Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar pc şarjı yok elektirikte kesikkk

günaydınnnn...sarı şekerler ve esmer şekerlerr
cnm benim sarı boyalarım aktı.sadece uçlarında var.şimdi ben ne tür bi şeker oluyrm.saçımın yarısı sarı yarısı kahveyken:9:

günaydın cnm.benimki vın olduğu için şarjım olduğu sürece int.e giriom vının bi bu yönünü seviom

günaydın kızlaaaaaaaaar:3::3::3::3::3::3::3::3:

herkese mutlu ve huzurlu tabikide sağlıklı bi hafta sonu diliyorum

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn:21:nasılsınız?nasıl gıdıyor hamışlık..?bbızım bı sıkıntımız yok ama ben hala hıssetmıyorum tekme falan bazen acaba öldumu karnımda dıyorum ama agrım sancım yok doktordayken de kalbı atıyor sastım kaldım..doguma kadar anlamıcam galıba...:52:

bıde kızlar ayakta 1 saat kalsam mahfoluyor topuklarım..ınnaılmaz acıyor..esım masaj yapıyor bacaklarıma ayaklarma..ama sabah namaza kalktıghımda nerdeyse basamıcak hale gelıyorum..sabah kalkar kalkmazda hemen ayagımı yuksege koyuyorum 1 2 saate kendıne gelıyor..benım gıbı olan varmı..daha once boyle bır sıkıntım olmamıstı..bazen dayanamayıp agrıkesıcı alıyorum..:30:

iyi geceler kızlar :16::16: yatmadan bi bakim dedim :9::9::9:

zeloşum geç gelmişsin karşılaşamadık tüh

hatta az önce sara da görünüyodu altta,ama şimdi herkessss gitmiş.:58::58::58:

kardelencim çıktıktan sonrada biliyosun ışık bi müddet yanık kalıyo o yüzden aşağıda ismimiz gözüküyo yani ben çıkmıştım canım

kocişin yanından kaçıpta geldim canım,az daha oyalanmayı planlıyorum.:62::62::62:

seni gidi seni hınzırlık peşindesin hııı:9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar iyi geceler herkese,
daha onceden sizlerle paylaşmıştım doktor deneyimlerimi,yumurta takibi ve doktor kontrolune başladım diye..
bugun adetten sonraki 10. gunum ve yumurtam 17,5 mm olmus doktor iyi bir buyuklukte oldugunu soyledi , bu salı (4 gun sonra)beni tekrar muaneye çağırdı ve tabiki cumartesi ve pazartesi eşimle ilişkiye girmemizi soyledi..geçen ay yumurtalarım hiç buyumemişti bu ay boyle bir haber aldıgım için çok sevindim,inşallahh sonucu iyi olur...
benim bi kaç sorum olucak ilki yumurta normalde kaç mm'de çatlar ve çatlama gerçekleşip cinsel ilişkiyede girilirse eşlerde hiç bir sorun yoksa hamile kalma oranı nedir bilen varmı?ve son sorum yumurta çatlamazsa ,çatlama iğnesi olunursa iğne olduktan ne kadar sonra hemen cinsel ilişkiye girilmeli? bilen varsa veya aynı şeyleri yaşayanlar paylaşırsa çoook sevinirim...

tatlım inşallah hamile olursun doktorun önerdiği günlerde ilişkiye girin inşallah bebişin çok bekletmez gelir

canım ben aydının ilçesinde oturuyorum. burasıda aşırı sıcak oluyo valla. başağrıları başladı bile herkeste. klimayıda açmıyorum hasta olurum diye. ilk kez bugün yazı yaşadık bu yıl. bi anda bastırınca şaşırdım valla.

ne sıcağa ne soğuğa dayanamıyoruz nehircim ama sıcağa dayanamamak daha zor kışın katk at giyiniyosunda yazın insan ne yapacağını şaşırıyo valla Allah yardımcın olsun canım

günaydınnnn...sarı şekerler ve esmer şekerlerr

günaydıııııııııııı metuşum sarı şekerim lokumum bal kaymağım menim

günaydın yetercim nasılsın canım bacım

cnm benim sarı boyalarım aktı.sadece uçlarında var.şimdi ben ne tür bi şeker oluyrm.saçımın yarısı sarı yarısı kahveyken:9:

günaydın cnm.benimki vın olduğu için şarjım olduğu sürece int.e giriom vının bi bu yönünü seviom

sen menim elma şekerimsin maonyam tombişim menim mende tombişim ondan kanım sana çok kaynıyo:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnn:21:nasılsınız?nasıl gıdıyor hamışlık..?bbızım bı sıkıntımız yok ama ben hala hıssetmıyorum tekme falan bazen acaba öldumu karnımda dıyorum ama agrım sancım yok doktordayken de kalbı atıyor sastım kaldım..doguma kadar anlamıcam galıba...:52:

bıde kızlar ayakta 1 saat kalsam mahfoluyor topuklarım..ınnaılmaz acıyor..esım masaj yapıyor bacaklarıma ayaklarma..ama sabah namaza kalktıghımda nerdeyse basamıcak hale gelıyorum..sabah kalkar kalkmazda hemen ayagımı yuksege koyuyorum 1 2 saate kendıne gelıyor..benım gıbı olan varmı..daha once boyle bır sıkıntım olmamıstı..bazen dayanamayıp agrıkesıcı alıyorum..:30:

günaydın iremcim canım iyi olmanıza sevindim ancak bebeğinin yaşamadığı hiisisne kapılıp onuda üzme ayaklarının ağrımasını doktora sor bence şişlik falan oluyosa hamilelikte normaldir ama albümin değerlerie bi baktır bence ağrıkesiciyi de öyle kafana göre alma doktora sor o tavsiye etsin öyle iç tamam mı canım

günaydın kızlaaaaaaaaar:3::3::3::3::3::3::3::3:

herkese mutlu ve huzurlu tabikide sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
günaydın cnm sanada mutlu bi hafta sonu diliyrm

günaydın cnm.ağrı kesici içmesen iyi edersin.doktoruna sorsana bu topuklarını

günaydın iremcim canım iyi olmanıza sevindim ancak bebeğinin yaşamadığı hiisisne kapılıp onuda üzme ayaklarının ağrımasını doktora sor bence şişlik falan oluyosa hamilelikte normaldir ama albümin değerlerie bi baktır bence ağrıkesiciyi de öyle kafana göre alma doktora sor o tavsiye etsin öyle iç tamam mı canım

16. haftadan berı mıllet tekmelıyor dıyor,gece uyutmuyor dıyor..yavvv arkadas benım kınde tık yok..esım gobegıme bardak dayayıp dınlemeye calısıyor ..:53: 1 haftaya kadar detaylı ıcın gıdıcem sorucam bu ayak agrılarını..saol canım..

amin tatlım evet darısı burdaki tüm arkadaşlarıma...dikkat etmezmiyim tatlım dr tez canlı olma diyor mesela bugün gittigimizde önce odada oturduk sonra ultrasyona gecelim dedi ben hemen fırladım bana yavas yavs dio agır cekim film gibi olacaksın artık dio en azından tamamen tutunana kadar dio

edacım canım bacım menim senin ve mercimeğinin iyi olmasına canı gönülden sevindim Allah kucağına aldığın günleride göstersin bacım menim.

16. haftadan berı mıllet tekmelıyor dıyor,gece uyutmuyor dıyor..yavvv arkadas benım kınde tık yok..esım gobegıme bardak dayayıp dınlemeye calısıyor ..:53: 1 haftaya kadar detaylı ıcın gıdıcem sorucam bu ayak agrılarını..saol canım..

tatlım demekki seninki sakin bebek karışma yeğenime o keyfine bakıyo içerde Allah Allah ya sen hamişliğinin tadını çıkar bidenem

mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu:1:

Back
X