Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
cadı cım,benimde belim ağrıyo,bi dr a görinim bende.
görüşürüz canım öpt.byyyyyyy:48::48::48:
burdaki yabancilar icin cok yalnis nasil kiziyodu dun bana sanki diyor bu dunyada bir tek siz turklerin gousleri buyuyor 100 da 80 sizin kadinlar bu sorunla geliyo benim yanima yalnis yurume yalnis oturma bir suru yalnis .........

o dr çok biliyomuş bikerem bizim kadınlar terbiyeli öle memişlerini göstermek istemiyolar onların hiç beli ağrımıyomu :47::47:yemeğini ev işini yapabilyonmu canım :69::69:

görüşürüz canım öpt.byyyyyyy:48::48::48:

o dr çok biliyomuş bikerem bizim kadınlar terbiyeli öle memişlerini göstermek istemiyolar onların hiç beli ağrımıyomu :47::47:yemeğini ev işini yapabilyonmu canım :69::69:

beleri ariyo armiyo bilmiyom ama hepsi dimdiki cita gibi benim dok. en az 50 yasinda hem zayif hem dim diki .....yemek ev isi elimi vurmuyom canim dun yemek disardan geldi bugun bilm iyom ne olcak ......

beleri ariyo armiyo bilmiyom ama hepsi dimdiki cita gibi benim dok. En az 50 yasinda hem zayif hem dim diki .....yemek ev isi elimi vurmuyom canim dun yemek disardan geldi bugun bilm iyom ne olcak ......

o ne canim kafa calismiyo zaten zorlasamda bos su anda ..........

tatlım allahım yardımcın olsun :48:gerçekten zor inş. Biran önce iyileşirsin şeker :70::70:
Canım fsh yumoşların kalitesi sayısı için yapılıyo :26::26:

Saraaaaaaaaa zeynepppppppppppp huuuuuuuuuuuuuuuu sesim geiyomu nerdesiniz sizi kaçaklar :86::86::86::86::86:

zelal ben 2010 yılı başında bir dr.a gitmiştim o tahlillerimi yaptırmıştı az önce
hast.deki ark.mı aradım fsh me bakılmış ama geçmiş dönem olduğu için sonucu
göremedi benimde tahlil sonuçlarım elimde yok zaten hepsi dr.da kaldı :25:
ama o dönem hatırlıyorum sorun yok herşey normal demişti ama sen diyorsunki
yumurtalık kalitesiymiş o zaman ben 2010 sonunda da iyi bir dr.bulmuştum aynı
hast.den oda hormon tahlili yapmıştı ama fsh ye bakılmamış baktığı hormon tahlillerinin
iyi olduğunu söylemişti ama östrojen hormonumda düşüklük varmış oda yumurta
gelişimi ile ilgili bişeymiş zayıflık var demişti ultrasonda da 14.günümde 15 mm çıkmıştı
yumoş.. ultrasonun hormon sonucunu destekliyor demişti şimdi senin dediğinle bu östrojen
aynımı yani diğer dr.neden iyi dedi peki hormon tahlillerime :26:

[ı]zelal ben 2010 yılı başında bir dr.a gitmiştim o tahlillerimi yaptırmıştı az önce
hast.deki ark.mı aradım fsh me bakılmış ama geçmiş dönem olduğu için sonucu
göremedi benimde tahlil sonuçlarım elimde yok zaten hepsi dr.da kaldı :25:
Ama o dönem hatırlıyorum sorun yok herşey normal demişti ama sen diyorsunki
yumurtalık kalitesiymiş o zaman ben 2010 sonunda da iyi bir dr.bulmuştum aynı
hast.den oda hormon tahlili yapmıştı ama fsh ye bakılmamış baktığı hormon tahlillerinin
iyi olduğunu söylemişti ama östrojen hormonumda düşüklük varmış oda yumurta
gelişimi ile ilgili bişeymiş zayıflık var demişti ultrasonda da 14.günümde 15 mm çıkmıştı
yumoş.. Ultrasonun hormon sonucunu destekliyor demişti şimdi senin dediğinle bu östrojen
aynımı yani diğer dr.neden iyi dedi peki hormon tahlillerime :26:
[/ı]

ayşegülcüm ben kendi sonuçlarıma bakayım geliyom :10::10::10:

nitiğizzzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzzzzzz

zelal bundan sonra sana zeze diyebülürmüyüm çok hoşuma gettideeeee :9::9::9:

delüüüüüüüüüü de bari:9::9::9:
tatlım ben baktım e2 50 altında olmucak
fsh 4 6 arası süper
2 8 arası iyi
10 nu geçtimi çanlar çalıyo
östrojen hangisi oluyo acep bende yok yapılmamış östrojen fsh olabilirmi:44::44:kıjlar gelince bi sorayım benim hormonlar çok oynakmış ta 2009 dan itibaren baktım çok inip çıkmışlar :50: benim hayıta başlamam lazım incir bitsin onu denicem :27:aman ayşegülüm kadın olmak çok zor erkek bi sperm veriyo bitiyo biz nelerle uğraşıyoz:52::52::52:

yok canim bakmadilar yeni tedaviye basladimda esimden ve benden kan aldilar ama adetli deyildim ........bu du baska kan falan almadilar benden ..........
belin düzelince inş. hemen bi hormon tahlili yaptır canım ben gelene kaçmışsın şeker öpt.byyyyyyyyy:48::48:
zeze ben yemeğe çıkıyorum sen bak gelince okurum ben :27:
afiyet olsun canım byyyyyy:48::48:
nitiğizzzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzzzzzz

yeteyyyyyyyyyyy:78::78::48::48::48::48::48::48:

Hz. Ömer derki ;
"Ben duanin kabul edilmemesi kaygisi tasimam, icimde dua etme isteginin olmamasi kaygisi tasirim.Cünkü kisiye dua etme istegi verilmisse kabul onunla beraberdir.

Yarabbim yaradanım tek sığınacağım yalnız sen varsın !
Gece gündüz beni dinler dualarımı duyarsın !
Yarabbim , sen duaları duyarsın ve sana açılan elleri geri çevirmekten haya edersin.
Sen küçücük karıncaya can verensin , dağı taşı yaratan sensin , sen ne dilersen olur ...sen ne istersen olur.
şüphesiz ki sen kulum benden iste ben veririm demişsin.
Bak ağlıyorum yine ... Kulunu kuluna üzdürme . Beni artık kimseye imrendirme rabbim ! Evime küçücük bir melek gelsin sağlıklı sıhhatli ; evimize neşe olsun , sana hayırlı bir kul ,peygamberimize hayırlı ümmet olsun.
ümmeti muhammed'in çokluğu için bana da sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ver yarabbim.
Peygamberimizin yüzü gözü suyu hürmetine , kuran-ı kerim'in şifası yüzü gözü suyu hürmetine , tüm büyük kitapların tüm peygamberlerin , bilip bilmediğim tüm ermişlerin , evliyaların , ulemaların , şehitlerinin , gece gündüz sana yalvaran kullarının , kenzül arş'ın , ismi azam'ın , ayetel kürsi'nin ve şifa olan fatiha'nın yüzü gözü suyu hürmetine şu mübarek aylarda elimi geriye boş çevirme yarabbim !
Bana da sağlıklı, sıhhatli , hayırlı evlat ver tüm isteyenlere de ! Tüm ümmeti muhammed'e (s.a.v) sağlıklı sıhhatli evlat ver içlerinden beni ayırt etme güzel allahım !
Dualarımı duy , sana sığındım , tek sana ... Kuluna kul etme beni ,evlat hasretiyle yakma ! Günahlarımız varsa günahlarımız yüzünden beni ve tüm evlat isteyenleri sınama evlat acısıyla evlat hasretiyle yakma allahım !
Allahım ellerimizi geri boş çevirme ! Hızır aleyhisselam'ın acil şifasıyla , tüm meleklerin duasıyla duy sesimi !
La havle vela kuvvete illa billah !
Hasbunallahu venimel vekil !
Inna liilahi ve inna ileyhi racıun manasıyla hayırlı evlat ver bana ve tüm isteyenlere rabbim yardımcım yaradanım...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Uzaklık dediğin nedirki sevgili ! Biz yaradanı da görmeden sevmedik mı ..?
.

Back
X