Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar..nasılsınız..burası cok sıcakkkk..cokkkkkkkkkkkkkkkk:26:
iremcim artık yaz yüzünü gösterdi bu sefer geldi galiba:9::9::9: yine başlıcak bunalma günleri:69::69: nasılsınız iremcim :nazar::38::38::38:
aaaaaa gerçekten mi? bulanınca iyiye mi ışaretmiş...çok iyi o zaman ..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

metukam bunu daha önce bende duymuştum mide bulantısı çok olmadığı sürece iyimiş :69::69::69::69:

iremcim artık yaz yüzünü gösterdi bu sefer geldi galiba:9::9::9: yine başlıcak bunalma günleri:69::69: nasılsınız iremcim :nazar::38::38::38:

metukam bunu daha önce bende duymuştum mide bulantısı çok olmadığı sürece iyimiş :69::69::69::69:

kk dan hamile bir arkadaşım vardı....sırf mide bulantısından 2 ayda 10 kilo vermişti....

edam öyle olmasın amaa

canım ben mardınde oturuyorum sen nerdesın bılmıyorum ama..burada suan hıssedılen sıcaklık 35 derece cıvarı...ankaradan buraya geldım..ankara yazın bıle bu kadar sıcak olmaz..alısık olmayınca nefes alamıyor gıbı oluyorum ıste..:52:

yetercim biz geldik sen nerdesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:64::64::64::64::64::64:
canım ben evdeyim yaaa dışarı çok sıcakk
olsun evde olmakda güzel keyif çat :64::64::64::64::64::64::64: çiçeğim bende yeni geldim saramı en son dün gece gördüm :82::82::69::69::69::69::69::69:

beğenmene çok sevindim yeterim :66::66::66::66::66: nasılsın balım hg :48::48::48::48:

edacım hg canım nasılsınız bakim canlarım :nazar::70::70::70::70:

canım yaaaa başım ağrıyor nedense birse sıcakta bankaya gitmem gerktiii

herkese merhaba kızlar

metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum

zeloşum adıma besteler yazmış kız sen benim biricik bacımsın

edacım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze annemiz mercimeğiiz nasıl

leylaaaacım nasılsın canım

nehirim kulağın bugün nasıl

zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım

meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani

yetercim sen nasılsın canım eşin daha iyi inşallah

maonyaaa temizlikle boğuşuyodur şimdi allah kolaylık versin

eceem sen neler yapıyon kuzum

kardelen sanırım bugün gelmemiş nasılsın kardelencim

kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men

Son düzenleme:
iyi olmana sevindim canım bacım calış zeloşum allah boşduranı sevmezmiş:))) rabbim emekleri boş cıkarmasın en yakın zamanda göndersin miniğini....

evet tatlım bu benim kış sezonundan kalan iznim dinleniorum valla anca yatıyorum hiç bi işe elimi sürmüyorum c.tesi temizlikçi gelecek halılarımı kaldırmıştım zatenh kışlık yazlıklarıda ayarladım camlar kapılar genel temizlik işte

amin edacım amin :69::69: kuzu Rabbim seninde meleğini sana bağışlasın sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş.:nazar::70::70:edacım balım kendini yorma zaten nasıl olsa kadında gelcekmiş oh evini mis gibi yapcak sen hiç bi şeyi kafana takma varsın evide pislik götürsün :9::9: şuan önemli olan inci tanen gerisini salla:nazar::9::9::9::9:

kk dan hamile bir arkadaşım vardı....sırf mide bulantısından 2 ayda 10 kilo vermişti....

edam öyle olmasın amaa

tatlım tam yazacaktım evet asırı olmadıgı sürece iyiymiş zaten hani kilo falan verdirmeyecek kadar yani dr ölr demişti zaten benim öle değil tatlım

herkese merhaba kızlar

metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum

zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım

meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani

sarama bak valla gösterdi gene kendini........:38::38::38:

canım ben mardınde oturuyorum sen nerdesın bılmıyorum ama..burada suan hıssedılen sıcaklık 35 derece cıvarı...ankaradan buraya geldım..ankara yazın bıle bu kadar sıcak olmaz..alısık olmayınca nefes alamıyor gıbı oluyorum ıste..:52:

iremcim mardin sıcak olur mardin,diyarbakır,urfa antep sıcaklıkta rekor kırar dikkat et kendine

tatlım tam yazacaktım evet asırı olmadıgı sürece iyiymiş zaten hani kilo falan verdirmeyecek kadar yani dr ölr demişti zaten benim öle değil tatlım

edacım mide bulantısı bebeğin iyi olduğuna sağlıklı olduğuna işarettir korkma sabahları tuzlu kraker bulundur başucunda uyanınca bi iki tane atıştır iyi gelir.

iremcim mardin sıcak olur mardin,diyarbakır,urfa antep sıcaklıkta rekor kırar dikkat et kendine

vallahi bende rekor kırıcam sanırım sıcakla beraber...bıran once tatıl olsada ankaraya gıtsemde serınlesem yoksa 1 aya kalmaz dogurucam burda..:50:

edam öyle olmasın amaa
Allah korusun canım olmaz inş. :nazar: kuzu mide bulantısı genelde oluyo zaten bebiş sağlıklı olsunda gerisi halloluyo:69::69: sen hamiş kal ben burdan sana çubuk krakerler yollucam :48::48::48::48:
kuzu burdada nem çok izmirin nemi malum insana sıkıntı veriyo:nazar::31::31::31::31:
canım ben evdeyim yaaa dışarı çok sıcakk

canım yaaaa başım ağrıyor nedense birse sıcakta bankaya gitmem gerktiii
kıyamam sana yeterim çok geçmiş olsun balım :71::71::71: baş ağrısıyla dışarı çıkmak çok zor bilirim :52::52::52:
herkese merhaba kızlar

sarammm kuşum hg canım bacım benim nasılmış benim çağla bademim bugün :48::48::48: saram ben herzaman sana beste yaparım :66::66::66::66::66::66::66:

Allah korusun canım olmaz inş. :nazar: kuzu mide bulantısı genelde oluyo zaten bebiş sağlıklı olsunda gerisi halloluyo:69::69: sen hamiş kal ben burdan sana çubuk krakerler yollucam :48::48::48::48:

kuzu burdada nem çok izmirin nemi malum insana sıkıntı veriyo:nazar::31::31::31::31:

kıyamam sana yeterim çok geçmiş olsun balım :71::71::71: baş ağrısıyla dışarı çıkmak çok zor bilirim :52::52::52:

sarammm kuşum hg canım bacım benim nasılmış benim çağla bademim bugün :48::48::48: saram ben herzaman sana beste yaparım :66::66::66::66::66::66::66:

:69::69::69::69::69::69::69::49::49::49::49::49::49::49::56::56::56::56::56::56::40::40::40::40::40::54:

Back
X