Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek her zaman tam destek hep destek
saol bitanem..Allah razı olsun güzel duaların için...Rabbim inşallah darısı başınıza olsun edacım...Rabbim sizlerede cennet kokulularını yollasın inşallah gülüm...
canım ben 4 yıllık evliyim ve pcoluyum,eşimdede sorunlar vardı ama şimdilik iyi benim regl düzenim iyice bozuldu,doktora bakarsan sizin çocuk olmaması için bi sebeb yok ama 4 yıldır uğrasıyoz tüp deneyin dedi araştırıyoz bakalım
sen hamişşin sanırım ALLAH cc bağışlasın inşallah tatlım melek kokulunu
ayyyy inşallah şans getiririm![]()
kesinlikle bitki çaylarının hepsi düşük nedenidir saracım..hamile olduğunuzdan şüphe duyarsanız sakın içmeyin.kızlar bişey soracam
liptonun yeni kiraz saplı çayını aldım zayıflamak için
ama içinde bulunan bitkilerden sinameki falan var acaba olası bi hamilelikte düşüğe neden olabilirmi bilginiz var mı:26::26::26::26::26::26::26:
maonyaaaaaaakızzz yavrumun poposu yokki dahaaa
hoş geldin
leylaaaaaaaa
cnm tam bilmemekle birlikte gebe olduğun anda bırakırsınnn iç bence bişi olmaz.
ayy bu sıpaları düşünmekten hayatımızı yarım yaşıyoruz.bende lazere gidicem ama eşşek sıpamı bekliyrm yarım kalır gelirde die.ama başlasaydım şimdiye bütün tüylerimden kurtulmuştummm.ohala gelmediii.inatçı keçiiisporada gidemiyrmm olurda tutar bi zarar veririm die.ben kendini bu kadar düşünürken o beni oyum oyum oynatıoooo:86::86::86:
idare ediyorum nehirim bahar havası beni fena çarptı anlayacağın.senden naber egemeizin keyfi yerinde mi
canım ya gelen giden bir yandan yoğunum..bir yandanda topice yazmaya çalışıyorum..sen ne yapıyorsun bakalım...?kız leylaaaa napıonnnnnnnnn![]()
selam sarammm nasılsın?
maonyammm gözün aydın seninde. transferin sağsalim gerçekleşmiş. çok sevindim. 30unda güzel haberler ver bize hayırlısıyladualarımız seninle.
![]()
canımsınız ya...
saol bitanem..Allah razı olsun güzel duaların için...Rabbim inşallah darısı başınıza olsun edacım...Rabbim sizlerede cennet kokulularını yollasın inşallah gülüm...seni tanıdığıma sevindim canım..tekrar hg aramıza...
kesinlikle bitki çaylarının hepsi düşük nedenidir saracım..hamile olduğunuzdan şüphe duyarsanız sakın içmeyin...ben hamileylen doktorum yasaklamıştı...
maonyaaaaaaatatlım sabah yazmıştım ama tekrar yazayım..sen görmedin sanırım..transferin hayırlı olsun...Rabbim mercimeğini sana bağışlasın...sende hamiş olsun tatlım benim...
sonucun pozitif olsun inşallah...
içmeyeyim dimi leylacım hoş hamilelik falan yok henüz ama ne bileyim insan korkuyo yinede aldığım çaylar elimde kaldı adaçayı,kiraz saplı çay,böğürtlen çayı,rezene,ıhlamaur yeşil çay alıp alıp evi aktar dükkanına çeviriyorum.içemeyincede canım sıkılıyo
kıyamammm dikkat et kendine kuşum. biz iyiyiz. hafta sonu yorucu oldu ama sağolsun eşim ben gelesiye evi temizlemiş camlarımı kapılarımı silmiş koltuklar mis gibi olmuşşş herbiyeri temizlmiş bende mis gibi eve gelmenin tadını çıkarıyorumege gece çok güzel uyudu doğal olarak bende çoook güzel uyudum. keyfimiz yerinde bugün
![]()
canımsınız ya...
saol bitanem..Allah razı olsun güzel duaların için...Rabbim inşallah darısı başınıza olsun edacım...Rabbim sizlerede cennet kokulularını yollasın inşallah gülüm...seni tanıdığıma sevindim canım..tekrar hg aramıza...
kesinlikle bitki çaylarının hepsi düşük nedenidir saracım..hamile olduğunuzdan şüphe duyarsanız sakın içmeyin...ben hamileylen doktorum yasaklamıştı...
maonyaaaaaaatatlım sabah yazmıştım ama tekrar yazayım..sen görmedin sanırım..transferin hayırlı olsun...Rabbim mercimeğini sana bağışlasın...sende hamiş olsun tatlım benim...
sonucun pozitif olsun inşallah...
canım ya gelen giden bir yandan yoğunum..bir yandanda topice yazmaya çalışıyorum..sen ne yapıyorsun bakalım...?
nehirrrrrrrrrr hg tatlişim...egemiz nasıl annesi...![]()
canım ya gelen giden bir yandan yoğunum..bir yandanda topice yazmaya çalışıyorum..sen ne yapıyorsun bakalım...?
nehirrrrrrrrrr hg tatlişim...egemiz nasıl annesi...![]()
ohhhh sevindim canım hep iyi olun egemize deki sara teyzen seni çok seviyomuş ve kokluyomuş
biliyomusun ben bebekleri öpmeye kıyamam onları koklamayı severim mis gibi süt kokarlarya bayılırım onlara.
nehiiiiir leylaaaaa niye konuşmuyosunuz :26::26::26::26::26:
canım ya gelen giden oluyor...sohbetimiz sekteye uğruyor...başım biraz kalabaydı..yazamadım canım..nehiiiiir leylaaaaa niye konuşmuyosunuz :26::26::26::26::26:
inşallah pozitif çıkacak maonyacım...dinlen bol bol...saol tatlıımm.ben napayımm oturuyrm yatıyrmmm.ıstırahatttayım yani test günümü bekliyrmm heycanlaa
iyi olmana sevindim tatlım...bende iyiyim çok şükür...busede iyi teyzesi..cumartesi doktordaydık...hoşbulduk canımmmm. iyiyiz çok şükür. sen nasılsın busem nasıl![]()
canım nevresimi falan değiştirdim. o yüzden koptum gittim. ben şimdide ütümü yapayım sonra birikmesin zor oluyogörüşürüz akşam öpüyorum bool boool
![]()
kızlarrr hep soruyrm ama cvp alamıyrmm yeterrrrr garısı nerdeeeeee:26:
canım nevresimi falan değiştirdim. o yüzden koptum gittim. ben şimdide ütümü yapayım sonra birikmesin zor oluyogörüşürüz akşam öpüyorum bool boool
![]()
sara gittin mi kuşummmm...?:26::26::26::26:
kızlarrr hep soruyrm ama cvp alamıyrmm yeterrrrr garısı nerdeeeeee:26: