merhaba nehircim nasılsın
saram senin o küçük kalbini yerim ben inş. yavrunun kalbide öle seninkiyle beraber atcak kuşum ben buna çok inanıyorum Rabbime güveniyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nehircim nasılsın
leylicim inş. pozitifi gör bize yiğen müjdesi ver canım![]()
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim var mı hamişlerimiz![]()
saram senin o küçük kalbini yerim ben inş. yavrunun kalbide öle seninkiyle beraber atcak kuşum ben buna çok inanıyorum Rabbime güveniyorum![]()
ben de seni merak etmiştimm..filmini çektirdin mi..canın acıdı mıı
acımak ne kelime inlettim orayı çünkü rahimim tersmiş benim ilaç geri tepti o aleti takarken acımadıda sonrası bir felaketti sol tarafımda yapışıklık varmış çok şükür açıldı ama bende açıldım rüyalarıma giriyordu artık işlem bittikten sonra artık sinirlerim mi boşaldı ne 1 saat ağladım ALLAH'TAN herkes tanıdıktı ama çıktıktan sonra bekleyenler tuaf tuaf suratıma baktı![]()
neyse atlattın yaaa....çok şükürr
ewet çok şükür ee var mı hamiş haberi
acımak ne kelime inlettim orayı çünkü rahimim tersmiş benim ilaç geri tepti o aleti takarken acımadıda sonrası bir felaketti sol tarafımda yapışıklık varmış çok şükür açıldı ama bende açıldım rüyalarıma giriyordu artık işlem bittikten sonra artık sinirlerim mi boşaldı ne 1 saat ağladım ALLAH'TAN herkes tanıdıktı ama çıktıktan sonra bekleyenler tuaf tuaf suratıma baktı![]()
eda diye bir arkadaşımız vardııı o hamilee
çok geçmiş olsun zeynepcim.![]()
sarı şekerim ağlamanerdesiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
allah razı olsun kayınvalidenden.hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. ıkisini de çok seviyorum......
bayılırım limona.l,monu meyva niyetine yiyorum zatennnnn bennnnn.şimdi bitane soydum yedimmkendin için birşeyler yapmak kadar güzel biişey yok. sen kendini iyi hissettikten sonra hayatında bir çok şey iyi olmaya başlıyor. bak görüceksin bunu. çok mutlu oldum canım. ohhhhhh canına değsin azcukta kendin için yaşatatlım ılık suya yarımda limon sıkarsan yağ yakmada daha faydalı hale gelir içtiğin su
![]()
ayy kıyamam sanaaaaakızlaaaaarrrrrrr herkeslere mutlu günler:82: hava çok sıcak yanıyorum kavruluyorum anaaaammmmm yerlerde sürünüyorum:118::118::118::118::118:
cnm nerelerdesin senslm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim var mı hamişlerimiz![]()