Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet denk gelmemiz iyi oldu özlemiştim seni men.iyi olmana sevindim ohhhh sefanız olsun iyi yapmışsınız gezmekle bizde eşimle bugün çok eğlendik kıbrısın güzel olduğunu duydum ama hiç gelmedim bi gün kısmet olursa gezip görürüz inşallah

insallah canım kısmet olur.. biz burdayken özellikle.. gezip dururuz bacımla mis gibi....:66::66::66:

neler yapıyosun zeynom günlerin nasıl geçiyo iş arıyodun bi ara bulabildinmi:26::26::26::26::26:

heralde yanim....:8::8::8::8: :70::70::70: canım ya iste hayat dostlarla paylastıkca güzel .....

burda da bugün kapalı hava biraz rahatladık, pisiyoduk ki öyle böyle diil .... uff yazın hiç düsünemiyorum tam fırın gibi...

evet insan eşiyle dostuyla oldumu hayat daha güzel oluyo yalnızlık Allaha mahsus.

kıbrıs o kadar çokmu sıcak oluyo canım

neler yapıyosun zeynom günlerin nasıl geçiyo iş arıyodun bi ara bulabildinmi:26::26::26::26::26:

yok canım ya ne gezer, özellikle yaz geldi artık o is sonbahara kaldı.. yazın burda durmayı pek düsünmedigimiz icin o is askıya cıktı oldu...

onun disinda ne yapayım canım bol bol geziyorum hehee..... evde bilgisayar basındayım.. bir ara is aldım evden onu biliyosun zaten.. gene öyle olsa süper olur iste... geçiyor hayat....

yok canım ya ne gezer, özellikle yaz geldi artık o is sonbahara kaldı.. yazın burda durmayı pek düsünmedigimiz icin o is askıya cıktı oldu...

onun disinda ne yapayım canım bol bol geziyorum hehee..... evde bilgisayar basındayım.. bir ara is aldım evden onu biliyosun zaten.. gene öyle olsa süper olur iste... geçiyor hayat....

hayırlısı olsun canım gez stres at pozitif enerji depolaki sonbaharda gelsin yeğenlerim.bakarsın yeğenlerim bereketleriyle gelir işlerinde açılır çifte mutluluk yaşarsın inşallah.hayatta herşyin en güzeline layıksın canım arkadaşım menim

hayırlısı olsun canım gez stres at pozitif enerji depolaki sonbaharda gelsin yeğenlerim.bakarsın yeğenlerim bereketleriyle gelir işlerinde açılır çifte mutluluk yaşarsın inşallah.hayatta herşyin en güzeline layıksın canım arkadaşım menim

canım, ağzından bal damlıyor.. amin insallah hayırlısı.. insallah sende insallah cümlemiz tatlım...
güzel görmek için güzel bakmak lazım arkadasim o senin güzelliğin...:38::38::38:

aboooooooow hiç dayanamam sıcağa :53::53::53::53::53::53:

evek aynen.. ondan bende kara kışı özler oldum...:1::1:

canım, ağzından bal damlıyor.. amin insallah hayırlısı.. insallah sende insallah cümlemiz tatlım...
güzel görmek için güzel bakmak lazım arkadasim o senin güzelliğin...:38::38::38:

evek aynen.. ondan bende kara kışı özler oldum...:1::1:

:70::70::70::70::70::70::70::70::70: canım menim

canım insan oğlu ne soğuğa ne sıcağa alışıyo nasrettin hocaya demişlerki hocam yaz gelince çok sıcak kış gelince çok soğuk oluyo diyosun nasıl olacak bu iş baharlara bişey diyen varmı demiş.:9::9::9::9::9::9:

hoş biz bu sene baharıda pek yaşayamadık hep yağmur hep yağış ve soğuk Allah sonumuzu hayretsin

tatlım mesaj attım sana bi bakabilir misin... birde gözün ve sinizütün ne oldu nasıl oldu? insallah daha iyisindir tatlım... :48::48::48:

cevapladım canımın canı bacım düşünceli arkadaşım menim.

sinüzit için tomografi çektim sonucu çarşamba günü çıkacak ona göre konuşacakmış doktor.gözüm Allaha şükür iyi Allah kimseye dert verip derman aratmasın hastalık çok kötü bişey yaaaa.

cevapladım canımın canı bacım düşünceli arkadaşım menim.

sinüzit için tomografi çektim sonucu çarşamba günü çıkacak ona göre konuşacakmış doktor.gözüm Allaha şükür iyi Allah kimseye dert verip derman aratmasın hastalık çok kötü bişey yaaaa.

tamam tatlım gördüm ama 10 dakka geçmeden cevap yazamadım biliyosun zati... geçmis olsun tekrar canımm :48::48:

amin canım evet aynen katılıyorum sana.. halimize sükür olsun bende yaz havasına girdim eylülü beklicez artık.. bakalım hayırlısı Allahtan... bak önceden de olursa cok süper olur o ayrı yanim.. hehehe...

canım ya iste böyle oturup ağlamayıda yaptık yani ne yapsak ne zamansa vakti o zaman.... Allah tan cümlemize hayırlısı olsun... gerisi boş....

sara canım yaa.. esim cağiriyor, gidip biras ilgileneyim .. bi iki saat sonra gene gelmeye calisirim canım... iyi bak kendine güzelimm, iyi aksamlar :16::16::38::38::38:

tamam tatlım gördüm ama 10 dakka geçmeden cevap yazamadım biliyosun zati... geçmis olsun tekrar canımm :48::48:

amin canım evet aynen katılıyorum sana.. halimize sükür olsun bende yaz havasına girdim eylülü beklicez artık.. bakalım hayırlısı Allahtan... bak önceden de olursa cok süper olur o ayrı yanim.. hehehe...

canım ya iste böyle oturup ağlamayıda yaptık yani ne yapsak ne zamansa vakti o zaman.... Allah tan cümlemize hayırlısı olsun... gerisi boş....

çok haklısın canım.:70::70::70::70::70::70::70:

tatlım siz yemek yediniz mi biz henüz yemedik şimdi gidip sofrayı hazırlayacam yemekten sonra müsait olursan gel sohbet edelim olur mu
:56::56::56::56::56::56::56:

Back
X