarda elimi geriye boş çevirme yarabbim !
Bana da sağlıklı, sıhhatli , hayırlı evlat ver tüm isteyenlere de ! Tüm ümmeti muhammed'e (s.a.v) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel allahım !
Dualarımı duy , sana sığındım , tek sana ... Kuluna kul etme beni ,evlat hasretiyle yakma ! Günahlarımız varsa günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla evlat hasretiyle yakma allahım !
Allahım ellerimizi geri boş çevirme ! Hızır aleyhisselam'ın acil şifasıyla , tüm meleklerin duasıyla duy sesimi !
La havle vela kuvvete illa billah !
Hasbunallahu venimel vekil !
Inna liilahi ve inna ileyhi racıun manasıyla hayırlı evlat ver bana ve tüm isteyenlere rabbim yardımcım yaradanım...
selam kuşum.selammmm![]()
canım geçmiş olsunüzülme bebem oda geçer bu hastalık yapar mideyi üşütmüşse eşin nane limon falan kaynat eşine inş. Rabbim şifasını versin canım
sanada hayırlı cumalar bitanemnasılsın canım msnne mesaj yolladım geldimi kopyalamayı bilmediğim için emeille yolladım gelmişmi baktınmı sen kopyalıyabilirmisin metukamada yolladım onada bi sorayım çok iyi bi duaymış o
![]()
tatlım ellerine yüreğine sağlık şimdi diğer duayıda okucam bencede yapmaktan hiç bi zarar gelmez faydası bile olur inş.![]()
selam kuşum.
ya ben gene virüslü mail diye açmadan sildim di,bi daha yollar mısın canım?![]()
cadım huuuuuuuuuuhg canım nasılsın tatlım hayırlı cumalar
![]()
hayirli cumalar hepinize .........iyi deilim canim cok hastayim hic halim yok sabaha kadar yatmadim ........
kıyamam canıma belinmi ağrıdı![]()
grip oldum canim ......belimide hic sorma kadin bir masaj yapti sanki tum kemiklerimi kirdi ..........
çok geçmiş olsun canımkendine dikkat et
başladınmı fizik tedaviye dünmü gittin inş. iyi gelirde seni bu sıkıntılardan kurtarır canım
![]()
cok saol canim ... evet dun basladim haftada bir kez gidicam kadin bir suru kizdi bana ......
neden kızdıki acıyı çeken sensin :26::26:
yalnis oturuyomusum ........... kucukten beri biraz gouslerim buyumeye basladinda omuzlarimi one doru eyyodum gouslerim beli olmasin diye seneler boyu hep oyle ....... oda kiziyo diyo kafa dik omuzlar geri karin iceri mankenler gibi yurumen gerekiyo yoksa ben ne yapsam arin devam edicek diyo ......
tatlım sende öyle yap kafanın üstüne bi tane defter koy o düşmesin diye kafanı hep dik tut işe yarayabilir bir süre dene bakalım aslında onu hepimiz yapıyoz bilyomusun ne kadar yalnış yapıyoz![]()