Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm maonyacım canım tikr ederim iyiyimm sen nasılsın canım verdigin link e girmeye çalıştım ama kotam çok az oldugu için açmadı içerigi bi anlatırmısın mrk ettim

cnm çok güzel bi çoçuk şarkısı ama izlemen gerek anlatmakla olmazzz

:31:çok uykum geldii ve çok yoruldum kolumu kıpırdatacak halim kalmadı.yorunluk bi yana açlık bi yana.sabah 2dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
öğlen bi tabak süzme yoğurdun içine 1tane yumurta kızartım koydum ekmeksiz onu yedimmmm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:56:

:31:çok uykum geldii ve çok yoruldum kolumu kıpırdatacak halim kalmadı.yorunluk bi yana açlık bi yana.sabah 2dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
öğlen bi tabak süzme yoğurdun içine 1tane yumurta kızartım koydum ekmeksiz onu yedimmmm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:56:

canım ya bunlarla iş mi yapılırrr sen diecte işin bittikten sonra başlaaa halin kalmayacak canım ya

LEYLOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesinnnnnnnnnnnnn????*
canım bugün malum pazartesi iş yoğundu giremedim tatlım...:nazar::38::38:
:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:

cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşş:52:benim cnm çıktı ama:37:

cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuu:9:

slm cnm nasılsın uzun zamandır görüşemedik

leyloş cnm ben kakılmış gibi evi silip süpürüyrm:90:
kolay gelsin tuğbacım...:nazar::38::38:

cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşş:52:benim cnm çıktı ama:37:

cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuu:9:

kolay gelsin bende 14ünden sonra yaptırcam temizliği az kaldı bende misler gibi olcam:61: kız maonya alemsin valla hiç aklıma gelmezdi bu karabiber yöntemi :9::9::9::9::9::9::9: valla sorma ötüyo resmen kulağım. su da çıkmadı sol kulağım hiç duymuyo:52::52::52:

kıyamammmmmm düşünme açlığını boşver su iç bol bol:61:

:16::16:hoş:16::16:
:16::16:geldin:16::16::16:
:16::16::16:saracımmm:16::16::16::16:

edanııım :70::70::70::70::70::70::70::70:

kolay gelsin maonyaaaam çok yorma kendini ne acelen var yavaş yavaş yap :72:diyetide fazla abartma canım günlük kalorini almaya çalış ve bol bol su iç

canım bugün malum pazartesi iş yoğundu giremedim tatlım...:nazar::38::38:

kolay gelsin tuğbacım...:nazar::38::38:

leyloşum nasılsın canım buse nasıl annesi az kaldı kavuşmanıza ne güzel Allah yardımcınız olsun

sağol canımbenim. gittim geldim. gliserin verdi onu kullanıcam cuma gidicem kulağım temizlenicekmiş acaba nasıl bi şey bu temizletmek acıyomuki:53:

kulak temizlenmesi acımaz canım hiç korkma çok basit bi işlem tekrar çok geçmiş olsun

gızz ne bei takip edionnn.:90::90:diyette aç bi insanım suç üstü kurabiye topiğinde yakalandımmmm:17::17::17:

Back
X