Kılıbık erkekle maço erkek arasında 10 dakika vardır kılıbık erkek karısının istediğini hemen yapar maço erkek 10 dakka sonra ♥
Ekleyen: ŞekiL SözLer (;

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kılıbık erkekle maço erkek arasında 10 dakika vardır kılıbık erkek karısının istediğini hemen yapar maço erkek 10 dakka sonra ♥
Ekleyen: ŞekiL SözLer (;
hb tatlım..hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
hb zeloşum..valla işler yoğun ama sistem yüzüme baktı biraz yavaşladı.yavaşlamasıda kötü o zamanda işler birikiyor....işte böle bebem üzülsen ne olcak elden bi şey gelmiyo o zaman ne yapcan önüne bakcan mücadeleye devam durmak yok inş. bebişlerimizi kucağımıza alana kadar
hg niz leyloşum gelin ikinizide bi öpemnasılsınız canım işler nasıl hala yoğunmu
![]()
işte böle bebem üzülsen ne olcak elden bi şey gelmiyo o zaman ne yapcan önüne bakcan mücadeleye devam durmak yok inş. bebişlerimizi kucağımıza alana kadar
hg niz leyloşum gelin ikinizide bi öpemnasılsınız canım işler nasıl hala yoğunmu
![]()
hos geldin canim nasilsin .![]()
işte böle bebem üzülsen ne olcak elden bi şey gelmiyo o zaman ne yapcan önüne bakcan mücadeleye devam durmak yok inş. bebişlerimizi kucağımıza alana kadar![]()
nasıl yavyum memnun kaldınmıbi sorun olursa yine gel
![]()
canımmmmmmm hadi sarılak
hb tatlım..
hb zeloşum..valla işler yoğun ama sistem yüzüme baktı biraz yavaşladı.yavaşlamasıda kötü o zamanda işler birikiyor....iyiyiz tatlım..güzellik uykundan ne zaman uyandında girdin topice kıjjjjjjj...gel sarılalım şöyle bir
evet bebişleri kcaklayana kadar şavaşacağız
bizim bir topiğizde sloğanımız vardı
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN![]()
öyle canım önümüze bakalım:82:
slm kızlar benim kırmızılar geldi haber vereyim dedim çıkmam lazım sonra görüşürüz![]()
aaaaaaaaaaa kimse yok ben gec kaldim :26::26::26: citirlar nasilsiniz :79::79::79::79::79:
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn![]()
kızlar ben bugün biraz gergin , yorgun uyandım biraz.. acaba hormonlar mı böyle yaptı beni ya...
böle azcık birilerini dövsem iyi gelir gibi ama kolumu kaldıracak halim yok o kıvamdayım yani...![]()
havalar güzelse çık biraz iyi gelirmenim gene işim var birazdan banyoyu temizlicem
tatlım kereviz nasıl pişer bilyonmu ben hiç yapmadım eşim almış bana kalsa ben almazdım
![]()
evet evet saranın dolmalarını sarmalrını dağıtacaktım am sen uyanık çıktınnn
bak evleride temizleteceğiz saryaaaaaaaaa![]()
yeteyy yavyumpek sadist göydüm şeni tamam kıja 10 tencere dolma yaptırdınız ama ev temizletmek yavyum biraz acımasızlık olmuyomu
bi bakayım kitap ne diyo
hıııım kitapta aynısını diyo şimdi ben sana bi reçete yazcam sadistliğin hemen geçcek yavyun
ıııı şincik dinle yavyum sağa sola bakma beni sinirlendirme
ıımmm
3 tana şahin gagası 5 tana aslan yelesi 9 tana kurt postu bide 6 tane kaplan dişi alıyosun ama bunlar taze olcak git afrikadan kendin avla hepsini
nerde kalmıştık bunları 1 sürahi suyun içine atıyosun 3 ay durmadan karıştırıyosun sonra ılıtıp sabah akşam 18 e bölüp içiyosun tamammı yavyum hadi geçmiş olsun yawyummmmm
![]()
hayırlısı olsun ayşegül,inşallah nisan ayında alırız hamile haberini.
sende mi brütüs
hayırlısı kızlar yaaa,üzülmemeye çalışın lütfen.
herekeze selam.
ıspanakla yapabileceğinm,değişik bi yemek tarifi olan var mı![]()
sara huuuuuuuuuuubak bak yukardayım hg canımmmmmmmmmm
![]()
hb tatlım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın?![]()
leyloşum,özelden geri yazmadım kuşum,iyiyim ben,işlerim var da,genede ara verdiğim de bakim dedim.slm kızlar...biz geldik...![]()
kaydelenim hg bebemmmmmmmcanım ben sadece pirinçli bide yumurtalı biliyom biraz bekle saram gelince sana dolmasın anlatsın bene onu bekliyom banada kereviz dolmasını anletcek
![]()
geçmiş olsun selincim üzülme.
bu molanın sebebini biliyom sanırım![]()
geçmiş olsun selincim üzülme.
herkes öğle yemeğinde cadıcım
ne günaydını kız tünaydın tünaydın
al benden de o kadar havaladanmıdır nedir anlamadım
canım kerevizi elma gibi soy haşla üzerine sarımsaklı yoğurt dök güzel oluyo.hem vitaminli hem sağlıklı afiyet olsun.
hoşgeldin kardelenim.çorbasını yap.pirinçli ıspanak yap yada haşla soğanla kavur kişi sayısı kadar yumurtakır fırına ver ben bunları biliyom sadece
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim![]()
bu molanın sebebini biliyom sanırım![]()