Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim şükür leyloşummmmm:nazar::nazar::nazar:

:38::38::38::40::40::40::40:

canımmm yaramaz kızım benimmm....yirim onu yirimmm:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
ye teyzesi ye...:nazar::38::38::1::1:
hepimiz hassas zamanlardan geçiyoruz zaman zaman ama bunu başkalarına yansıtmamak önemli olan leylacım bende seni seviyorum hem seni hem buseyi:16::16::16::16::16::16::16:
haklısın tatlım...insan sevdiğine alınırmış saracım..kardelende seni çok sevdiği için alınmış sanırım tatlım...yoksaki biz biliyoruz ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz tatlım benim...bende hepinizi çok seviyorum...:nazar::38::38:

kızlar doğuma az kaldı tırsmaya başladım ben :nazar::18::18::18::18::18::18:

kızlarrr,, bugünler çok mübarek günlerr ,,küçük şeyler için birbirimizi

kırmayalım lütfenn...

canım ya ben kimseyi kırmadım sadece kızlar gelsin diye çağırdım herkesin adını aynı anda hatırlamak zorundamıyım yani bundan dolayı insan kırılırmı yaaaa ben bunu anlamıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: benim işlerim var kızlar çıkacam sonra görüşürüz byyyyyy

kızlar hepinizin regaip kandilini kutluyorum,Rabbim şu güzel mübarek günde hepinize hayırlı,sağlıklı evlatlar bağışlasın,dualarınız kabul olsun inşallah

canım ya ben kimseyi kırmadım sadece kızlar gelsin diye çağırdım herkesin adını aynı anda hatırlamak zorundamıyım yani bundan dolayı insan kırılırmı yaaaa ben bunu anlamıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: benim işlerim var kızlar çıkacam sonra görüşürüz byyyyyy

saracım üzülme lütfen ya...görüşürüz hadi işlerini hallette gel tatlım...bugün kandil kimse üzülmesin lütfen...:nazar::38::38::38:

evet leyloşum haklısın heyecanlanmaktaa......korkma ama olur mu...:70::70::70:
valla biraz korkuyorum metuşum ne yalan söyleyeyim yani...insan ister istemez korkuyor...ilk defa olunca korku oluyor haliyle...akşam eşimlede konuştum..oda diyor mutlu ol bebeğini kucağına alacağını düşün heyecanlan korkma diyor..saolsun çok destek oluyor bana...Rabbim sağlıkla bir avazda tüm hamileleri kurtarır inşallah, herkese anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam içindede sizlere kızlar...:nazar::38::38:
kızlar hepinizin regaip kandilini kutluyorum,Rabbim şu güzel mübarek günde hepinize hayırlı,sağlıklı evlatlar bağışlasın,dualarınız kabul olsun inşallah

hg deryacım...bebiş nasıl annesi..seninde kandilin mübarek olsun tatlım..güzel dualarına yürekten aminnnnnnn diyorum bitanem...:nazar::38::38:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+

metuşcummmmmm başbaşa kaldık hayatım...gel sana bir çay ısmarlayım..bende süt içerim...:nazar::68::68:

tatlımm tabiki herkesi hatırlamak zorunda değilsin..çoğu kez benim adımın yazılmadığı zamanlar da oldu...

saramm HZ. Mevlananın çok sevdiğim bir sözü vardır..

küsmek ve darılmak için bahaneler arıyacağınıza ,sevmek ve sevilmek

için çareler arayın... derr

hadi lütfen üzülme.....kuzumm....

valla biraz korkuyorum metuşum ne yalan söyleyeyim yani...insan ister istemez korkuyor...ilk defa olunca korku oluyor haliyle...akşam eşimlede konuştum..oda diyor mutlu ol bebeğini kucağına alacağını düşün heyecanlan korkma diyor..saolsun çok destek oluyor bana...Rabbim sağlıkla bir avazda tüm hamileleri kurtarır inşallah, herkese anne olmayı nasip etsin Yüce Mevlam içindede sizlere kızlar...:nazar::38::38:

hg deryacım...bebiş nasıl annesi..seninde kandilin mübarek olsun tatlım..güzel dualarına yürekten aminnnnnnn diyorum bitanem...:nazar::38::38:

amin leyloşum..sen de hayırlısıyla yavruna kavuşş:nazar::nazar::nazar:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 metuka+

metuşcummmmmm başbaşa kaldık hayatım...gel sana bir çay ısmarlayım..bende süt içerim...:nazar::68::68:

ohhh çok güzelmişşş:34::34::34:

[B

hg deryacım...bebiş nasıl annesi..seninde kandilin mübarek olsun tatlım..güzel dualarına yürekten aminnnnnnn diyorum bitanem...:nazar::38::38:[/B]

iyi teyzesi 10 günlük farkımız 5 e inmişti son kontrolde dr. dedi korkacak bişey yok,sen de bebekte iyi gözüküyosunuz,bebek çok hareketli korkma bişeycik olmaz Allahn izniyle dedi,yarın 2 li test yapılacak,ense kalınlığı ölçülecek,cinsiyeti için de kıza benziyo dedi,yarın netleşecek,mail adresini özele mesaj at ta sana videosunu göndereyim bebişin,yeni gittiğim dr. her gittiğimde cd ye çekcek bundan sonra:66::66:
bu arada 5 kio vermişim,bulantım kusmam olmadan,dr. normal dedi,enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin biri yok olmuş,bu kadar olur,boşver böyle daha iyi olmuş,zaten alacaksın doğuma kadar dedi

Son düzenleme:
tatlımm tabiki herkesi hatırlamak zorunda değilsin..çoğu kez benim adımın yazılmadığı zamanlar da oldu...

saramm HZ. Mevlananın çok sevdiğim bir sözü vardır..

küsmek ve darılmak için bahaneler arıyacağınıza ,sevmek ve sevilmek

için çareler arayın... derr

hadi lütfen üzülme.....kuzumm....
H.z Mevlana ne güzel söylemiş..ağzına sağlık Mevlananın..:nazar::38::38:
amin leyloşum..sen de hayırlısıyla yavruna kavuşş:nazar::nazar::nazar:

ohhh çok güzelmişşş:34::34::34:
amin bitanem...afiyet olsun metuşum...:nazar::38::38:
iyi teyzesi 10 günlük farkımız 5 e inmişti son kontrolde dr. dedi korkacak bişey yok,sen de bebekte iyi gözüküyosunuz,bebek çok hareketli korkma bişeycik olmaz Allahn izniyle dedi,yarın 2 li test yapılacak,ense kalınlığı ölçülecek,cinsiyeti için de kıza benziyo dedi,yarın netleşecek,mail adresini özele mesaj at ta sana videosunu göndereyim bebişin,yeni gittiğim dr. her gittiğimde cd ye çekcek bundan sonra:66::66:
bu arada 5 kio vermişim,bulantım kusmam olmadan,dr. normal dedi,enfeksiyon geçirmişsin,bebeğin biri yok olmuş,bu kadar olur,boşver böyle daha iyi olmuş,zaten alacaksın doğuma kadar dedi

oy oy maşallah kuzucuğuna tatlım...Rabbim her daim sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza deryacım...kiloyu kafana takma kuzum...bende kilo alamıyorum diyet yaptığım için..doktorum doğumun kolay olur hiç üzülme dedi...kilo almamak daha iyi..önemli olan bebeğin kilo alması tatlım...doktora en son gittiğimden beri 1 kilo aldım bende zorla...şekerimi kontrol altında tutuyorum...güzel haberlerini bekliyoruz canım...bu sene kız senesi olacak sanırım deryacım...:nazar::38::38:

H.z Mevlana ne güzel söylemiş..ağzına sağlık Mevlananın..:nazar::38::38:

amin bitanem...afiyet olsun metuşum...:nazar::38::38:

oy oy maşallah kuzucuğuna tatlım...Rabbim her daim sağlık sıhhat versin tüm yavrularımıza deryacım...kiloyu kafana takma kuzum...bende kilo alamıyorum diyet yaptığım için..doktorum doğumun kolay olur hiç üzülme dedi...kilo almamak daha iyi..önemli olan bebeğin kilo alması tatlım...doktora en son gittiğimden beri 1 kilo aldım bende zorla...şekerimi kontrol altında tutuyorum...güzel haberlerini bekliyoruz canım...bu sene kız senesi olacak sanırım deryacım...:nazar::38::38:

bakalım canım,daha iyi olmuş zaten sevindim zayıfladığıma,çünkü bozulan troit yüzünden çok kilo almıştım,3 ay içinde düzeldi değer,o ay hamile kaldım,zayıflamaya vakit olmadan,şuanda tsh 1 e kadar düşmüş,yani metabolizmam hızlanmış,karnım çıktı,göğüslerim büyüdü,yağlarım eriyo bi yandan,süper bişi yaa:66::66::66::66:bakalım kız mı,yarın kesinleşecek,zaten ben 3 defa rüyamda kız gördüm:66::66::66:

günaydın şekerler...:nazar::38::38:

hepinizin Regaib Kandili mübarek olsun canlarım...bu güzel günde birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim...Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin bu mübarek günde...:nazar::38::38::38:

günaydın kızlaaaaaaaaaaar
herkesin Regaib Kandili mübarek olsun Allah herkesin gönlüne göre versin evlerimizi sağlık,huzur ve mutlulukla kucaklarımızıda hayırlı sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün evlatlarımızla doldursun.

AMİN

canlarımmm günaydınn...hepimizin regaip kandili mübarek olsun..bir sonraki regaip kandilinde anne olmak dileğiyle..

hepinizi çok seviyorumm benim güzel arkidişlerimmm:71::71::71::71:

anneler ve anne adaylarıı:29::29:

Arkadaslar sizlerin ve cümlemizin Regaip kandili mübarek olsun... hamileler saglıla dogursun, hamile kalmak isteyenler hayırlısıyla kavussun yavrularına insallah...

Back
X