Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavyum öle elini ayağını sokma adamın karnınasen getir bizim burda elektrikli aletimiz var onla bakcaz hem belki ikizde olabilir bu kadar aş erdiğine göre
![]()
evek seker.. bosverdim bende aynen.. zati dolunayda geliyomus... biz sarilalum canummmm,, sevgü bööcüü olalım bissss....
minik kuş sıkma canını...
serpilcim.. iyi aksamlar seker...![]()
merhaba kızlaaaaaaar
evek seker.. bosverdim bende aynen.. zati dolunayda geliyomus... biz sarilalum canummmm,, sevgü bööcüü olalım bissss....
minik kuş sıkma canını...
serpilcim.. iyi aksamlar seker...![]()
ya zaten sıkmıyorum daişte bu insalar hayatım da olmsalar her şey daha güzel olcak f
![]()
tamam hocam getiririim![]()
ya zaten sıkmıyorum daişte bu insalar hayatım da olmsalar her şey daha güzel olcak f
![]()
hadi sarılalım kuşummmmmmmmmmmmm
tatlım ya bu dolunay boğalarıda etkilermi moooooooooooooo![]()
sıkma canını bence canım nasıl olsa onlar gidiciler kayınvaldenlerden bahsediyordun demiii sonra yanlış yorum yapmış olmayım da
hı şimdi oldu yavyumafeyin böle söz dinle şincik sen git adama ayaklarını yukayı kaldırıp dinlenmesini söle
bide şeyyyyyyy yaniiiiiii bir süre adama yaklaşma sık dişini yasak yavyum
zaten adamcağızı hamile bırakmışsın bide eziyet etme
oldu deme yavyum anladın yani yaşak
![]()
sıkma canını bence canım nasıl olsa onlar gidiciler kayınvaldenlerden bahsediyordun demiii sonra yanlış yorum yapmış olmayım da
pikemmm senin de mi karnın ağrıyor yavyummm