Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim eşimde iki taraftan varikosel ameliyatı oldu eşinin sonuçlerı çıkınca paylaşırmısın bizimle bende eşime keçiboynuzu kürü verdim keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama biz test yapmadık inş. eşinin sonuçları çok güzel çıkar canım inan buna ayrı sevinirim bu sorunu bizde yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum
ayyyyyyyy bebeğim çok incesin bende seni öpeyim şekerrrrrrrrrr![]()
canım bizim sayımız 35 milyon ama hareket 0 dı ameliyattan sonra yavaş yavaş hareketlilik artmaya başladı en son % 20 lere kadar çıkmıştı
canım benim eşimde iki taraftan varikosel ameliyatı oldu eşinin sonuçlerı çıkınca paylaşırmısın bizimle bende eşime keçiboynuzu kürü verdim keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama biz test yapmadık inş. eşinin sonuçları çok güzel çıkar canım inan buna ayrı sevinirim bu sorunu bizde yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum
ayyyyyyyy bebeğim çok incesin bende seni öpeyim şekerrrrrrrrrr![]()
kaçma gellllllllll burayaben şana beni açık etme dedim dinlemedin sen istedin yoksa sana karışmıcaktım
![]()
gegegelme üstümeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
zelaaaaal senin için bişey yazdım okudunmu
zeynepcim mesaj biraz arap saçına dönmüş okuyabildinmi![]()
zelaaaaal senin için bişey yazdım okudunmu
sadece zelelemibize yokmuu
![]()
canım bana gül yollucaktın hani nerdeler :78::78::78: ben sana yadım ama biraz mesajım arap saçına dönmüş çözülmüyo![]()
evet canım o çok önemli özelde yaptırın oralar daha iyi bakıyo inş. herşey istediğin gibi olur şekerzaten kesin sonuç için 3 ayda bir yaptırmak gerekiyor çünkü 3 ayda bir kendini yenilermiş bizimde ilaçları kullanalı 3 ay oldu keçiboynuzuda 2 ay oldu bakalım doktorlar çok kötü değil diyor 1 cc için ama bakalım artık hayırlısı laborotuvarın iyi olması gerekiyor
gegegelme üstümeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım benim kız kardeşim oldu laparaskopi dr sen kendini ne zaman iyi hisedersen dedikızlarrr tüpler kapalı yada aşırı yapışıklık varsa laporoskopi olduktan ne kadar süre sonra bebek yapma işlermine devam edebiliyoruzzzyani ne zaman ilişki olabliyor beklemek gerekiyor
![]()
şaka yapmıştımmmmmmmmmmmmmmmmmtatlım zelalin troidi olduğu için ona yazdım dedim.
gülleri yolladım ben sana akıllım.bir ki sayfa geriye baksana.ben sana troidinle ilgili ceviz reçeli ile ilgili bişey yazmıştım okumadınmı:26::26::26::26::26:
evet canım o çok önemli özelde yaptırın oralar daha iyi bakıyo inş. herşey istediğin gibi olur şeker
ayyyyyyyyyyy ne şirret şeysin sen koyktum hemen tüyeyim şincik eşin gelir bu kadar sese![]()
![]()
öylemi canım ilk defa duydum bi deneyeyim bakayım inş. işe yararbende öyle yapayım diyorum canım.
haaa zelalım bak sana ne diyecem.geçen gün maranki hocayı dinliyodum tvde.ceviz reçeli trioide çok iyiymiş hem hipotriode hemde hipertroide iyi geliyomuştroidi düzenliyomuş.sende onun sitesinden bi araştır bence.bende aldım bugün bende troid yok ama sırf tadını merak ettiğim için aldım.tadı muhteşem.bi dene istersen izlerken aklıma sen geldin söyleyeyim dedim canım.
saraaaaaaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmmmmmmmm yaba daba duuuuuuuuuuuu
yeterim bugün gözüm gönlüm açıldı sağolun kıjlar size dicek tek sözüm böle