yağdı yağmur
çaktı şimsek
sende mi şair oldun be
kelebek![]()

zeloşummmmmmmmm bu edan senden daha çok eklenti ekliyor ya...yoksa sen edandan mı alıştın kız...![]()
leyloşum zaten bundan sonra edana eklenti edan dicez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağdı yağmur
çaktı şimsek
sende mi şair oldun be
kelebek![]()
zeloşummmmmmmmm bu edan senden daha çok eklenti ekliyor ya...yoksa sen edandan mı alıştın kız...![]()
neyse edanım sonunu iyi bağlamışsın
leyloşum zaten bundan sonra edana eklenti edan dicezben edanımın hızına yetişemem
![]()
görevimi sana devrettim zeloşum...buse içerde zıplıyor eğilip yazamıyorum tatlişim..sen benim yerime metuşu yakala canım....dedektif zeloşum benim...:60:
saol edancım...zaman yaklaştıkça beni biraz zorlamaya başladı teyzesi..yatakta zor yatıyorum...oturunca göğüs kafesimin altına sıkışıyor ayaklarını diriyor herhalde...inşallah kilosu artmıştır teyzesi..haftaya cumartesi kontrolumuz var...duanızı esirgemeyin bizden...sen nasılsın edancım?leyloşuum nasılsınn canımm
bebeişimiz nasıl iyisiniz inşalaaaa![]()
amiinnnnnnnnnn zeloşummm..Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm...inş. leyloşum o günlerde gelcek Allahın izniyle busemin fotolarını çekceksin burda teyzoşlarına gösterceksin Rabbime emanet olsun küçük meleğimiz Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun![]()
inşallah metuşum...inşallah leyloşum inşallahhh
aşk inşaatında lazım kazma kürek
değerimi böyle mi anlaman gerek
isteğe bağlı değil karizma bebek
dayan,hoş olmaz yüreğinin yarılmasını seyretmek...
tamamdır leyloşum siz keyfinize bakınbundan sonra kızların peşinde ben koşcam hiç birine göz açtırmıcam
:82::82::82:
![]()
kızlar bizim komşular tartışıyoalt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo
![]()
edanım bak seni bizim komşulara veririm
Gidiyom elinizden
kurtulam dilinizden
yeşil başlı ördek olsam
su içmem gölünüzden
kalenin gedikleri
pilavdır yedikleri
hiç aklımdan gitmiyor
zelalimin dedikleri![]()
Armut dalda sallanır
yere düşer ballanır
bir oğlan vezir olsa
gene kıza yalvarır
![]()
edanım bak seni bizim komşulara veririm
![]()
elli dokuz altmış
iki gemi batmış
içinde ZELALİM
dört göbek atmış
ohhh ohhhhh![]()
bundan sonra kimse tutamaz artık beni batan gemide bile kaçmıyom göbek atıyom ya son noktayı koydum artık hadi tey tey teyyyyyyyyyyyyy![]()
yookk kızzzz sakınnn aaaa
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
beni yolarlar valaaaahaa
![]()