Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah.... Ptesi-salı belli olur sanırım... Mucizelerimiz gelsin artıkkkkk![]()
kızlar ben kaçtım iyi geceler öpt.byyyyyyyyy![]()
çookkkk kötüü deprem oldu yaa..
bu arada benim fsh 16 çıktı ama tüpe başladık.
Kızlar ben de çıkıyorum, öpüldünüzzz iyi geceler herkese![]()
Kızlar ben de çıkıyorum, öpüldünüzzz iyi geceler herkese![]()
tatlımm benim hoşbuldum. iyiyiz de şu deprem canımı sıktı şimdi yaa. allahım korusun herkeslerisen nasılsın? iyileşmeye başladınmı?
saracım daha iyiymişsin okudum tatlım kendine ii bak
kızlar ben bütün gün calıştım cok yorgunum yatacam herkese ii geceler
saracım daha iyiymişsin okudum tatlım kendine ii bak
kızlar ben bütün gün calıştım cok yorgunum yatacam herkese ii geceler
Hayırlı olsun canım.. Güzel haberlerini alalım kısa zamanda inş.
Bi yerde okudum aslında her ay değişiklik gösterebiliyormuş fsh..
ben daha iyiyim canım ama deprem benide korkuttu hemen annemleri aradım ben kendimden çok sevdiklerimi düşünüyorum
allah korusun canım hepimizi:18::18::18:
benimde çekirdek ailem dışında tümm sülalem sevdiklerim uzağımda. merak ediyorum onları. tamam can kaybı yokmuş ama korkmuşlardır kıyamammmmçok sevindim annenlerin iyi olmasınada
![]()
ehhh bende çıkayım bari
allah rahatlık versi,n kızlar kendinize iyi bakın. yarın çok yakın arkadaşımızın düğünü var. hiç giremeyebilirim. hafta sonuda manisaya gidicez. aynı akşam 2 nişana davetliyiz. biri kuzenimin görümcesi benimde üniversitedeyken ev arkadaşımdı. diğeride baba tarafından akrabamız nasıl olcak ikisine nasıl yetişicem bilemiyorum allahtan ikiside birbirine yakın yerlerde. o akşamı düşündükçe şimdiden yorulur oldumgörüşemezsek merak etmeyin beni emi
özleyin bide beni. öptüm çoook çoook.