Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyorum..bizimkisi pırasalı rosto ayyy paydon protesto...
dolmaya asla hayır demem...affediyor gibiyim sanki...
aynen bendede yok valla...yapmaya üşeniyorum...
kız ececim bu sara herkese mavi boncuk dağıtıyor..cezayı arttırsakmı acep...tek dolmayla olmasssss yanına başka şeylerde isteyelim...![]()
yipuuuuuuuuuuuuuuuu yemekten yıttıkkkkkkkkkkkk![]()
flaşşşşş flaşşşşşşş flaşşşşşşşş sara mavi boncuk dağıtırken yakalandı...![]()
kız ececim bu sara herkese mavi boncuk dağıtıyor..cezayı arttırsakmı acep...tek dolmayla olmasssss yanına başka şeylerde isteyelim...![]()
evleridemi temizletsekkk acepppppppppppppp:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
alın size bi tencere sarma bi tencerede dolma yaptım men yaaaa
Eki Görüntüle 165367
Eki Görüntüle 165368
kısss yazık kıza o kadar eziyet yeter bence dolmaya tamam diyelim bence kıyamadım fazla üzerine gitmeyelim
evleridemi temizletsekkk acepppppppppppppp:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
anamm bunlarda ne acımasız yeter kız dolma neyinize yetmiyo![]()
anamm bunlarda ne acımasız yeter kız dolma neyinize yetmiyo![]()
ececim sen çok iyisin men seni çok sevdim inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşuysun tatlım.bunlar çok acımasız sen meni bunların eline bırakma barim![]()
[COLORçç="red"]kız saraaaaaaaaaaa seviyoruz seni kız
canım benim girdiğim bir topik var ben oradaki kızlarıda çağırdım burayadaha kalbalık olalım kaynatalım diyeeee
[/COLOR]
yaaaaaaaaaaa ama temizlik iyi olacaktıııııııııııııııııııııııııı
sen neden oyun bozanlık yapıyorsun![]()
ececim sen çok iyisin men seni çok sevdim inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşuysun tatlım.bunlar çok acımasız sen meni bunların eline bırakma barim![]()
bu saatte bu yapılırmı ya gebe insana...ölecem açlıktan şimdi...alın size bi tencere sarma bi tencerede dolma yaptım men yaaaa
Eki Görüntüle 165367
Eki Görüntüle 165368
gidelim gidelim...kısss yazık kıza o kadar eziyet yeter bence dolmaya tamam diyelim bence kıyamadım fazla üzerine gitmeyelim
süper fikir..benim evi götürüyorlar zaten...içine bir girse bir ay çıkamaz...evleridemi temizletsekkk acepppppppppppppp:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
şikayet yok şikayet yok cezana razı gel...aaaaa hem dolma yaptım hem sarma yaptım o kadaar aaaaa
ececim sana bi tencere fazla yapacam
yok artık vazcaydım size dolma molma yapmıyom men![]()
kız bize dua yokmu![]()
bu saatte bu yapılırmı ya gebe insana...ölecem açlıktan şimdi...:84::84::84::84::84:
gidelim gidelim...
süper fikir..benim evi götürüyorlar zaten...içine bir girse bir ay çıkamaz...
şikayet yok şikayet yok cezana razı gel...
ayyyy siz ne yaman şeysiniz hem bana eziyet planları yapın hem dua isteyin bu kadarını hürrem bile yapmıyo haremdeki kızlara
dua olmaz olurmu canım Allah isteyen herkese evlat nasip etsin canım menim.hemde sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
mende sizi sefiyooommm akıllıım iyi yapmışsın kapımız herkese açık biliyosun
ecemmmmmmmm sende sarma zedem zedemisin yoksammmmkız oyun bozanlık degil kız yazık kız hem dolma hemde sarma yaptı fazla yormayalım o sarmayı sarmanın ne zor oldugunu bilirim insanın boynu kırılıyor
evet evet temizlete evleriiiiii
bu saatte bu yapılırmı ya gebe insana...ölecem açlıktan şimdi...:84::84::84::84::84:
gidelim gidelim...
süper fikir..benim evi götürüyorlar zaten...içine bir girse bir ay çıkamaz...
şikayet yok şikayet yok cezana razı gel...
ayyyy siz ne yaman şeysiniz hem bana eziyet planları yapın hem dua isteyin bu kadarını hürrem bile yapmıyo haremdeki kızlara
dua olmaz olurmu canım Allah isteyen herkese evlat nasip etsin canım menim.hemde sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.