Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ağırmu olur dersin ciğeri yarınada bırakabilirm ama akşama bişey düşünmeme lazım o zaman
bence ağır olur tatlım..aynı gün hem balık hem ciğer ağır kaçar...akşamada hafif bişeyler yap...çorba yanında sebze yemeği yapabilirsin mesela...nacizane tavsiye...:nazar::38::38:
hayırlı cumalar...

merhaba güzeller, nasılsınız? :16::16::16::16
:

hg zeynommmmmmm...sanada hayırlı cumalar...:nazar::38::38:

saol tatlım, :16::16::16:

umarım amcanın kızı tüp bebekle hamile kalır yaptırıyosa canım...
Allah isteyen kucakları boş bırakmasın insallah...

inşallaah canım yaaa
evet yaptırdı artık 15gün sonra gelsinler dedi hastanede
biride bende tüp bebek yapmıştım hemen ilk haftası hamile kaldım dedi hemde ikizlere :nazar::nazar::nazar:
işte şans eseri kimide gelmişti ilk haftam tutmadı kanamam başladı diyodu allah herkesin yüzünü güldürsün inşalaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebekler versin hepimizee :1::1::1::1::1::1:

merhaba zeynom menim nasılsın bugün inşallah daha iyisindir

saol canım benim.. dün sizle konustuktan sonra corba yaptım onu içtik sonra cok halsizleşitm, yattım bütungün, bugün daha iyiyim...

sen nasıl oldun canım? insallah sende daha iyisindir? :38::38::38::38::38::70::70:

saol seker anne.. sen nasılsın? :38::38::38::38::70:

inşallaah canım yaaa
biride bende tüp bebek yapmıştım hemen ilk haftası hamile kaldım dedi hemde ikizlere :nazar::nazar::nazar:
işte şans eseri kimide gelmişti ilk haftam tutmadı kanamam başladı diyodu allah herkesin yüzünü güldürsün inşalaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebekler versin hepimizee :1::1::1::1::1::1:
amin canım insallah.. :38::38:

saol canım benim.. dün sizle konustuktan sonra corba yaptım onu içtik sonra cok halsizleşitm, yattım bütungün, bugün daha iyiyim...

sen nasıl oldun canım? insallah sende daha iyisindir? :38::38::38::38::38::70::70:

saol tatlım bende iyiyim çok şükür...arkadaşların geliyormuş sanırım..gözün aydın tatlım..eğlenirsin inşallah canım...:nazar::38::38:

canlar esim gelir birazdan gidip yemek hazırlayayım sonra da is yaparim... görüsemezsek iyi bakın kendinize... 3-4 gün yokumm, beni unutmayin.. hehehe...:5::5::5:

bugün aksama istanbul dan arkadaslar geliyor, cok sevinçliyim.. 3-4 gün kalıcaklarmıs, topige giremeyebilirim, malum kimsenin haberi olmadığı için bu bebiş meselesinden...

senin adına sevindim canım eğlenmene bak moral olarakda sana iyi gelecektir kendine dikkat et tatlım miden geçmezse bi doktora görün canım ya

saol tatlım, :16::16::16:

umarım amcanın kızı tüp bebekle hamile kalır yaptırıyosa canım...
Allah isteyen kucakları boş bırakmasın insallah...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bence ağır olur tatlım..aynı gün hem balık hem ciğer ağır kaçar...akşamada hafif bişeyler yap...çorba yanında sebze yemeği yapabilirsin mesela...nacizane tavsiye...:nazar::38::38:

sağol leyloşum tavsiyene uyacam canım

ben daha iyiyim canım sağol

kızlar ben kahavaltı yapacam bide bu haralar temizleğe girecem
sizi çok seviyorum allaha emanet olun
hayırlı cumalarrr :70::70::70::70::70::70::70::70::70:

canlar esim gelir birazdan gidip yemek hazırlayayım sonra da is yaparim... görüsemezsek iyi bakın kendinize... 3-4 gün yokumm, beni unutmayin.. hehehe...:5::5::5:

tamam tatlım çok özletme kendini öptüm byyyyy

inşallaah canım yaaa

edancım kuzeninde sende inşallah bebklerinize kavuşursunuz canım

senin adına sevindim canım eğlenmene bak moral olarakda sana iyi gelecektir kendine dikkat et tatlım miden geçmezse bi doktora görün canım ya

ben daha iyiyim canım sağol

saoll bacımm... :29::29::29: evet insallah iyi gelir sonuçta özlüyorum bende insanları... sen de daha iyi ol bacım... bide bu aralar bol bol :4::4::4::4::4: sen anladın onu:34::34:

kocaman sarılıp öpüyorum sekerler... soranlara simdiden selamlar.....

kactım ben bye...

$ekberlp4kq3qi5.gif $hayirli-cumalar-5826.webp kızlar hayırlı cumalar :16::16: inş. bu mübarek gün hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul eder dinmeyen hasretimizi dindirir:69::69::69::69:

leyloşum nasılsınız balım özledim senle busemi annesi küçük prensesimiz nasıl söle ona teyzesi onu çok özlemiş:nazar::nazar::48::48::48::48::48:

leyloşum nasılsınız balım özledim senle busemi annesi küçük prensesimiz nasıl söle ona teyzesi onu çok özlemiş:nazar::nazar::48::48::48::48::48:

Saol zeloşum..iyiyiz çok şükür zeloş teyzesi...bizde seni özledik canım benim...karşılaşamaz olduk bu aralar...sen nasılsın zeloşum inşallah iyisindir tatlım..?:nazar::38::38::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21
:nazar::31::31::31::31::31::31:

Back
X