Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bende çıkıyorum..midem acayip yanıyor..gidip bir gaviscon içeyim bari...çok öpüyorum sizi canlarım...görüşmek üzere....:nazar::38::38:

cnm benim sarı boyalarım aktı.sadece uçlarında var.şimdi ben ne tür bi şeker oluyrm.saçımın yarısı sarı yarısı kahveyken:9:

günaydın cnm.benimki vın olduğu için şarjım olduğu sürece int.e giriom vının bi bu yönünü seviom
karamel şeker ol sende:12::12::12:
zeloşum geç gelmişsin karşılaşamadık tüh

kardelencim çıktıktan sonrada biliyosun ışık bi müddet yanık kalıyo o yüzden aşağıda ismimiz gözüküyo yani ben çıkmıştım canım

seni gidi seni hınzırlık peşindesin hııı:9::9::9::9::9::9::9::9:

tatlım inşallah hamile olursun doktorun önerdiği günlerde ilişkiye girin inşallah bebişin çok bekletmez gelir

ne sıcağa ne soğuğa dayanamıyoruz nehircim ama sıcağa dayanamamak daha zor kışın katk at giyiniyosunda yazın insan ne yapacağını şaşırıyo valla Allah yardımcın olsun canım

günaydıııııııııııı metuşum sarı şekerim lokumum bal kaymağım menim

günaydın yetercim nasılsın canım bacım

sen menim elma şekerimsin maonyam tombişim menim mende tombişim ondan kanım sana çok kaynıyo:9::9::9::9::9:
anladım öyle olduğunu sara cım.:34:
kızlar bizim komşular tartışıyo :52::52::52: alt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo:52::52::52::52::9::9::9::9::9:
terbiyesiz üst kattaki.:57::57::57::57::57:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

son_ece nehir1001
nehircim nasılsın canım egemiz nasıll annesii seni üzüyor mu

eceeeee:69::69: özledim seni kız:69::69: ben varken sen yoktun nasıl oldu karşılaşmadık anlamadım. tam çıkarkenmi geldin acaba:53: kusuruma bakma emi... iyiyim canım ablam geldi hadi denize gidelim dedi gittik. denize girdim su sıcacıktı ege biraz telaşlandı gibi oldu huysuzlandı tekmeledi ilk yüzmeye başladığımda ama ondan sonra alıştı. 10 dakika falan yüzdüm sonra kurulanıp eve döndük harika oldu valla kimsecikler gelmeden koca göbüşüm ve ben denize girdik :9::9::9: üzülüyo tabi teyzesi şikayetlerimm var bu ara. geceleri uyutmuyo hiç tam o duruyo bacağım kasılmaya başlıyo öyle öyle derken sabahı ediyorum. akşam üstü uykularım başladı bu ara 1 saat uyuyorum o bütün gecenin yorgunluğunu alıyo. sen nasılsın?

kızlar ne güzel :nazar::nazar: sabah-öğlen muhabbet varmıs ama ben malesef kacirmisim...
neyse okudum bende....

herkes gezmelere mi gitti, ev islerine mi daldı? ben de gidip biraz uzanayım barim...

görüsürüzzzzz :16::16::16::16::16:

saol edancım...zaman yaklaştıkça beni biraz zorlamaya başladı teyzesi..yatakta zor yatıyorum...oturunca göğüs kafesimin altına sıkışıyor ayaklarını diriyor herhalde...inşallah kilosu artmıştır teyzesi..haftaya cumartesi kontrolumuz var...duanızı esirgemeyin bizden...sen nasılsın edancım?:nazar::38::38:

amiinnnnnnnnnn zeloşummm..Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm...:nazar::38::38:

inşallah metuşum...:nazar::38::38:

inşalaah canım duamız seninle bitanesi :16::16::16:

Back
X