kız hiç sorma zaten karnı şiş çıktı göbegi iyice kendi diyo 5-6- aylık oldu diye![]()
ahanda tamam yavyum ben birazdan teşhisi koyacam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hiç sorma zaten karnı şiş çıktı göbegi iyice kendi diyo 5-6- aylık oldu diye![]()
anam admalr baktılar biz aş eremiyoruz bari biz aş erek dedilerr herhal![]()
ahanda tamam yavyum ben birazdan teşhisi koyacamyavyum senin kociş şimdi 6 aylıkmı diyo hııııııııııııım mımmmmmmmmmm du bakim
ıııııııı
tamam buldum yavyum o zaman senin kociş 3 ay sonra doğum yapar
yavyum sen onu bi ara getirde bakalım kıjmı erkekmi
sen ben kimim onumu merak ettin ben şeyim yavyum
ben çatlak profesörüm
![]()
benimki de turşu istedi deeeeeeeee
bak o olabilir karıdan tık yok ben yapıyım diye düşündü herhalde
![]()
canım daha vakti var daha demekki....kaliteli büyüsünde catlar daha canım merak etme sen... ben bu yumurtlayamadan adet görücem gibi duruyo, karın sızılarım basladı... neyse bu ayı gözden çıkardım zatii.. önümüze bakıcaz artık... aha da bu pembişş gözlüklerimmm:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
bacım ben daha yeni gördüm seni.. hoşgeldin tatlumm..
baarma yetercim korkuyorum ben....![]()
evet yaaaaa hem nane limon hemide öpücük iyi geldiiii
serpillllll yazıyı kopyaladım canım dier toiğe
bak bu doğru ben,imkide geçen ay mide bulantıları yaşdı durdu bu ayda hastalandıı iğne serum vs vs strese giriyor adamcağız hoş ben,imki geçen ay antropozdaydı sadce 1 kere çalışma oldu onddada erken gebelikmi yaşadı ne ??? bir ana ya tutuysa sendurumunamı girdi acaba ??![]()
benimki de turşu istedi deeeeeeeeeacep benimkide hamişmidirrrrrrrrrrr
yaaaaaaaaa ben sizi korkutmak için değil sesimi duyurmak için bağırıyorumm![]()
çeklin ülennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bak bu doğru ben,imkide geçen ay mide bulantıları yaşdı durdu bu ayda hastalandıı iğne serum vs vs strese giriyor adamcağız hoş ben,imki geçen ay antropozdaydı sadce 1 kere çalışma oldu onddada erken gebelikmi yaşadı ne ??? bir ana ya tutuysa sendurumunamı girdi acaba ??![]()
yav ne soğuk kadınmışım anlamadım:44::44::44::44::44::44:
merhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem fakat ben şuan da trabzonda otuyorum iş gereği mayıs sonunda istla gidicem ve doktorum istda benim doktorum eski tip çekiyormuş ve ben anestezili çeklicem fakat aklımı kurcalayan sizce trabzonda bir doktor bulup çektiriym mi yoksa kendi doktorumumu bekliyim birde kist varken çekliyor mu rahim filmi
tatlım bence dr unu bekle için rahat eder en azından bu arada hg canımmerhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem fakat ben şuan da trabzonda otuyorum iş gereği mayıs sonunda istla gidicem ve doktorum istda benim doktorum eski tip çekiyormuş ve ben anestezili çeklicem fakat aklımı kurcalayan sizce trabzonda bir doktor bulup çektiriym mi yoksa kendi doktorumumu bekliyim birde kist varken çekliyor mu rahim filmi
tatlım onu heç sorma sabah daha beterya boşver ne soğuğu herkes sen kadar soğuk olsa keşke takma düşük ısıya sadce sabah ölçtüğünü dikkate al cnm
![]()
anam admalr baktılar biz aş eremiyoruz bari biz aş erek dedilerr herhal![]()
canım daha vakti var daha demekki....kaliteli büyüsünde catlar daha canım merak etme sen... ben bu yumurtlayamadan adet görücem gibi duruyo, karın sızılarım basladı... neyse bu ayı gözden çıkardım zatii.. önümüze bakıcaz artık... aha da bu pembişş gözlüklerimmm:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
bacım ben daha yeni gördüm seni.. hoşgeldin tatlumm..
baarma yetercim korkuyorum ben....![]()
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,son_ece,yeteeeeer,pikepolat,zelalca,
kızlar maç sayesinde süperr kaçamak yaptım ben şimdi çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhoş sohbetler
ellerine sağlık canımm sen zaten bu ay bayağıı stres yaşdın onun için şefkate sevgiye biizm öpücüğümüze ihtiyacın var kuzuuu mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kızlar maç sayesinde süperr kaçamak yaptım ben şimdi çıkmak zorundayım hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhoş sohbetler
yok gördüm cinsiyetini kız olacak çatlak profösörüm sen yorma kendini![]()
yavyum öle elini ayağını sokma adamın karnınasen getir bizim burda elektrikli aletimiz var onla bakcaz hem belki ikizde olabilir bu kadar aş erdiğine göre
![]()
korkma talım gel bena sarıltatlım zaten bende artık takmıyom ölesine yazdım
sende üzülme şeker biliyosun yumoş çatlarkende ağrı yapıyo belki yumoşun çatlıcak ondan ağrın vardır
![]()
sağolun yaaaa sizlerle yazışmak dağıtmak iyi geliyor yoksa kafayı yerdim bir sürü kendini bilmezle yaaaaaaaa