Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tweety7883 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 163452

Eki Görüntüle 163453

88prenses22 ............................ 50
sara_28 ................................ 53
zelalca ................................. 50
metuka ................................. 33
pikepolat ............................... 30
hznbksl .................................. 30
son_ece .................................. 37

toplam............ 283

kalan......................... 30

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

Eki Görüntüle 163452

Eki Görüntüle 163453

toplam............ 283

kalan......................... 30

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

30 ben alıyorum canımmmmmmm allah kabul etsinnn

kızlar bi arkadaşımız hastaydı hastane yatıyodu sabah komşular aradı ona bakmaya gittik.o yüzden duaya katılamadım.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
herkesin göblünde ne muradı varsa versin.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Yüce Allahım.hamilelerinde bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.hastalara şifa dertlilere deva versin Allahım.kimseyi darda bırakmasın.yuvalarımıza huzur mutlululuk,bolluk bereket sağlık birlik dirlik versin.
AMİN

belin düzelince inş. hemen bi hormon tahlili yaptır canım ben gelene kaçmışsın şeker öpt.byyyyyyyyy:48::48:

afiyet olsun canım byyyyyy:48::48:

yeteyyyyyyyyyyy:78::78::48::48::48::48::48::48:

kiz bence ona gerek yok olsa onlar yapirdi oyle baslardi tup bebeye ............ ama ben gecen yil kendi ulkemde laparoskopi olmustum orda cok testler yapildi bana bende onlari ingilizceye tercume etim verdim burdaki doktorlara sadece esimle bana kan testi yaptilar okadar............

Eki Görüntüle 163460

Eki Görüntüle 163461

yeteeeer ................................. 30

toplam............ 313

kalan......................... 0

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28,tweety7883

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.[/QUOTE]

yetercim eşin rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.inşallah geçici bi durumdur.telefonu uzak tut telefon sağlıklı insanlara bile zararlı kaldıki senin eşin yeni ameliyat oldu.Allah şifa versin canım.

kızlaar ya leylayı artık iyice merak etmeye başladım.inşallah hem kendisi hem bebeği iyidir.o hiç böyle yapmazdı.son zamanlarda akşamlsr bile geliyodu.ansızın habersiz gitmesi hayra alamet değil ya neyse kötü düşünmek istemiyorum.dua edelimde sağ selamet gelsin.

ohhhhhhhh usutum canim okadar hastayim ki gozlerimi zor aciyom hapsirma oksurme :43::43: hersey var bugun hic kendimde deilim .........

çok geçmiş olsun canım.nane limon kaynat çok iyi geliyo.bol C vitamini al.bide muhakkak doktora git ilaç versin bu gripler kolay kolay geçmiyo.

kızlaar ya leylayı artık iyice merak etmeye başladım.inşallah hem kendisi hem bebeği iyidir.o hiç böyle yapmazdı.son zamanlarda akşamlsr bile geliyodu.ansızın habersiz gitmesi hayra alamet değil ya neyse kötü düşünmek istemiyorum.dua edelimde sağ selamet gelsin.

insalla hersey yolundadir canim ....

kızlar bi arkadaşımız hastaydı hastane yatıyodu sabah komşular aradı ona bakmaya gittik.o yüzden duaya katılamadım.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
herkesin göblünde ne muradı varsa versin.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Yüce Allahım.hamilelerinde bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.hastalara şifa dertlilere deva versin Allahım.kimseyi darda bırakmasın.yuvalarımıza huzur mutlululuk,bolluk bereket sağlık birlik dirlik versin.
AMİN
aminnnnnnnn yüreğine sağlık
tamam tatlım ekliyorum.Allah kabul etsin.
aminnnnnnnnnnn
iyiz canim sen nasilsin ?????????????
çok şükürrrrr
yetercim eşin rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.inşallah geçici bi durumdur.telefonu uzak tut telefon sağlıklı insanlara bile zararlı kaldıki senin eşin yeni ameliyat oldu.Allah şifa versin canım.
canım zaten dr söyledi konuşma diye ama işte bizim erkelerimiz çocuk gibiler ben yokken telefonla konuşmuşbende acaba ondanmı diye düşündüm am şimdi kaldırdım vermiyorum merak eden beni arasın

canımm yaa bende merak ettim kimsede telefonu yokmu kiii bir arayan olsa iyi olurdu yaaaaa inşşşş bir sorun yoktur

belin düzelince inş. hemen bi hormon tahlili yaptır canım ben gelene kaçmışsın şeker öpt.byyyyyyyyy:48::48:

afiyet olsun canım byyyyyy:48::48:

yeteyyyyyyyyyyy:78::78::48::48::48::48::48::48:

zelalimmmmm duymamış kuzummmmmmmm

Back
X