Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
leyliko,
fatmao87,
metuka+,
zelalca+
bebişlerrr nasılsınızz.ayy bugün hiç halim yok.kolumu kıpırtacak gücüm yok.neden acabaaaa
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim var mı hamişlerimiz![]()
yawyum açlıktandır o![]()
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
leyliko,
fatmao87,
metuka+,
zelalca+
bebişlerrr nasılsınızz.ayy bugün hiç halim yok.kolumu kıpırtacak gücüm yok.neden acabaaaa
kızz bismillah diyete başlayasım olsunyawyum açlıktandır o![]()
canım,sana tavsiyem,sık ye,az az ya,böylelekle acıkmıcaksın ve yeme isteğin olmicak.
kolay gesin.
ben şimdi çıkıyorum,azcık atıştırcam,inşallah o aradada leyloş soruma cevap verir.
kızz bismillah diyete başlayasım olsun
cnm bende öyle yapıom.bak yazayım size.bugün neler yedim.
eskiden:
sabah 1pide omlet çay zeytin peynir
öğlen yarım yada 1 pide 1tabak yemek ve pilav
akşam 1yada yarım pide 1tabak pilav yemek
su çok az içiodum ve yemekleri çok hızlı çiğnemeden yerimm
bugün.
sabah yarım ekmek 1dilim peynir 5zeytin ve 1kase kekik salatası(içinde:taze kekik limon tuz pul biber zeytin yağı nar ekşisi var)
arada 1kase ceviz yedim.az öncede 1tabak taze fasulye yedim
akşamada yani 6 gibi1tabak maş salatası yiycem.o ne derseniz internetten bakın:)))
finish
sizce nasılım
meraba kızlar nasılsınız:79::79::79::79: kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,çok çok iyi dedi,3mm üzeri şüpheleniyolarmış,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,geçen hafta 6 gündü fark,süt içe içe kapatmış çoğunu,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi
süper canım,kekik dedğin zahter mi hataylılar hep yapıyo burda,troit için çok zararlıymış,benimki yeni düzeldi,onun için hiç yemiyom ondan,troit problemi olanlar lahana,hem beyazı hem siyahı,kekik yemesin,dereotu ise çok çok iyiymiş troit için,tv. de bi dr. demişti:79::79::79:
çok güzel cnmm
evet cnm zahter.lahanayı biliodum triod için zahteri bilmiodum
sen nereliydin canım,ben antepliyim:79::79:
merhaba nehircim nasılsın
bayılırım limona.l,monu meyva niyetine yiyorum zatennnnn bennnnn.şimdi bitane soydum yedimm
ayy kıyamam sanaaaaa
cnm nerelerdesin sen
çok şükür atlatmışsın.cnm.allaha şükür.peki rahim tersliğinde ne gibi teddavi uyguluyacaklar
Hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. Ikisini de çok seviyorum......
bende antepliyim cnm.anteptemi oturuosun
meraba kızlar nasılsınız:79::79::79::79: kontrolden geliyom,bizim bebiş gittiğimizde sırtını dönmüş yatıyodu,dr. dürttü dürttü,bacakları bitişik halde yan döndü,bacaklarını kendine doğru çekmişti,ensesi 1.13 mm çıktı,çok çok iyi dedi,3mm üzeri şüpheleniyolarmış,boyu 70.1mm,haftasına ulaşmasına sadece 2 gün kalmış,geçen hafta 6 gündü fark,süt içe içe kapatmış çoğunu,dr. hareketleri çok iyi,çok çok sağlıklı gözüküyo dedi,tartıldım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim,eşime dedi yengeye bakmıyon mu hiç,ben de oldukça iyi yiyom,ama benim tsh 1 civarına düştüğü için metabolizmam hızlandı,kendi kendine gidiyo dedim,haklısın ondan olmalı dedi,daha neler duyacaz öğrenecez dedi,bol bol su iç dedi,dedim 3 lt içiyom günlük 2-3 bardak ta süt,iyi dedi,suyun zararı olmaz ne kadar içsen o kadar iyi dedi,2li test 80 iraymş,bizimki vır vır söylendi,ne gereği var diye ama neyseee,içim rahat etmiş olcak en azından,cinsiyet için büyük ihtimalle kız,ama %100 diyemem,diğer aya geldiğinizde kesinleşir dedi,bundan sonra ayda bir gelin,herşey yolunda dedi,demir değerime baktı,tahlil sonuçlarımı götürmüştüm,doğuma kadar kullanacan dedi,böyle işte,yine cd verdi,bundan sonra her geldiğinizde eskisini getirin birleştirelim dedi
cnm ben karpuz portakal ve limonun beyaz yerlerini çok severim.ohh ne güzel afiyet olsun. limonun yağ yakıcı etkisi çok fazla. ayrıca karpuzu sakın yemeklerden sonra yeme. birde kabuğuna yakın beyaz yerleri varya oraları atma bol bol ye. maydonoz salatalık diyetine yardımcı yeşilliklerin olsun benden minik minik tavsiyeler![]()
hayır canım,antepte 40 gün oturdum evlendiğimde kpssyle atandm,antep gelmedi,3. tercihim hatay geldi,kız antebin ne güzel yemekleri dururken,napacak zahterli salatayı,herşeye zahter,kimyon,z. yağı koyuyolar,poğaça,simit 0,antebin katmeri,talaş böreği,o güzel kurabiyeleri,baklavası,patlıcan kebabı,lahmacunu,çökelekli böreği,ahhh ahhh hiçbirini beceremiyolar burda,geçen eşim antebe gitti 1 günlüğüne,bana katmer getir dedim,3 tane getirmiş,geldim gittim yedim,annem gideceğim zaman ne yapayım diyo,çökelekli börek diyom![]()
canım güzel haberler getirmişsin bize ne güzelinşallah sorunsuz geçer hamileliğin sıcaklarda geldi dikkat et kendine.