Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben öğle namazımı kılıp,yeterin eşinin ayetül kürsüsünü okuyup.birde banyomu yıkayıp geliyrmmm:78:
merhaba kızlar![]()
hg saracım nasılsın bebem[ı]merhaba kızlar[/ı]
canım bu ay çok duydum adetinde gariplik yaşayanları bi bakalım biraz daha geçsin olmadı mecbur gitcemtatlım bi dr a gitsene:26: Senin problem neydi?
bir sürü şey..............ve şimdi de adet:18::18: Düzensizliği...
hg saracım nasılsın bebem![]()
canım bu ay çok duydum adetinde gariplik yaşayanları bi bakalım biraz daha geçsin olmadı mecbur gitcem![]()
seninki nasıl benim bacaklarım belim çok ağrıyo çok az bi şey yok gibi bişi görüyorum hala artmadı dün misafirleri bile nasıl ağırladım bilmiyom belim koptu ağrıdan bacaklarımda ayrı tabi kadın olmak ne zormuş ya![]()
canım bu ay çok duydum adetinde gariplik yaşayanları bi bakalım biraz daha geçsin olmadı mecbur gitcem![]()
evet canım dengesi bozulan da çok hamile olan da![]()
Kıjlar 5 dakka mola![]()
ben de banyo yapıcam............sonra görüşürüz..........![]()
evet canım dengesi bozulan da çok hamile olan da![]()
saol zeynocum..iyiyim çok şükür..sadece işler çok yoğun..topice fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum tatlım...busede iyi çok şükür...cumartesiyi bekliyor heyecanla...duanızı eksik etmeyin canlarım..bende seni öptüm tatlişim..Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
pikepolat LeYLa_21+
Leyla nasılsın tatlim?Busecik nasıl?
kendine iyi bak seker, öptüm seni....
evet kardelenim kulağımı çınlatmışsın..hatırgah arkadaşım benim...işlerim yoğun bebeğim...çok öpüyorum..sohbetlerinizi özledim valla...ben bayılırım,bi kova içebilirim ama iki bardaktan fazlası da yayarlı değil,hatta zararlıymış.
rabbim yardımcısı olsun
bende seni merak ettiydim,kulağını çınlattıydım:26:
geldim canım,burdayım.
nasılsın,temiz evde oturcen he
:89:
metuka tatlişim özele mesaj atmışsın 10 dk ya takıldı yazamadım...önerin için teşekkürler..bir ara yaparım inşallah...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr