- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım eğlence tek kişiyle olmazkendi kendimi eğlendiriyom işteee
tatlım içedemi su giriyo:26:
ivit suyu katıp suyunu çekene kadar pişiriyosun.
kardelenim hemn tarifif veriyorum.
Malzemeler:
1 kg un
3 adet yumurta
2 tatlı kaşığı tuz
yarım su bardağı sıvı yağ
ılık su.
İç malzemesi için
kıyma
karabiber,pulbiber
tuz
3 adet kuru soğan
yarım su bardağı su.
YAPILIŞI:Kulak memesi yumuşaklığında hamur hazırlayıp bezeler yapılır her beze yemek tabağı büyüklüğünde açılır içine malzeme konulup yarım ay şeklinde kapatılıp kızgın yağda kızartılır. not: soğanlar sarartılıp kıyma tuz ve baharatlar katılarak pişirilip soğutulur.öylece bezelerin içine konup kızartılır.
tatlılarda çok güzel yetercim.![]()
benim bunu muhakkak denemem lazım ellerine sağlık canım![]()
sizi seveyoommm![]()
kızlar varikoseli olan erkekler gökçek iksir die birşey ve çayı varmış bunu 3-4 ay içiyorlarmış ve geçiyormuş adam kesinlikle varikkoselin yok olacığını söylüyor çookkk şaşırdım ya neden herkes ameliyat oluyor ki o zaman![]()
![]()
aa içini pişirip mi koyuyon..biz de içi çiğ konurr..![]()
zelalll beni seviyon muuu![]()
evet men pişiriyom çiğden olunca sanki içi tam pişmiyo canım yada bana öyle geliyo.
sen sevilmicek insanmışın canımmmmmmmmmmmmmseni seviyom metukammmmmmmmm
![]()
tatlım ben ona pek inanmıyorum genişlemiş damara çayın ne faydası olabilirki:26:
:118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:![]()
tatlım ben ona pek inanmıyorum genişlemiş damara çayın ne faydası olabilirki:26:
çay değil ya başka birşey bu çay yanında ekstraymış internette yaygın baya varikoseli olupta kullananlar geçtiğini anlatıyor ama tabi bilemiyorum sadece paylaşmak istedim :92: