Sırtından vuranlara kızma ONLARA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN, Arkandan konuşanlara darılma ONLARI İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırtından vuranlara kızma ONLARA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN, Arkandan konuşanlara darılma ONLARI İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN
hoşgeldin canım kızlar gitmişler
merhaba kızlar nasılsınız bu soğan kürünü nasıl yapıyorduk ya 2 bardak suyla kaynatıyoruz ya bu kaynattığımız suyu 2 bardağa bölüptemi içicez yoksa hem sabah yaparken ayrı akşam yaparken yeniden mi yapıyoruz
iyi geceler kızlar öptüm byyyy![]()
saraçoğlu bir yerde sabah ayrı akşam ayrı kaynatın diyor bir yerde yaptığınızı sabah akşam için diyor kafam karıştı açıkçası ama yine de sağol![]()
merhaba kızlar nasılsınız bu soğan kürünü nasıl yapıyorduk ya 2 bardak suyla kaynatıyoruz ya bu kaynattığımız suyu 2 bardağa bölüptemi içicez yoksa hem sabah yaparken ayrı akşam yaparken yeniden mi yapıyoruz
keçiboynuzundan bahsediyosanız,ben ağzından duydum,akşam kaynatıp,sabahta içebilirsiniz diyo.
pardon kızlar,soğandan bahsediyomuşsunuz yaaaaa.
bende pat dişye daldım konuya![]()