Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gayet iyiyiz. oğlum tekmeleri savurdukça içimde donnnkkkk donnnnk sesler çıkıyo resmen:9::9::9: yeri daraldı çok rahatsız. bide uyku saatlerimiz bi türlü çakışmıyo ne yapsam zıtlaşıyo benle geçinmeye çalışıyoruz:9:

canım benim yaa allah sağlıkla
kucağına versin canımm :16::16::16::16:

canlarım benim ben çıkayım. geç kalmıyım. kendinize çoook iyi bakın . görüşmek üzere çoooooooooooooooooooooooooook öptümmmmmmmmmmmm:69::69::3::3::3::3:

$bb41866op.gif
canlarım benim ben çıkayım. geç kalmıyım. kendinize çoook iyi bakın . görüşmek üzere çoooooooooooooooooooooooooook öptümmmmmmmmmmmm:69::69::3::3::3::3:

gülee gülee canım kendineee
çoook iyi bakkk canımm :16::16::16::16:

oda olacak canım aaaa azcık sabret sabırsız bacım:9::9::9::9::9::9::9::9:

maonyam seni çok seviyom men ya alem kızsın vesselam:60::60::60::60::60::60:
saram bende seni seviom gızzz:48:
aman kuzummm bende baya bi kilon var sandım. sağlık açısından tehlike olmadıkça kilo kötü bişey değil bence. saklamasını ona göre giyinmesini bildikten sonra herşey yakışır. kafana takma. ama tabi verirsen bebişe bir adım daha yakın olursun. kilo engel oluyormuş ya o bakımdan dedim yani:29:

bende bebiş için kilo vericem zaten.eşşek sıpası beni böle beğenmioo galiba.azcuk zayıflımda bakalım geliomu gelmiomu gösteririm ben ona:90::90:

kızlar gözlerim bilg.in ışığından çok ağrıo ve sulanıo.
onun için çoğu zaman ben yokken yazdıklarınızı okuyamıyrm.onun için arada görmeyip cevap vermedim varsaa beni mazur görsünn:78::78::78:

3halı sildim.3makina çamaşır yıkadım.yemek takımlarımı yıkadım.tekrar yerine dizdim.ama mahvoldummm:37::37::37:hiç halim kalmadıııı

Back
X