Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yeterim üzülme canım biz seni anlıyoz :70::70::70::70:

tatlım inş. gelmez kırmızılar bebiş gelir inş. test yapsana tatlım :29::29::29::29:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
yeterrrrrrrrrrrrrr cnmm ne habersinn :)))) tüp bebk öncesi beslenmeyle alaklı b,ilgin varmıı sen iyi araştırmacısın mucuxxxxxxxxx ondan sordumm

canım benim son gittiğim merkez beslenme listesi vereceğiz tüp bebğe başlamadan demişti (ama biz gidemedik eşimin rahatsızlığından dolayı )ama incir kürü yapmasın demişti
birde meoir has aradılar geçen gün onlarda beslenme listesi hazırlayalım 3 ay sonrada tüp bebk dediler nasıl bir liste dedim kişiye özel dediler

kızlar ben çıkmalyım yine gelirim yarım kalan dualrımı tamamlayaım fırsatını bulmuşken haftaiçi zor oluyor iş güç olunca şimdii rahata çıkmışken tamamlayayaım hepinize mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

canım benim son gittiğim merkez beslenme listesi vereceğiz tüp bebğe başlamadan demişti (ama biz gidemedik eşimin rahatsızlığından dolayı )ama incir kürü yapmasın demişti
birde meoir has aradılar geçen gün onlarda beslenme listesi hazırlayalım 3 ay sonrada tüp bebk dediler nasıl bir liste dedim kişiye özel dediler

anladım cnm ayyy öyle listelerle uğraşamam ben ama yinede besleyici şeyler tüketeyim :((( ben yemek konusnda çok tembelim boğaz namına bişi yok bende neysemmmmmmmm bakalımm anansdan bahsediyorlar acaba onu şimdiiden kullanmaya başlasamıı

bu arda incir kürü hayata uygulamam 5.ci günü hastanelk olmuştumm:1::1::1::1::1::1: tövvbeeeeeee aman aman ben asla uygulamam:50:

anladım cnm ayyy öyle listelerle uğraşamam ben ama yinede besleyici şeyler tüketeyim :((( ben yemek konusnda çok tembelim boğaz namına bişi yok bende neysemmmmmmmm bakalımm anansdan bahsediyorlar acaba onu şimdiiden kullanmaya başlasamıı

bu arda incir kürü hayata uygulamam 5.ci günü hastanelk olmuştumm:1::1::1::1::1::1: tövvbeeeeeee aman aman ben asla uygulamam:50:

neden hastanelik oldun canım:26:

kızlar ben çıkmalyım yine gelirim yarım kalan dualrımı tamamlayaım fırsatını bulmuşken haftaiçi zor oluyor iş güç olunca şimdii rahata çıkmışken tamamlayayaım hepinize mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
Allah kabul etsin canım byyyyyyyy:48::48:
inşallah tatlım :59::59::59:
:38::38::38::38::38::38::38::38:
sağolun kızlarrrrr:70::70::70::70::70::70:
bu gün daha iyi canım çok şükür
çok sevindim canım inş. dahada iyi olur :nazar::48::48::48:
vay hoşbuldukkkk:16:

hoşbuldum şeker,,,tahmin etttim . sen napıyon.
iyiyim canım :54:eşim pazara gitti onu bekliyom :9::9:siz nasılsınız şekerrrrr:nazar::48::48:

neden hastanelik oldun canım:26:

bana yaramadı cnm :( acile kaldırıldım 3 gün yataktan çıkamdım vs vs dr çok kzıdıı bırakın şu interneti dedi hahahhahahahh tabii eşimde aynı şeklde evde netim iptal etti o zaman hahahhahhahahhah nerden bulursun böuy7le şeyleri dedi hahahhahahahahhahhah

bende hayıt suyunu içememiştim yaaa
merhaba topik güzelleri.. nasılsınız?:16::16::16:
güzel haber var mı? neler yaptınız?:71::71:
hoş geldinnn
Allah kabul etsin canım byyyyyyyy:48::48:

:38::38::38::38::38::38::38::38:

çok sevindim canım inş. dahada iyi olur :nazar::48::48::48:

iyiyim canım :54:eşim pazara gitti onu bekliyom :9::9:siz nasılsınız şekerrrrr:nazar::48::48:

inşşş canım inşşşşşş

Son düzenleme:
Back
X