metukam sarı çiçeğim nasılsın balımmmmmmmmmmmmmmm![]()
evdeyimmmmm oturuyom bildiğin gibiiii.......saraaa nerde kiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol yetercim...bende bıdıkta iyiyiz çok şükür teyzesi...işler bugünlerde biraz yoğun tatlım...fazla takılamıyorum muhabbetlere...sende iyisindir umarım...![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa edam gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
metusum napıosun nasılsınnnnn?
metukaaaaaedaaaa
pikeeee
![]()
iyiyimm...sen nasılsın asılll????![]()
olsun evde olmakda güzel keyif çatevdeyimmmmm oturuyom bildiğin gibiiii.......saraaa nerde kiiii
beğenmene çok sevindim yeterimzelallllllllllllllllllllll avatarın süperrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
metusum napıosun nasılsınnnnn?
olsun evde olmakda güzel keyif çatçiçeğim bende yeni geldim saramı en son dün gece gördüm :82::82:
beğenmene çok sevindim yeterimnasılsın balım hg
edacım hg canım nasılsınız bakim canlarım![]()
sen napıosun nasılsın hiç görüşemioruz seninle bacım
ben izne cıktım tatlım evdeyim öle işte daha koskocaaaa 7 gün iznim var oleeyyyy![]()
bende iyiyim canım annem öğle yemegine cagırmıştı ona gittim metuşum galiba benim miğdem bulanıyo sabahları?
owww kıyamammmmmmmmmmmm![]()
3 gündür böyle oluyor tatlım sadece süt içebiliyorum bitanede haşlanmış yumurta...aslında seviniyorumda bulandıgı için cünkü dr bulansın diyor bebeğin sağlıklı olduguna işarettir diyorr...
edacım ben iyiyim şükürson gaz çalışmalara devam
sen nasılsın annesi mercimeğimiz nasıl Allahıma emanet olsun inci tanemiz inş.
![]()
izinemi çıktın ne güzel edacım bol bol dinlen tam zamanında aldın izni fındığımıza yarasın inş. bu izin![]()