Sabırla Bebeğini Bekleyenler

$53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif $53qs2.gif

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kızlar merhaba nasılsınız?

ben dünden beri öldüm bittim.. sabaha kadar (afedersiniz) cikarttim, karın mı mide mi artık kramplardan duramadim... daha yeni kendime geliyorum.. zehirlendim mi ne oldu anlamadım.... esimle ayni seyleri yedik onda bisey yok....

Allah'ım yani gercekten herseyin basi saglik, gerisi olur dedim bir kez daha...

neyse sevgiler, hala biraz karnım agriyor...
ah canım,çok geçmiş olsun,geçende bende öyle oldum ama benimki fazla yemekten dolayı zehirlenmeydi,hazımsızlık yaşadım boşuboşuna.
:38::38::38::38:
zelaaaaaaaaaaaaaal metukaaaaaaaaaaaaaa zeynoooooooooooooo

hani mennnnnnnn:43:

kadercim,sen o zaman bu zamandır hiç mi gelmedin kk ye kız?
sağır sultan duydu bizim buraya taşındığımız:8::8::8::8::8:birazda mecbur kaldık gerçi:63:

Canım valla sağır sultandan daha sağırmışım ben demek:27::27: Çok uzun zamandır giremedim ya, arada girdiğimde de oraya baktım hep, ne bileyim:26: Meğer herkes burdaymış...:16:
Merak da ettim şimdi aslında niye mecbur kaldınız diye ama anlatmak zorunda değilsiniz tabii, yanlış anlamayın....

Canım, şu fsh değerini nasıl düşürmüştün bi anlatsana bana.. Hoş benim diğer sonuçlara göre tedaviye başlıyacak doktor ama, düşürürsem iyi olacak kanımca :))

canım,ben fsh yı düşürmek için özel bi çaba sarfetmedimde,kilo aldım diye,diyetisyene gitmiştim,listeye devam edincede yapılan testte fsh nın düştüğünü anladım.
listemde sabah peynir zeytin ve iki dilim ekmek
ara öğünde iki porsiyon meyve(büyük boysa bi tane,küçük boysa iki tane,taneliyse iki avucun dolusu)
öğlen et yada haşlanmış yumurta,sebze,yoğurt ve üç dilim kepek ekmeği,sınırsız mevsim yeşilliği,salata
ara öğün bi porsiyon meyve ve bi bardak süt,yada yoğurt
akşam öğlenin aynısı
ara öğündede bi dilim kepek ekmeği,bi porsiyon meyve ve azcıuk peynir vardı
ilk ay buna harfiyen uydum,hem zayıfladım,hemde fsh düşmüş,bence sebebi bu.
tabiki diğer saydığım şeylerdede aşırıya kaçmamak gerek miktar olarak.
istersen tam listeyi yollarım sana

Canım valla sağır sultandan daha sağırmışım ben demek:27::27: Çok uzun zamandır giremedim ya, arada girdiğimde de oraya baktım hep, ne bileyim:26: Meğer herkes burdaymış...:16:
Merak da ettim şimdi aslında niye mecbur kaldınız diye ama anlatmak zorunda değilsiniz tabii, yanlış anlamayın....

canım,başını ağrıtmim şimdi,ben sana sonra yazarım özelden.
burdanda yazılabilcek şeyler ama boşver,kapanmış konuyu açmim tekrardan,belki kızlar yazmak isterlerse yazarlar.

canım önemli olan şimdi burda bizimle olman emin ol bizde seni özlemiştik
ne işin var ki:86::86::86:

duş aldım canım çay demledim şimdi çay içiyorum kardelen cim

Back
X