Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım demekki seninki sakin bebek karışma yeğenime o keyfine bakıyo içerde Allah Allah ya sen hamişliğinin tadını çıkar bidenem

ellemıyorum tamam teyzesı...:1:kızımanası gıbı yaramaz olmucak ınsaallah sakın olucak..yanı hayal sadece..:1:

16. haftadan berı mıllet tekmelıyor dıyor,gece uyutmuyor dıyor..yavvv arkadas benım kınde tık yok..esım gobegıme bardak dayayıp dınlemeye calısıyor ..:53: 1 haftaya kadar detaylı ıcın gıdıcem sorucam bu ayak agrılarını..saol canım..
:9::9::9:ayy cnm sağlıklıysaaa bu kadar kafana takma seninki belki geç tekmilicekkk.hemen strese girme

:60::60::60::60:anam yoksa boyunda benim gibi kısamıııı.

ben kendime diyorumki kare oldum iyceee:60::60:

mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu:1:

tatlım hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.zayıflığı kafaya takma önemli olan bebişinin kilo alması senin değil tamam mı canım

cıksın gobısler ne guzel hamılelıkler gıyılmeye baslanmıstır. ben hala kendı kıyafetlerımı gıyıyorum..hem kımse anlamıyor benım hamıle oldugumu..gıcık bı hıs..:52:

ellemıyorum tamam teyzesı...:1:kızımanası gıbı yaramaz olmucak ınsaallah sakın olucak..yanı hayal sadece..:1:

benim yeğenim akıllı olacak nazlı olacak anası gibi iyi yürekli olacak

:9::9::9:ayy cnm sağlıklıysaaa bu kadar kafana takma seninki belki geç tekmilicekkk.hemen strese girme

:60::60::60::60:anam yoksa boyunda benim gibi kısamıııı.

ben kendime diyorumki kare oldum iyceee:60::60:

boyum 1,65 canım çok uzun değil yani:34::34::34::34::34::34:

tatlım hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.zayıflığı kafaya takma önemli olan bebişinin kilo alması senin değil tamam mı canım

biliyorum çok çıkmış karnım öyle diyorlar 6 7 aylık gibisin diyorlar.hergün hiçdurmadan oynuyor görüyorum bile:13:

cıksın gobısler ne guzel hamılelıkler gıyılmeye baslanmıstır. ben hala kendı kıyafetlerımı gıyıyorum..hem kımse anlamıyor benım hamıle oldugumu..gıcık bı hıs..:52:

önemli olan senin bilmen tatlım bırak kimse bilnesin ne önemi var yavrun sağlıklı olsun seninle olsun zamanı gelince kucağında olsun millet o zaman görsün tatlı yeğenimi tek derdin bu olsun iremcim

mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu:1:

cnm çok normal benim kuzenimde 59la gebe kaldı 52yle doğum yaptı.kzıın bi iskeleti kalmıştı:60::60:garibim hala zayıff.onunda göbüşü minikti.

ahhh allahım ahhh kocaman göbek vermişsin bana bari içini dolu vereydinnn:60::60:her gören beni hamile sanıooo.kız göbeğimi çekip koysamm buraya inanamazsınızzz.en fazla kilom göbeğimde varrr:60:

önemli olan senin bilmen tatlım bırak kimse bilnesin ne önemi var yavrun sağlıklı olsun seninle olsun zamanı gelince kucağında olsun millet o zaman görsün tatlı yeğenimi tek derdin bu olsun iremcim

haklısın,ama ınsanda bıraz hamıle oldugunu hıssetmek ıstıyor yahuu...:34:

nezo36 tatlım profilinden baktımda medeni durumun bekar yazıyo ama sen hamileyim dedin:26::26::26::26::26:yoksa bizimle dalgamı geçiyosun

Back
X