- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
yok yok sen beni geçtin ben sana bi kupa vereyim hakettin canım gel bide öpeyim.![]()
yok kız ben pc özürlüyümmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok sen beni geçtin ben sana bi kupa vereyim hakettin canım gel bide öpeyim.![]()
hoşbulduk şekerimhoşgeldin kardelenim nasılsın canım![]()
ev temizliğiyle uğraşıyodum canım,işler bitmiyo ki,birini bitiriyom,bi bakıyom öbürünün zamanı gelmiş.hg canım bugün görünmedin
aaaaa yavyum sen hocana nasıl yetişirsin yavyum geriden geriden gel![]()
sen üzülme canım ben onun kulağını çektimevet ya eşimede yediririm kudursun biraz
![]()
yetey yavyum senle ne konuşmuştukgene çok güzel çiçekler bulmuş getirmişsin
![]()
hoşbulduk şekerim
bu akşam canım hep tatlı şeyler istiyo,acaba seni mi yesem ki
ev temizliğiyle uğraşıyodum canım,işler bitmiyo ki,birini bitiriyom,bi bakıyom öbürünün zamanı gelmiş.
biraz derinden yapmaya çalıştımda.:97:
kıjlar simge çayla çig börek yapmış![]()
kıjlar simgenin böreği gerçekten çiğmiş kıymalar üstünde ölece duruyo![]()
ivit yanınada çiğ çay yapmış![]()
gülmekten karnıma ağrılar giriyo yaaaaaaa
hoşbulduk şekerim
bu akşam canım hep tatlı şeyler istiyo,acaba seni mi yesem ki
ev temizliğiyle uğraşıyodum canım,işler bitmiyo ki,birini bitiriyom,bi bakıyom öbürünün zamanı gelmiş.
biraz derinden yapmaya çalıştımda.:97:
gerçektende bu simge düşman başına
![]()
nolur nolur nolur yap yapppppppppppp![]()
bi salonun camı kaldı işte,onuda yapabilsem bitcek.ellerine sağlık canım oh her taraf mis gibi olmuştur 8:![]()
kız diyette olmasam ahhh,neler yicem,baklava istiyo canım yaaaa,aslında incir içiyorum,malum çok şekerli,ama kesmiyo beni.men sana çikolatalı kek yapim canım menim.:125::125::125::125::125::125:
ellerine sağlık yorulmuşsundur du men sana bi çayda verem.![]()
bi salonun camı kaldı işte,onuda yapabilsem bitcek.
bissürü ütüm birikmişmiş,dünde onları yaptım,çok hamaratım şu sıra,kendimi gene işe verdim sanırım.
hiç hayra aalamet değil bu.
kız diyette olmasam ahhh,neler yicem,baklava istiyo canım yaaaa,aslında incir içiyorum,malum çok şekerli,ama kesmiyo beni.
yetey ben çok aradım ama çiğ böreği bulamadım
bi salonun camı kaldı işte,onuda yapabilsem bitcek.
bissürü ütüm birikmişmiş,dünde onları yaptım,çok hamaratım şu sıra,kendimi gene işe verdim sanırım.
hiç hayra aalamet değil bu.
kız diyette olmasam ahhh,neler yicem,baklava istiyo canım yaaaa,aslında incir içiyorum,malum çok şekerli,ama kesmiyo beni.
yetey ben çok aradım ama çiğ böreği bulamadımsaram bize çiğ börek bulsana
ne güzel kıj temizlik yapmak insanı rahatlatıyo hele ev temiz olunca tam terapi![]()
[/B]
mende diyetteyim ama yediklerimi görsen dün mesela zeytinyağlı biber dolması yaptım![]()