Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum nasılsın canım buse nasıl annesi az kaldı kavuşmanıza ne güzel Allah yardımcınız olsun

kulak temizlenmesi acımaz canım hiç korkma çok basit bi işlem tekrar çok geçmiş olsun

saol saracım iyiyiz çok şükür sara teyzesi...güzel dualarına yürekten amin diyorum tatlım benim...çok öpüyorum seni...:nazar::38::38::38:

yok yetercim benimayaklar tescilli sorunlu yani başka bi ayakkabı giyince nefes bile alamıyorum . bunu bile bile böyle bi eşşeklik nasıl yaptım anlamıyorum yaaaa :8::8::8:

benim geçen yıl gydiğim yazlık bir terliğim vardı onu çıkartım dün giymek için ( geçen yıl önce vurdu ayağımı ama sonra alışmıştı)aman allahım eve geldiğim bir baktım ki ayaklarım maf olmuşlarrrr ama suç aykabıda değil ayakalrımda :47::47::47::47::47:

metukaaaaaaaaa kuzum nasılsınnnn
laylaaaaaaaaaaaaa ve bıdığı siz nasılsınız canımmmm

yaaa kızlar neden kimse yokkk ...
sdadi gelinnnnn saraaaaaaaaa zelallllllll nehirrrrrr metukaaaaaaaa eceeeee maonyaaaa yeterrrrrrrrr
kıslar ben 9 günlük yıllık izne ayrıldım gelin iki sohbet edek yaaahhhhhhhhuuuuuuuu

:66::66::66::66:hemide ben sizi cooooooookkkkkkk seviyoooooommmmmmm haaaaa:62::62::62::62::62: bari bende metukanın arabasını süreyim biraz:55::55::55::55::55::55::55:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakın duymıyım bidaha böyl sözler:20: canım herşey allahtan. neyin suçuymuş bu allah aşkına. kimsenin kendini kötü hissettirmesine izin verme. derdini veren allah dermanını da verir. herşeyin hayırlısı hayatım üzülme sen . hiç ummadığınız bi anda gelir bebeğiniz. :29:

amin canım inşallah ama biraz uzun bi yol gibi görünüyo ama ben çok sabıırsızım yaaa minik ayaklarını öpmek poposunu ısırmak istiyoruım gelsin artık yaaa...

yolun sonunu düşünme. hepimiz için farklı farklı süreç... kimimizin 3 yıl kimimizin 3 ay kimimizin 13 yıl... inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin. ama umutlu olmak lazım ilk şart o. üzülüp ağlayıp köşelere saklanmak yok:20: kendinde hata aramak yok:20: neden neden neden diye isyan etmek yok:20: gelcek inşallah yakın zamanda hep öyle düşün:29:

metukaaaaaaaaa kuzum nasılsınnnn
laylaaaaaaaaaaaaa ve bıdığı siz nasılsınız canımmmm

yeterriimmmmm :29::29::29::29::29::29::29:

yaaa kızlar neden kimse yokkk ...
sdadi gelinnnnn saraaaaaaaaa zelallllllll nehirrrrrr metukaaaaaaaa eceeeee maonyaaaa yeterrrrrrrrr
kıslar ben 9 günlük yıllık izne ayrıldım gelin iki sohbet edek yaaahhhhhhhhuuuuuuuu

geldimmmm ama gitmişsinnnn:58::58::58::58::58:

:66::66::66::66:hemide ben sizi cooooooookkkkkkk seviyoooooommmmmmm haaaaa:62::62::62::62::62: bari bende metukanın arabasını süreyim biraz:55::55::55::55::55::55::55:

bizde seni çokkk seviyozzzz edammmm....güzelll annneeee:38::38:

küstüm ben size ne gelen var ne giden bende anneme gidiom işte hhhıııı:19::19::19::19::19::19::58::58::58::58::43::43::43::43::43:

çabukkkk gellllll:nazar::nazar::nazar:

Back
X