Sabırla Bebeğini Bekleyenler

internette bu belirtiler için normal diyo canım,tırnaklar,tüyler hızı çıkabilir diyo,folik asitten de hızlı çıkıyo olabilir,hamieik öncesi 90,sonrası 30 tane içtim,ağrım sızım yok çok şükür,rahatsızlık veren bi akıntı,kaşıntı,kasık ağrısı,tehikeli olan şeyler yok çok şükür

şükür canım tehlikeli belirtilerin olmasında önemli olan o Rabbim yavrunu sana senide yavruna bağışlasın.

ver tatlım ver..kız adam aç kalırmı bak akşam ona ciğer yaptım kendim yemediğim halde..gözüm gibi bakıyorum kocişime...:nazar::1::1:

ayyyy birden millet bastırdı kardelenim..yoruldum valla ya....:nazar::38::38::38:

eferrim enişteme iyi bak hemşerim sayılır ona göre haaaa:9::9::9::9::9:

islim kebabı canım belki bilirsindir.patlıcanları uzunlamasına kes sonra nları kaynamakta olan tuzlu suya at haşlansın.sonra yağsız kıymayla köfte içi hazırla ama ekmek koyma istediğin baharatları koy sadece hatta sarımsakda bırak içine ete çok yakışıyo.sonra patlıcanları artı şekline getir yaptığın yuvarlak köftelerden birer tane içine koyarak bohça gibi kapat sonra üzerine bi dilim domates bi dilim sivri biberi kürdanla tuttur.hepsini tek tek tepsiye diz hafif salçalı su yap üzerine dök fırında pişir.dikkat ettiysen içine hiç yağ koymadık.ve patlıcanlarıda haşladık.çok hafif ve sağlıklı oluyo.

normalde bu yemekte patlıcanlar kızartılır ve köftelik etde yarım yağlı olur ama biz sağlıklı olsun diye bunu tercih etmiyoruz.

slm kızlar,nasılsınız:79::79:
hg deryacım..valla iş yeri birden yoğunlaştı..topice bakamaz hale geldim bunaldım ya..offffffff :nazar::31::31:
kıslar kızlar,benim çıkmam lazım,görüşürüz.
akşama hafif bişeyler yeyin:97:
görüşürüz tatlım..:nazar::38::38: ben hep hafif yiyorum zaten kardelenim..
mecburen mecburen
mecburiyetten..:nazar::1::1::1::1:
napayım canım,dün tatildik,hamileikten dolayı duygu karmaşası yaşıyom,hiçbişey yokken bunalıyom,dün hıçkıra hıçkıra ağladım,eşim dedi niye ağlıyon,bilmiyom eimde değil diyom,yine ağıyom,neyse çıktık çarşıya gittik,kendime ciciler aldım,biraz sakinleştim,tüyler çok çabuk uzuyo,acıyı daha şiddetli hissediyon,başım dönüyo,çabuk acıkıyom,alakasız saçma,bazen de korku dolu rüyalar görüyom,göğüslerim çok acıyo,şişiyo,hormonlarım tepetaklak oldu:60::60::60::60:
bu tür şeyler olabilir deryacım..sana tavsiyem biraz daha sakin olmandır...kendini sıkma rahat bırak okey...:nazar::38::38:

ver tatlım ver..kız adam aç kalırmı bak akşam ona ciğer yaptım kendim yemediğim halde..gözüm gibi bakıyorum kocişime...:nazar::1::1:

ben de ciğer yedim dün artık etten tiksinmiyom,çok faydaısen de ye bence canım,tam bi demir deposu

:nazar::20::20::20::20: ciğer hamilelere yasak..kesinlikle yeme tatlım..düşük nedenidir haberin olsun...:25::25:
eferrim enişteme iyi bak hemşerim sayılır ona göre haaaa:9::9::9::9::9:

islim kebabı canım belki bilirsindir.patlıcanları uzunlamasına kes sonra nları kaynamakta olan tuzlu suya at haşlansın.sonra yağsız kıymayla köfte içi hazırla ama ekmek koyma istediğin baharatları koy sadece hatta sarımsakda bırak içine ete çok yakışıyo.sonra patlıcanları artı şekline getir yaptığın yuvarlak köftelerden birer tane içine koyarak bohça gibi kapat sonra üzerine bi dilim domates bi dilim sivri biberi kürdanla tuttur.hepsini tek tek tepsiye diz hafif salçalı su yap üzerine dök fırında pişir.dikkat ettiysen içine hiç yağ koymadık.ve patlıcanlarıda haşladık.çok hafif ve sağlıklı oluyo.

normalde bu yemekte patlıcanlar kızartılır ve köftelik etde yarım yağlı olur ama biz sağlıklı olsun diye bunu tercih etmiyoruz.
ohhhhhh mis..keşke sen yapsaydında bizde buseyle yeseydik saracım üşeniyorum ya...bak bir saatin içinde acayip yoruldum..gelen giden..anam ağlıyor valla...offffffffff:nazar::38::38:

bu tür şeyler olabilir deryacım..sana tavsiyem biraz daha sakin olmandır...kendini sıkma rahat bırak okey...:nazar::38::38:

tamam canım,elimde değil ki,oturduğum yerde pıt pıt damlıyo gözyaşları,hiçbi sorun yok ortada
:nazar::20::20::20::20: ciğer hamilelere yasak..kesinlikle yeme tatlım..düşük nedenidir haberin olsun...:25::25:

hadi yaaa,bi araştırayım şu meseleyi

hg deryacım..valla iş yeri birden yoğunlaştı..topice bakamaz hale geldim bunaldım ya..offffffff :nazar::31::31:

mecburen mecburen

ohhhhhh mis..keşke sen yapsaydında bizde buseyle yeseydik saracım üşeniyorum ya...bak bir saatin içinde acayip yoruldum..gelen giden..anam ağlıyor valla...offffffffff:nazar::38::38:

yakın olsak yapardım valla hiç üşenmezdim canım ben sevdiğim arkadaşlarımın hep yanındayım onlarda beni sevdiği sürece tabi.buseyi çok öp benim için sara teyzen öpüyo seni de.

Son düzenleme:

tamam canım,elimde değil ki,oturduğum yerde pıt pıt damlıyo gözyaşları,hiçbi sorun yok ortada

sakatat kesinlikle yasak canım..ciğer dalak böbrek yürek o tür şeyler yeme lütfen...:nazar::38::38:

mecburen mecburen

yakın olsak yapardım valla hiç üşenmezdim canım ben sevdiğim arkadaşlarımın hep yanındayım onlarda beni sevdiği sürece tabi.buseyi çok öp benim için sara teyzen öpüyo seni de.

senin gibi tatlı bir insan sevilmezmi saracım..kız kardeşim olsan bu kadar severdim emin ol canım benim...yaparsın biliyorum gülüm sen çok sıcakkanlı bir insansın..Rabbim kalbine göre versin her zaman inşallah saram benim...:nazar::38::38:

evet deryacım ciğer ve tüm sakatatlar hamilelere ysak maydanoz kekik kimyon adaçayı bunlarda yasak dikkatli ol canım.bi sefer yemeyle bişey olmaz sakın panik olma ama bi daha yeme en azından doğuma kdar sık dişini.

Ciğer ürünleri ve A vitamini içeren destek ürünleri
Fazla A vitamini tüketmemeye dikkat edin. Pate gibi ciğer ve ciğer ürünlerini, A vitamini içeren destek ürünlerini ve yüksek miktarda bu vitamini içeren balık yağını tüketmeyiniz. A vitami almaya ihtiyacınız vardır ancak bu vitamin, doğmamış bebeğiniz için zararlı olabilir. Uzmanınız ya da bebek hemşirenizden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

aaaaa bilmiyodum,benim zaten a vitamini üst sınıra yakın,aaaaa yemem yemem,ben demir için yemiştim tühhhh

Ciğer ürünleri ve A vitamini içeren destek ürünleri
Fazla A vitamini tüketmemeye dikkat edin. Pate gibi ciğer ve ciğer ürünlerini, A vitamini içeren destek ürünlerini ve yüksek miktarda bu vitamini içeren balık yağını tüketmeyiniz. A vitami almaya ihtiyacınız vardır ancak bu vitamin, doğmamış bebeğiniz için zararlı olabilir. Uzmanınız ya da bebek hemşirenizden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

aaaaa bilmiyodum,benim zaten a vitamini üst sınıra yakın,aaaaa yemem yemem,ben demir için yemiştim tühhhh

canım özellikle hamileliğin başlarında tehlikelidir..yeme lüften onun yerine normal et ye yada tavuk eti ve balık eti tercih et canım...balık eti özellikle tavsiye ederim...:nazar::38::38:

senin gibi tatlı bir insan sevilmezmi saracım..kız kardeşim olsan bu kadar severdim emin ol canım benim...yaparsın biliyorum gülüm sen çok sıcakkanlı bir insansın..Rabbim kalbine göre versin her zaman inşallah saram benim...:nazar::38::38:

sağoooool canım menim.dualarınde amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.

zilli zeloşşşşşş gelmedi bak öğleden sonra..beni atlattı...gelsin onu hesaba çekecem hemen...:nazar::38::38:

Back
X