iyiyim canım sen nasılsın..........![]()
bende iyiyim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen nasılsın..........![]()
bende iyiyim canımbugün sabah 7 de uyandım saat 9 da geri yattım ta 12 ye kadar uyumuşum
sonrada komşuya gittim yeni geldim
sen neler yaptın tatlım
![]()
bu gece annemdeydim.......çok güzel bir gün....gece 3 e kadar oturduk sabah 10 45te uyandım.![]()
oh ne güzel canım değişiklik insana iyi geliyo kafa dağılıyo moral oluyo annenler nasıldı canım![]()
hala annemdeyim......iyiler tatlım........![]()
annenlerle yakınmısınız canım![]()
1,5 saatlik bir yol pek yakın sayılmaz.hafta sonunu geçirmeye geldim..........![]()
mrb canım nasılsın prensesimmmmmmmmm
selim bebem nasılsın tatlımmmmmm![]()
merhabalar kızlar bi yandan temizlik yapıyom bi yandan yemek yapıyom bi yandanda sizinle konuşuyomçok meşgulüm yani
sizler nasılsınız :26::26::26::26:
zeloşum gezmelere gitmiş ohhh ne güzel etmiş insan değişiklik istiyo arada
prensesimde annesindeymiş o en güzeli ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazyine hüzünlendim.
kızlar bişey soracam ben bu kadar çiçek gönderiyorum ya size bundan rahatsız olmuyosunuz dimi hani sayfalar çiçekle doluyo diye eğer öyle bişey varsa söyleyin hiç kırılmam daha az çiçek yollarım.:26::26::26::26::26::26:
merhabalar kızlar bi yandan temizlik yapıyom bi yandan yemek yapıyom bi yandanda sizinle konuşuyomçok meşgulüm yani
prensesimde annesindeymiş o en güzeli ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazyine hüzünlendim.
kızlar bişey soracam ben bu kadar çiçek gönderiyorum ya size bundan rahatsız olmuyosunuz dimi hani sayfalar çiçekle doluyo diye eğer öyle bişey varsa söyleyin hiç kırılmam daha az çiçek yollarım.:26::26::26::26::26::26:
iyiyim şekereimsen nasılsın?
![]()
ayyyyyy çok sevindim yaaaaaben bi an öyle düşündümde sorayım didim hani insanlık halidir kimseye rahatsızlık vermek istemem yani.
o halde alın size gül yağmuru
Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454
kolay gelsin tatlım olur mu öle şey gözümüz gönlümüz açılıyo![]()
bende iyiyim canımsen hastalandınmı şekerrrrrrrr:26::26: