Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok saracım nie kızayım.ama benim hiç umudum yok.neden bilmiyrm

sonuç ne olursa olsun umutsuzluk yok umudumuzu kaybetmeden sabırla yolumuza devam edecez kaldıki canım sen bugün inşallah emeline ulaşacaksın Allahın izniyle.hem canım yaşın daha çok küçük senin yaşındakiler daha bekarlar evli bile değiller senin bu kadar stres yapman yersiz önünde daha çok zaman var.daha yeni evlisin canım bizler stres yapsak yeridir biyolojik yaşımız geçmek üzere zamanımız daralıyo kendini bizim yerimize koy öyle düşün o zaman daha sakin daha makul olacaksın.hep söylüyorum hayal kuracaksın tabiş bu senin tabii hakkın ama kendişni kaptırmadan çünkü hayatta her an her şey olabilir herşey yolunda giderken bi anda bi aksilik olabilir yada herşey aksi giderken olumsuzken bi anda olumlu olabilir şans sana gülemye başlar.inşallah şans sanada bugün gülecek ve bebeğin gelecek.Allaha dua et bizde senin için dua ediyoruz canım bacım.seni seviyorum men buradaki tüm arkadaşlarım gibi Allaha emanet ol

sonuç ne olursa olsun umutsuzluk yok umudumuzu kaybetmeden sabırla yolumuza devam edecez kaldıki canım sen bugün inşallah emeline ulaşacaksın Allahın izniyle.hem canım yaşın daha çok küçük senin yaşındakiler daha bekarlar evli bile değiller senin bu kadar stres yapman yersiz önünde daha çok zaman var.daha yeni evlisin canım bizler stres yapsak yeridir biyolojik yaşımız geçmek üzere zamanımız daralıyo kendini bizim yerimize koy öyle düşün o zaman daha sakin daha makul olacaksın.hep söylüyorum hayal kuracaksın tabiş bu senin tabii hakkın ama kendişni kaptırmadan çünkü hayatta her an her şey olabilir herşey yolunda giderken bi anda bi aksilik olabilir yada herşey aksi giderken olumsuzken bi anda olumlu olabilir şans sana gülemye başlar.inşallah şans sanada bugün gülecek ve bebeğin gelecek.Allaha dua et bizde senin için dua ediyoruz canım bacım.seni seviyorum men buradaki tüm arkadaşlarım gibi Allaha emanet ol

:48::48::48::48::48:saol cnmmmm:48::48::48::48::48:

:37:
sağol canım gözüm iyileşti çok şükür ama nefes almada hala zaman zaman zorlanıyorum.

iyi olmasına sevindim.dün gece ben kendimi boğuluo gibi hissettim nefes alamadımm çok zor ya allahım sağlık versin.ama böle bi durumuda sevinilmio illaki zırlıcammmm saracımmm yaaa beni maruz görünn azcuk ağlarım sonraaaaaa eskisi gibi delüüü kızzz olurummm:37::17:

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah olumlu sonuç alacaksın ama kendini her türlü sonuca hazırla böyle diyorum diye belki kızacaksın ama dost acı söyler canım sonunda hayal kırıklığını yaşamnı istemiyorum.umarım sonuç istediğin gibi olur dualarımız seninle Allah yardımcın olsun

yorgun savaşçım menim sen yorgun men yorgun bacım biz en işyisi işi gücü bırakıp tatlie çıkalım:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ahhhhhhh tatilllllll..nerde o günler saracım...:nazar::1::1:
leylacım bende ufaktan ufaktan temizlkiğe bşaladım kışlıkları kaldırıyorum yarında koltukların kılıfını söküp yıkayacam öbür günde perdeleri yıkayacam camları silecem sonrada halıları yıkamaya yollyacam zaten biliyomusun yatak odasını düzenlendimi giysiler kaldırıldımı gerisi bana kolay geliyo.hafta sonuda mutfağı temizleyecem iki günde anca biter bu hafta işlerimi bitirecem inşallah.sonra gezecem Allahın izniyle:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

şimdiden kolay gelsin tatlım...kendini yorma..yavaş yavaş yap işlerini...sağlığınada dikkat et tamammı tatlım benim...bende 1-2 hafta içinde evi temizletecem...malum doğum yaklaştı...buse acele ediyor içerde...iki gündür yataktan bile zor kalkar oldum...Rabbim zamanında gelmesini nasip etsin inşallah...cuma günü eşim beşik siparişini vermiş kızımızın..Rabbim sağlıkla kullandırmaya nasip etsin inşallah...:nazar::38::38:

süt saatim geldi..yine gelirim şekerler....:nazar::38::38:

:37:

iyi olmasına sevindim.dün gece ben kendimi boğuluo gibi hissettim nefes alamadımm çok zor ya allahım sağlık versin.ama böle bi durumuda sevinilmio illaki zırlıcammmm saracımmm yaaa beni maruz görünn azcuk ağlarım sonraaaaaa eskisi gibi delüüü kızzz olurummm:37::17:

eğer rahatlayacaksan ağla hemde bağıra bağıra içini boşalt ama sonra rahatla sakin ol biz rahatsız olmayız en azından ben kendi adıma rahatsız olmam seni hep dinlerim anlarım merak etme bacım.yeterlki sen üzülme moralini bozma olası bi hamilelik için yeğenimide üzme:34::34::34::34::34::34::34::34::48::48::48::48::48::48::48::48:

ahhhhhhh tatilllllll..nerde o günler saracım...:nazar::1::1:

şimdiden kolay gelsin tatlım...kendini yorma..yavaş yavaş yap işlerini...sağlığınada dikkat et tamammı tatlım benim...bende 1-2 hafta içinde evi temizletecem...malum doğum yaklaştı...buse acele ediyor içerde...iki gündür yataktan bile zor kalkar oldum...Rabbim zamanında gelmesini nasip etsin inşallah...cuma günü eşim beşik siparişini vermiş kızımızın..Rabbim sağlıkla kullandırmaya nasip etsin inşallah...:nazar::38::38:

süt saatim geldi..yine gelirim şekerler....:nazar::38::38:

anaaaam beşikmi aldınız ne güzel ben bile heyecanlandım inanki güle güle uyusunda büyüsün busemşiz içinde o beşiğin Allah hep böyle tatlı telaşlar versin leylacım hadi git sütünü iç meyveni ye sonra gel öptüm byyyyy

saol nehircim.geceler ne kadar uzunmuşşş.sabaha kadar aklımdaaa o.dün kayınvalidemdeydik eşim ben tatile eylülde gidecem dio kayın babam doktor izin verirse gidersin oğlum dio.beni hamile sanıo.kaynanam çikolata veriodu bana fazla verdi birinide bebeğimiz için ye dio.eşim bu sabah ilk defa pantolununu ütülüodu:14:hepsi beni hamile sanıo.o kadar ilgili ve iyi davrandılarki vicdan azabı çekiyrm sanki ben yapmamışım gibi:14::14::14:

dua ettim rabbime allahım eğer gebe değilsem nolur teste gitmeden adet olayım,o testte negatifi duymak istemiyrm die.kabul oldu galiba:43:

maonyam salma hemen kendinisana hiç yakışmıyo:20: valla tatlım şuan kalktım yüzümü
yıkadım koştum geldim senden haber varmı diye aklım cidden sende ben tahlile gidicem aydına. kan tahlilim var ben 4te burda olmayabilirim.sen genede yaz emi ben geldiğim gibi bakarım:61:
canım ne bu negatiflik? böylemi bekiceksin bebişini? tutunamadıysada napalım hayatın sonu değil belki benim gibi olur senin bebişinde. bende çok umutsuzdum. ama allah bişeylerde sınıyo biz bilmiyoruz görmüyoruz ne olduğunu ve tamam dediği an geliyo bebişler. dualarım seninle. inşallah tutunabilmiştir mercimeğin:69::69: ayrıca gezmeninde tutmamasına bi etkisi yok şekerim. sadece yoğun aktiviteler yasak. yorularak gezmek yasaK Dinlenmişsin sorun yok yorulmadım diye kendin demişsin suçlu arama şimdi nolur. olumsuz sonç alıcAM VE bunun sebebi benim diye düşünürsen çok üzülürsün çok üzülürüm.:14:

iyi yürekli tatlı nehircim egemizin annesi bizim arkadaşımız bacımız nehircim nasılsın gönlün kadar zengin ve güzel bir ömrün olsun kocişin ve prensinle

ohhhh yerim ben seni:70::70::70: şımarttın beni sabah sabah:69::69: iyiyiz biz. sen nasılsın? bugün aydına gidicez tahlil yaptırmaya şimdi kahvaltı hazırlıcam yicez çıkıcaz. bi maonyaya bakayım dedim kalkar kalkmaz. ah canımmmmmmmmmm allah hepimize güzel ömür nasip etsin inşallah hayatın hep gülen yüzünü görelim hep:69::69:

eğer rahatlayacaksan ağla hemde bağıra bağıra içini boşalt ama sonra rahatla sakin ol biz rahatsız olmayız en azından ben kendi adıma rahatsız olmam seni hep dinlerim anlarım merak etme bacım.yeterlki sen üzülme moralini bozma olası bi hamilelik için yeğenimide üzme:34::34::34::34::34::34::34::34::48::48::48::48::48::48::48::48:

:29::29::29::29::29::29::29:

:29::29:
maonyam salma hemen kendinisana hiç yakışmıyo:20: valla tatlım şuan kalktım yüzümü
yıkadım koştum geldim senden haber varmı diye aklım cidden sende ben tahlile gidicem aydına. kan tahlilim var ben 4te burda olmayabilirim.sen genede yaz emi ben geldiğim gibi bakarım:61:
canım ne bu negatiflik? böylemi bekiceksin bebişini? tutunamadıysada napalım hayatın sonu değil belki benim gibi olur senin bebişinde. bende çok umutsuzdum. ama allah bişeylerde sınıyo biz bilmiyoruz görmüyoruz ne olduğunu ve tamam dediği an geliyo bebişler. dualarım seninle. inşallah tutunabilmiştir mercimeğin:69::69: ayrıca gezmeninde tutmamasına bi etkisi yok şekerim. sadece yoğun aktiviteler yasak. yorularak gezmek yasaK Dinlenmişsin sorun yok yorulmadım diye kendin demişsin suçlu arama şimdi nolur. olumsuz sonç alıcAM VE bunun sebebi benim diye düşünürsen çok üzülürsün çok üzülürüm.:14:

:29::29::29:cnlarım iyiki siz varsınız:29::29::29:

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

napıosunnn nasılsınnnnn:3:

Back
X