Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

kardelen5233
kızlar herkeze merhaba.
bu topiğe geldiğimi kanıtlamak için yazdığım son mesaj.
buraya rahatlamak için giriyosam,kendimi kasmanın,ifadeye çalışmanın bi manası yok,eğer bu güne kadar kendimi ifade edemediysem,bu günden sonra ifade etmeninde bi manası olmadığını düşünüyorum.
herkeze sevgiler.

canım sen biraz faZLA takıldın sanırım sarayla aranızda geçen dialoğa:53: canım karışmak istemem ikinizin arasındaki olaya ama uzatmanın anlamı yokki. bişeymi oldu ben kaçırdım bilmiyorum. ama geldiğini kimseye ispatlamak zorunda değilsin. saranında böyle bir isteği olduğunu düşünmüyorum ben. zaten kendinde bir zorunluluk duyup buraya yazma gereği duyuyosan ne gerek varki yazmaya... üzüldüm açıkçası. arada bir problem yok aslında neden bu kadar büyüdü hiç anlayamadım. umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz. bendende sana sevgiler:3::3:

canlarım ben hastaneye gidiyorum. dün duş alırken nasıl becerdimse kulağıma su kaçırdım:78::17::77:. kafamın içine vapur girmiş gibi boooooo boooooooooooo ötüyo:52::52: gidip bi doktora göstereyim iltihap oluşurmuş çıkmazsa antibiyotik kullanmak zorunda kalırmışım allah korusun:53: doktordan kaçış yok akşama görüşürüz:3::3::3:

selam zeynoooooooooooooo:3::3::3::3:

selam kardelen, görmemisim canım, nasılsın?

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar :3::3::3::3::3::3::3:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62:

günaydın sara, nasılsın tatlım?

canlarım ben hastaneye gidiyorum. dün duş alırken nasıl becerdimse kulağıma su kaçırdım:78::17::77:. kafamın içine vapur girmiş gibi boooooo boooooooooooo ötüyo:52::52: gidip bi doktora göstereyim iltihap oluşurmuş çıkmazsa antibiyotik kullanmak zorunda kalırmışım allah korusun:53: doktordan kaçış yok akşama görüşürüz:3::3::3:

cok gecmis olsun nehircim...

$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif$evkedisi_petite-danseuse.gif

GEÇMİŞ OLSUN NEHİRCİMM...güzel haberlerle gelllllll

geçmiş olsun nehircim dikkat et kendine öpüyorum byyyy:54::54::54::54::54::54::54:

Back
X