Sabırla Bebeğini Bekleyenler

mercımeklı patlıcana yaptım ama yanına ne yapacam bılmıorum

YETERDE MESAJ CEKTI 2 GUN ONCE II LERMIS

mercımeklı patlıcana yaptım ama yanına ne yapacam bılmıorum

YETERDE MESAJ CEKTI 2 GUN ONCE II LERMIS

yeterlerin iyi olmasına sevindim haber verdiğin için sağol canım.

mercimekli patlıcan nasıl oluyo canım tarif edebilirmisin:26::26::26::26:

yeterlerin iyi olmasına sevindim haber verdiğin için sağol canım.

mercimekli patlıcan nasıl oluyo canım tarif edebilirmisin:26::26::26::26:

MERCIMEGI HASLIORSUN
patlıcanları kıartmalık gıbı dılımlıorsun
sarımsak kuru sogan domates dogrucan bıraz domates ve bıber slcası karıstırıp kısık ateste pısır
:56:afıyet olsun:56:

hoşgeldin aşkmeleği nasılsın kendinden bahsedermisin

hoşbulduk cnm iyiyim çok şükür..
minik yaramazımla uğraşıyorum 1 kızım var cnm 6 aylık ....

MERCIMEGI HASLIORSUN
sarımsak kuru sogan domates dogrucan bıraz domates ve bıber slcası karıstırıp kısık ateste pısır

hem çok basit hemde çok lezzetli bi yemek çok severerim ama burda pek kimse bilmiyor ...esra biz mualle deriz bu yemeğe siz ...

MERCIMEGI HASLIORSUN

hııım güzelmiş deneyecem canım.yanındada yoğurt güzel gider diye düşünüyorum bide bulgur pilavı

hem çok basit hemde çok lezzetli bi yemek çok severerim ama burda pek kimse bilmiyor ...esra biz mualle deriz bu yemeğe siz ...

hııım Allah bağışlasın canım Allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür versin yavruna seni ona onuda sana ve babasına bağışlasın.çok öp benim için minik yaramazını:48::48::48::48:

a.s hooşbulduk cnm :71:
bulgurla yapılan köfte derken ..

ufak düğü denen bulgurla yapılan bir sulu köfte var o nasıl yapılıyordu unuttum ya..eskiden yapıyordum...onu sormuştum canım...kızını Allah bağışlasın..benimde kızım olacak inşallah melekcim..aramıza hg canım...:nazar::38::38:

ufak düğü denen bulgurla yapılan bir sulu köfte var o nasıl yapılıyordu unuttum ya..eskiden yapıyordum...onu sormuştum canım...kızını Allah bağışlasın..benimde kızım olacak inşallah melekcim..aramıza hg canım...:nazar::38::38:

ufak düğü mü:26::26::26::26:

evet bzde derız aslen nerelısın canım hatay yoresı cok yapar bunu
aama pek kımse gercekten bılmıor

hııım Allah bağışlasın canım Allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu bi ömür versin yavruna seni ona onuda sana ve babasına bağışlasın.çok öp benim için minik yaramazını:48::48::48::48:

aminnnnnnn canım cümlemizin evlatları inşalahhhhhhhhh....
tmm teyzesi öperim ..sen hamilesin galibaaa?

cnm biz minik köfteler yapıp ister maydanozlu soslu yaparız ister sulu ıspanaklı köfte fellah köftesi derler onu mu sordun demek isedim birde içli köftenin yanına ekşili çorbasını yaparız bulgur öftelerinin..

Back
X