evet evet leylaaaaaaaaa sana katılıyorummmmmmm
bu saraya bir ceza vermeliyizzzz
neden hepimizi aynı çağırmıyor diyeee![]()
bencede verelimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum canım ama zeloşu çağırdığın gibi beni çağırmıyorsun sankimmmmmmmmm.
..
ayyyyyy gülmekten öldüm yaaaaaaaaaa...
yerim sizi bennnnnnnnnnnnnn katıyyyyyy kutuyyyyyyyyy hemide....:76::76::76::76::76::76::76:
bencede verelimmmm![]()
bencede verelimmmm![]()
nasıl bir ceza versek acep...hımmmmmmm bir düşünemmmmm..bize 10 tencere dolma yapsın...![]()
aaaaaa sizi gidi kıskançlar sizizeloooşum yetiş bu kızlar meni kaşla göz arası yiyecek
![]()
hadi bakalım yi bir ceza bulalım hiç unutmasın![]()
aaaaaa sizi gidi kıskançlar sizizeloooşum yetiş bu kızlar meni kaşla göz arası yiyecek
![]()
hemide katıyyyyy kutuyyyyyy yeriz seni dolmacı saram benim...sen bize dolma yap...bakalım tadına belkim affederüzzzzzz senüüüüüüüüüü...aklım fikrim boğazda valla....burdada işi yemeğe bağladım ya hayret yani...acıkmaya başladığım belli oluyor sanırım...
![]()
nasıl bir ceza versek acep...hımmmmmmm bir düşünemmmmm..bize 10 tencere dolma yapsın...![]()
bikerem kıskanmadık bizçifte sntandartı var onu pretesto ediyoruz
![]()
hemide katıyyyyy kutuyyyyyy yeriz seni dolmacı saram benim...sen bize dolma yap...bakalım tadına belkim affederüzzzzzz senüüüüüüüüüü...aklım fikrim boğazda valla....burdada işi yemeğe bağladım ya hayret yani...acıkmaya başladığım belli oluyor sanırım...
![]()
aaaaa yeteycim senden hiç beklemezdim hiişşş çaktırma men senide çok sefiyommmmhiişş onlar duymasın![]()
hiişşş leylacım çaktırma onlar duymasın men senide çok sefiyom sana 20 tencere dolma yapacam men yaaa![]()
evet evet bu güzeldiiiiii
benim evdede yemek yoktu![]()
yok ya pışııık bal gibim kıskandın işte kıskanç yeter kıskanç yeter![]()
aynen katılıyorum..bizimkisi pırasalı rosto ayyy paydon protesto...bikerem kıskanmadık bizçifte sntandartı var onu pretesto ediyoruz
![]()
dolmaya asla hayır demem...affediyor gibiyim sanki...hiişşş leylacım çaktırma onlar duymasın men senide çok sefiyom sana 20 tencere dolma yapacam men yaaa![]()
aynen bendede yok valla...yapmaya üşeniyorum...evet evet bu güzeldiiiiii
benim evdede yemek yoktu![]()
hımmm neden olmasın dolmaya asla hayır demem helede sra ceza için yapacaksa hiç dememmm![]()
yaaa evet benim de evde yemek yok hemde ne zamandır dolma yemedim ne güzel olur şimdi hazır gelmiş dolmayı yemekk ohhh ohhhh![]()
leylaaaaaaaaaa bak ne yakaladımmmmm![]()