Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnm sıkılıooooo.

bunalıma giriyrm galiba yineeeee:37:

zelal nerdesinnnnnnnzelalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:14:

:16: Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi :16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz Leyla21 ................................... 16 Temmuz 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
nehir1001 .............................. 10 Ağustos 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
deryam ................................... ????????? 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:
eda33 ................................... ????????? 2011 :nazar::nazar::nazar: :16:

:16: Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...:16:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
cadı......................................... ??????
pike(zeynep)............................. ??????
sara_28.................................... ??????
prenses.................................... ??????
zelalca..................................... ??????
yeter........................................ ???????
semi........................................ ???????
son-ece.................................... ???????
hznbksl.................................... ???????
tweety7883l.............................. ???????
metuka.................................... ???????
kardelen................................... ???????
maonya.................................... ???????
edan........................................ 17 Haziran

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

şimdi bunu güncellemesi kaldı.... hadi bakalım kızlar... isteyenler

ADET TARİHLERİNİ SÖYLESİNLER..........

Son düzenleme:
saraa sen zelalın kızkardeşi ile arkadaş olmuşmuydun?

hayır metukam neden ki :26::26::26::26::26::26:

tatlım biraz geç oldu ama hoşbulduk :34::34::34::34::34:

günaydın topiğimizin güzel kızlarııı

saraaaaaaaaaaaaa:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

metuşuuuuuuuuuum :16::16::16::16::16::16:

sanırım saraaa pc başında değil :26::26::26::26:

evet tatlım bakıp çıkmıştım ama çıkıncada bi müddet ışık yanık kalıyo biliyosun yoksa size cevap vermemem mümkün değil

sağolun kızlarrr eşim daha iyi
bizi dr dün eve gönderdii şu an evdeyiz ilaçlarını düzenledik has kamasının bir anlamı yok ayrıca enfeksin kapma ihtimalide var bu bir haftayı evde geçirsinn perşebe gün tekrar yatış yapacağım dedii sonra bütün tetkleri yenileyip tekrar karar verecekmişşş eh banada mantıklı geldiii şimdilik evdeyizzzz :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
[/FON

yetercim inan çok sevindim bacım inşallah eşin bir anönce iyileşir ve sende eşinde rahata erersiniz.

selam canlarımmmm. maonyam nasılsın :61: heyecan ne durumda:61:

nehirim güzel anne adayım nasılsın egemiz nasıl

:29:bugün çok agresifim nehirim yaaaa.gün yaklaştıkçaaa bende korku artıooo.sende tüp bebek yaptırdım yazmışsın.senin bebeğindemi tüp ebbekle oldu cnm bilmediğimden soruyrmmm:26:

kızlarr hepiniz allaha emanet olun ben çıkmk zorundayım

sakin ol tatlım Allah büyük herşey olacağına varır böyle stres yaparak kendine ve belkide bebeğinede zarar veriyosun

merhaba kardelenim nasılsın
canım peline bende çok üzüldüm Allah sabır versin ve tabiki şifada versin pelinciğime

kardelencim çok üzüldüm ya...Rabbim peline sabrını verir inşallah...:nazar::38::38:

donne nerelerdesin sen kuzum?:nazar::38::38:

nehircimmmmmmmmmmmmm nasılsın bitanem...?:nazar::38::38:

leylacım nasılsın tatlım hafta sonuda gelirmiydin sen hııı:34::34::34::34::34:

iyiyim tatlım sen nasılsın? buse hanım ne alemde:69: bizde dün doktora gttik ama oğlum kızdı arkasını döndü yarıda azcık gösterdi yüzünü. gülüyoooo ayy nasıl oldum anlatamam. çok yakışıyo oğluma gülmek. saçları çıkmış bide bacak boyu uzun olcak dedi doktor amcası. tam izlerken bi hışımla arkasını döndü bıdıkprensim:69::69: pazartesi tahlillerim var tsh falan doğurayım guatr tedavimi hzla bitircem ben olmuyo böyle yaa:59:

maşallah egemize Allah nazarlardan saklasın.canım çok sevindim seninde oğluşununda iyi olmasına hayırlısıyla kurtul sonra tedavini yaparsın guatr tedavisi olan bi hastalık çok şükürki.

Son düzenleme:

evet tatlım bakıp çıkmıştım ama çıkıncada bi müddet ışık yanık kalıyo biliyosun yoksa size cevap vermemem mümkün değil

yetercim inan çok sevindim bacım inşallah eşin bir anönce iyileşir ve sende eşinde rahata erersiniz.

sakin ol tatlım Allah büyük herşey olacağına varır böyle stres yaparak kendine ve belkide bebeğinede zarar veriyosun

canım peline bende çok üzüldüm Allah sabır versin ve tabiki şifada versin pelinciğime

maşallah egemize Allah nazarlardan saklasın.canım çok sevindim seninde oğluşununda iyi olmasına hayırlısıyla kurtul sonra tedavini yaparsın guatr tedavisi olan bi hastalık çok şükürki.

zelale ulaşmak için ona mesaj atıcaktımmm:86::86::86::86:

merhaba saramm iyiyiz sen nasılsın? ege gayet iyide inatçıııı. doktor babasına benzetti çok baktım heralde ben eşime :69::69: evet şükür allah tedavisi olmayan hastalıklardan korusun. bunlar öyle böyle geçiyor çok şükür:nazar:

merhaba saramm iyiyiz sen nasılsın? ege gayet iyide inatçıııı. doktor babasına benzetti çok baktım heralde ben eşime :69::69: evet şükür allah tedavisi olmayan hastalıklardan korusun. bunlar öyle böyle geçiyor çok şükür:nazar:

iyi olmanıza sevindim canım.inadını seveyim onun çok tatlı olur bebekler öyle inat yapınca:nazar::nazar::nazar::nazar: bende iyiyim bugün hava kapalıydı ama soğuk değildi bizde eşimle dışarı çıktık biraz dolaştık gezdik geldik.eve gelincede size bakayım dedim.

Son düzenleme:
iyi olmanıza sevindim canım.inadını seveyim onun çok tatlı olur bebekler öyle inat yapınca:nazar::nazar::nazar::nazar: bende iyiyim bugün hava kapalıydı ama soğuk değildi bizde eşimle dıları çıktık biraz dolaştık gezdik geldik.eve gelincede size bakayım dedim.

sorma burda da yağmur var gök gürlüyo şimşekler çakıyoo off feci ya nasıl mayıs sonu anlamadım gitti:84: elektrikler kesiliyo sürekli. sıkıcı bi gün yani. benim eşim işte sabahtan ablam yeğenim bide annem geldi. oturduk biraz gittiler sonra. bende duşumu aldım paşaya ( köpişimize) mama götürcem yağmur dinmişken. ben gideyim yağmur başlamadan. aç kaldı bu saate kadar büyük oğlum:61: görüşürüz saracım. kendine iyi bak akşam gelirim ben yine. iyi günler eşine de selamlar:3::3:

sorma burda da yağmur var gök gürlüyo şimşekler çakıyoo off feci ya nasıl mayıs sonu anlamadım gitti:84: elektrikler kesiliyo sürekli. sıkıcı bi gün yani. benim eşim işte sabahtan ablam yeğenim bide annem geldi. oturduk biraz gittiler sonra. bende duşumu aldım paşaya ( köpişimize) mama götürcem yağmur dinmişken. ben gideyim yağmur başlamadan. aç kaldı bu saate kadar büyük oğlum:61: görüşürüz saracım. kendine iyi bak akşam gelirim ben yine. iyi günler eşine de selamlar:3::3:

yağmurlu havaları kapalı havaları bende hiç sevmem ruhum daralır resmen.

tamam canım benimde işlerim var biraz onları halledeyim akşam görüşürüz kendine iyi bak öptüm byyyy

canım sağol yüğeri güzel arkadaşım ARKADAŞLARIM canlarım dualrınızla bu günlere geldik seviyorum ben sizi yaaaa YOL ARAKADAŞALRIM BENİM :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

canım sağol yüğeri güzel arkadaşım ARKADAŞLARIM canlarım dualrınızla bu günlere geldik seviyorum ben sizi yaaaa YOL ARAKADAŞALRIM BENİM :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

bende seni seviyorum yetercim senin yüreğinin de çok güzel bunun karşılığını Mevlam muhakkak verecektir inanıyorum canım arkadaşım

zeynom gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem beni soracak olursan iyiyim sağlığınıza duacıyım.:16::16::16::16::16:

zeynom gelmiş hoşgelmiş nasılsın bitanem beni soracak olursan iyiyim sağlığınıza duacıyım.:16::16::16::16::16:

canum:29::29::29: evek ben arada bakıyorum, cok sessiz oluyo buralar, neyse ki denk geldik.. tatlım bende iyiyim bizde gezdik durduk esimle... simdide kuzen geldi ama bizde kalmıyo.. (ne cok gelen giden oluyo di mi hehhe.. buralar simdi güzel de ondan bizde iple yazı bekliyoruz istanbula gitmek icin....

canum:29::29::29: evek ben arada bakıyorum, cok sessiz oluyo buralar, neyse ki denk geldik.. tatlım bende iyiyim bizde gezdik durduk esimle... simdide kuzen geldi ama bizde kalmıyo.. (ne cok gelen giden oluyo di mi hehhe.. buralar simdi güzel de ondan bizde iple yazı bekliyoruz istanbula gitmek icin....

evet denk gelmemiz iyi oldu özlemiştim seni men.iyi olmana sevindim ohhhh sefanız olsun iyi yapmışsınız gezmekle bizde eşimle bugün çok eğlendik kıbrısın güzel olduğunu duydum ama hiç gelmedim bi gün kısmet olursa gezip görürüz inşallah

Back
X