Sabırla Bebeğini Bekleyenler

moladaydım yeni çıktım:82: sen nasılsın tatlım:82:

hoşgeldin canım ne molası veydşn bakim sen hı:9::9::9::9::9:

sende hoşgeldin yetercim nasılsın

kızlar çok yorgunum yaaaaaaaaaaaa sizler nasılsınız neler yaptınız bakalım
valla hiççççççççç geçmişe bakamadım buradan devam edeceğim artıkkkkkk

EVLİLİKTE KAVGALARI BİTİREN 20 CÜMLE!!!

1)Haklısın!

2)Mümkündür!
...
3)Seni seviyorum!

4)Seni çok iyi anlıyorum!

5)Eline sağlık!

6)Sen bir tanesin!

7)Özür dilerim!

8)Senin yerin çok ayrı!

9)Hayırlısı olur inşaALLAH!

10)Sen ALLAH'ın bir lütfusun!(isteğe göre gözlerimin nurusun diye devam ettirilebilir) :)

11)Problem değil!

12)Teşekkür ederim!

13)Kızgınlığım sana değil!

14)Dualarım seninle!

15)Bana biraz zaman tanı!

16)Sen yapmazsın,biliyorum!

17)Canın sağolsun!

18)Hakkını helal et!

19)ALLAH senden razı olsun!

20)Harika olmuş!

PRE-SEED, açıklanamayan nedenlerle bebek sahibi olamayan çiftlere, tüp bebek tedavisi öncesinde doğal bir bir seçenek sunuyor
Açıklanamayan kısırlıktan şikayetçi çiftlere, tüp bebek tedavisi öncesinde doğal bir çözüm getiren vajinal jel Pre-seed, içerdiği bioaktif bitki şekeri Arabinogalaktan ile spermlere antioksidan desteği sağlayarak hamile kalma şansını yükseltiyor.

Pre-seed, FDA (Food and Drug Administration) - Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından “Doğal yolla hamile kalmaya çalışırken kullanılması güvenlidir” onayı alan ilk ve tek vajinal jel olması ile diğer vajinal jellerden çok farklı özellikler taşıyor.

Embriyo gelişimine zarar vermediği klinik çalışmalarla kanıtlanan Pre-seed, uygun Ph değeriyle doğal ortamı taklit edip spermlere yumurtaya doğru hareketlerinde yardımcı oluyor. Sıradan vajinal jeller ise, spermlerin hareketliliğini engelleyen bariyerler oluşturarak yaşamlarına engel oluyor. Bu tür jeller bakteri üremesine de izin vererek vajinal bölgede kaşıntı ve mantar oluşmasına neden olurken, Pre-seed içeriğinde bulunan doğal bitki şekeri sayesinde bakteri ve mantar oluşumunu da engelliyor.

Pre-seed’in, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere son bir yol olarak önerilen aşılama ve tüp bebek yöntemlerinden önce, 6 ay boyunca denenmesi tavsiye ediliyor. Pre-seed, 2008 Kasım ayında yayınlanan AMERİKAN ÜREME TIP CEMİYETİ (AMERICAN SOCIETY OF REPRODUCTIVE MEDICINE) uygulamalı komite raporunda, ‘Doğal Üremeyi En İyi Şekilde Sağladığı’ yönünde tavsiye kararı almıştır.

Hamile kalma dönemini tespitte en pratik çözüm: Tükürükten Ovulasyon Testi

Hamilelik şansını artıran yumurtlama dönemlerinin tespitinde kullanılan Babystart Tükürükten Ovulasyon Testi kadınlara büyük kolaylıklar getiriyor. Ruj şeklindeki şık görünümüyle dikkatleri çeken Babystart Tükürükten Ovulasyon Testi, istenildiği zaman ve yerde kullanılabilme pratiği sağlıyor, sınırsız kullanım özelliğiyle de ekonomik bir tercih sunuyor.

Pre-seed ve Babystart ürünlerinin Türkiye ve K.K.T.C distribütörlüğünü Fertiltr yürütüyor.

T.C. Sağlık Bakanlığı onayı ile ithal edilen ürünler, USA - Food and Drug Administration (FDA) - Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi ve Conformité Européenne (CE) - Avrupa Normlarına Uygunluk belgelerine sahip. Pre-seed ve üreme sağlığına yardımcı diğer Fertiltr ürünleri, eczanelerde bulunuyor.

presedle hamile kalanı çok okudum kızlar kk da.ama çoğu düşük yaptı.bende tüplerimde hasar olduğu için kullanmaya korktumm

ama olmajki kardelenim bi cee diyip gidiyon biz seni özlüyoz :59::59::59::59::59:
dr a gittimdi canım,mr ımı gösterdim.

bana ne bana ne bende öpücük isteremmmmmm :nazar::1::1:1::48::48::48::48: busenin keyfi yerinde olan annesine oluyor tatlişim....:nazar::1::1::1::1::1: o içerde hopluyor zıplıyor...:27::27: dün eşimi masrafa soktum..rahat bir hamiş pantolonu aldım...sefam olsun dimi ama...buseme feda olsun...:nazar::1::1::38::38:

oy oy oy benim canım kardelenim...gel bir kucaklaşalım o zaman :48::48::48: bende çok özlüyorum inanki...her daim giremiyorum gelen giden başım kalaba oluyor...evrakların içinde boğuldum sabahtan beri ya...:nazar::31::31:

zilli zeloşşşşşşşşş sen nerdesin yahuuuuuuu....:74::74::74::74::74::74:
:38::38::38::38:
saracım akşama mercimek köfte ve patatesli poğaca yapmayı planlıyorum..birde biber kabak patlıcan dolması yapacam..tabi eve gittiğimde halim kalırsa...:nazar::1::1::1::38::38::38:
üfff,bunların hepsini bi akşama mı yapcan leyloş,yorma kendini,bence poğaçayı haftasonu yap tatlım.
ama tabi olsa güzel yenir.:56:
temizlikci geldi hanımmm :60::60::60::60::60:

nasılsınız topik güzelleri.....:16::16::16::16:
:79::79::79::79::79:
:9::9::9: insallah öyle olucak canım, bi baslayınca ardı kesilmedi, nasılsın tatlı kus?:16::16:

canım cok sevindim, daha da iyi ol insallah .. Cumartesi günüde hersey cok yolunda gider ve hayırlı güzel haberler alırsın insallah... kendini cok yorma tatlım biraz rahat biraksınlar seni isyerinde...:16::16::16:

seker keyfin mi yok bugün? noldu tatlım?:38::38::38: öpimm seni, sarılımm ben sana...:29::29::29::48::48:

Allah yardımcımız olsun tatlım, kendini hic öyle düsüncelere kaptırma, gencecik bir insansın, gönlünü ferah tut, insallah kucagına alırsın bebisini, Rabbim yardımcımız olsun...

hosbulduk tatlım :16::16::16: menunde cok güzelmis yanim..

hosbulduk zelal, nasılsın?
zeynocum,karşılaşamadık ama,gönüller bir,bunu biliyorum ben:38:

eeeeeeeee hocam kim...:nazar::60::60::60:

ah birde o menüyü yapabilsem canım..eve gidince inan ki yığılıp kalıyorum yani...bu akşam azimliyim yapacam inşallah..en azından dolmayı yapacam...evde yemek yok çünkü...:nazar::31::31::56::56::56: güzel dua ve dileklerin içinde saol tatlişim...inşallah güzel haberlerle gelecem canım benim...doktor verirse busenin usg resmini eklerim topice bakarsınız inşallah teyzoşları...:nazar::38::38::38:
yiriz biz o buseyi,yavru kuş o.:emir_bebek:
presedle hamile kalanı çok okudum kızlar kk da.ama çoğu düşük yaptı.bende tüplerimde hasar olduğu için kullanmaya korktumm

neden ki acaba?:26:

QUOTE=maonyaaa;18342403]nedenini bende bilmiyroumm.

presedd topiği var ordan bakın isterseniz[/QUOTE]

Son düzenleme:
hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

arkadaşlar sizinle büyük alimlerin kitaplarından bulduğum bazı duaları paylaşmak istiyrm.ben çok faydasını gördüm.umarım sizde görürsünüz.
duayı ederken salavat getirirsek allah c.c peygamber efendimize gönderilen slmı geri çevirmezmiş.bu sayede yanındaki duayıda kabul edermiş.
dua'dan önce
subhane rabbiyel aliyyil alel vehbab
euzibillahimineşeytanırracim bismillahirrahmanirrahim
1salavat getirilir
dua edilir.
dua'dan sonra
amin amin ya rabbi dualarımı kabul eyle.sübhaneke rabbike rabbil izeti amma yasifün ve selamün alel murseliyn.velhamddü lillahi rabbil alemiynel-fatihah denir 1salavat getirelerek fatiha okunur amin denir.

her türlü murat için günde 66 kere ya allah c.c
rızık için çocukta bir rızıktır günde 17 kere ya rezzak c.c
313 ayetül kürsü hatmi her murat için
gusül abdestinden sonra 100kere ya müheymin cc derse istediğine kavuşur.
hastalıklardan şifa için 7gün üst üste günde 100kere ya bariü cc
dileğin bir an önce olması için 37 kere ya evvel cc
cuma günleri 100 kere cc ya allah bütün muradına erer
hayırlı evlat için cimadan önce 10kere mütekebbir bunu bil hassa yapın
hergün 100defa ya musavviru cc bütün bela ve sıkıntılardan kurtulur
evladı olmayanlar hergün bin defa ya evvelü cc.bunu 4cuma seladan öncede yapabilirsiniz
cuma gecesi ya darr cc derse 100defa düşmüş olduğu dertten kurtulur.
şifa için vucudunda arıza olan kişi günde 33defa ya sabur cc tüp tıkanıklığı yumurta azlığıda bir arızadır
sıkıntının gitmesi için ayetül kürsü amenerasulü
99 derde deva la havle vela kuvvete illa billahilaliyyil azıym
yunus peygamberin balığın karnındayken yaptığı dua la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
sıkıntılı anlarda hasbünallahü ve nimel vekiyl
ve dilinizden rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et şüphesiz sen duaları işitensin zekerriya peygamberin duasını düşürmeyin
:

kızlar ben hayattan vazgeçmiştim.bu dualar beni tekrar hayata bağladı.pozitif olmamı sağladı.umarım sizede yardımcı olmuşumdur

arkadaşlar sizinle büyük alimlerin kitaplarından bulduğum bazı duaları paylaşmak istiyrm.ben çok faydasını gördüm.umarım sizde görürsünüz.
duayı ederken salavat getirirsek allah c.c peygamber efendimize gönderilen slmı geri çevirmezmiş.bu sayede yanındaki duayıda kabul edermiş.
dua'dan önce
subhane rabbiyel aliyyil alel vehbab
euzibillahimineşeytanırracim bismillahirrahmanirrahim
1salavat getirilir
dua edilir.
dua'dan sonra
amin amin ya rabbi dualarımı kabul eyle.sübhaneke rabbike rabbil izeti amma yasifün ve selamün alel murseliyn.velhamddü lillahi rabbil alemiynel-fatihah denir 1salavat getirelerek fatiha okunur amin denir.

her türlü murat için günde 66 kere ya allah c.c
rızık için çocukta bir rızıktır günde 17 kere ya rezzak c.c
313 ayetül kürsü hatmi her murat için
gusül abdestinden sonra 100kere ya müheymin cc derse istediğine kavuşur.
hastalıklardan şifa için 7gün üst üste günde 100kere ya bariü cc
dileğin bir an önce olması için 37 kere ya evvel cc
cuma günleri 100 kere cc ya allah bütün muradına erer
hayırlı evlat için cimadan önce 10kere mütekebbir bunu bil hassa yapın
hergün 100defa ya musavviru cc bütün bela ve sıkıntılardan kurtulur
evladı olmayanlar hergün bin defa ya evvelü cc.bunu 4cuma seladan öncede yapabilirsiniz
cuma gecesi ya darr cc derse 100defa düşmüş olduğu dertten kurtulur.
şifa için vucudunda arıza olan kişi günde 33defa ya sabur cc tüp tıkanıklığı yumurta azlığıda bir arızadır
sıkıntının gitmesi için ayetül kürsü amenerasulü
99 derde deva la havle vela kuvvete illa billahilaliyyil azıym
yunus peygamberin balığın karnındayken yaptığı dua la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
sıkıntılı anlarda hasbünallahü ve nimel vekiyl
ve dilinizden rabbim banada katından tertemiz bir soy armağan et şüphesiz sen duaları işitensin zekerriya peygamberin duasını düşürmeyin
:

kızlar ben hayattan vazgeçmiştim.bu dualar beni tekrar hayata bağladı.pozitif olmamı sağladı.umarım sizede yardımcı olmuşumdur

ememğine sağlık çok güzel bunlar canımmmm
sağol kuzum:70::70::70::70::70::70::70::70:

Back
X