Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Iyi günler kızlar:16::16::16:
merhaba bacım, nasılsın? :38:

herkese merhaba kızlar

zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım

kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men

saol tatlım...:38::38: sen nasılsın güzellik?

tabi güzelde valla inan beni acayip çarptı. klimayıda açmıyorum daha üşütürüm diye korkuyorum bronşitim var benim:59: soğuk su içesim var onuda içmiyorum korkumdan. bittim valla perişanım sıcaktan. balkondaki derece 38 gösteriyo:52::52::52: ege sabahtan çok hareketliydi uyuyo şimdi. baya oldu mıymışık mıymışık dönüyo arada bi hepsi o. sıcak yavrumuda çarptı vallahi:27:

aman canım dikkat et bronsit varsa, evet galiba en iyisi arda ılık duş almak... :70:
ah bu ziyaretçilerde olmasa ne yapardım :3::3::3:

zelalca (3 misafir) misafirler haydaaaaaaaaaa:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Zenginlik;
Merdivenleri yardımsız çıkabilmektir.
Pencereden bakıp, yoldan geçenler...i görebilmektir.
Her akşam kendi kapını kapatabilmektir.
Saçının okşanmasıdır.
Kolundaki saatin geleceği göstermesidir.
Bir sonraki hafta için plan yapabilmektir.
Güzel günleri bekleyebilmektir.
Bazen bir tabak makarnadır.
Bazen iki tane domates ve bir taze ekmektir.
Kendine inanabilmektir.
Zenginlik varlığından mutluluk duyabildiğin herşeydir...
Fakirlikse...
Bir kez tanıyıp,
Sonra yokluğunu öğrenmektir

Zenginlik;
Merdivenleri yardımsız çıkabilmektir.
Pencereden bakıp, yoldan geçenler...i görebilmektir.
Her akşam kendi kapını kapatabilmektir.
Saçının okşanmasıdır.
Kolundaki saatin geleceği göstermesidir.
Bir sonraki hafta için plan yapabilmektir.
Güzel günleri bekleyebilmektir.
Bazen bir tabak makarnadır.
Bazen iki tane domates ve bir taze ekmektir.
Kendine inanabilmektir.
Zenginlik varlığından mutluluk duyabildiğin herşeydir...
Fakirlikse...
Bir kez tanıyıp,
Sonra yokluğunu öğrenmektir

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

selam kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....:3::3::3::3: ayaklarım çokkkkkkkk acıyo su topladı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14:

geçmiş olsun canım ayakkabı vurmasını bilirim bende çok yaşadım bu sorunu insanın canı çok acır vurduğu yere yara bandı yapıştır öyle ayakkabını giy iyileşene kadar iyi gelir

geçmiş olsun canım ayakkabı vurmasını bilirim bende çok yaşadım bu sorunu insanın canı çok acır vurduğu yere yara bandı yapıştır öyle ayakkabını giy iyileşene kadar iyi gelir

selam canım ah can acıması ne ki canım çıktı sanki nefes alamıyor gibi oldum .... sen nasılsın bitanem keyifler nasıl??? :8::8::8:

selam canım ah can acıması ne ki canım çıktı sanki nefes alamıyor gibi oldum .... sen nasılsın bitanem keyifler nasıl??? :8::8::8:

ben iyiyim meleğim sen kaç yıllık evlisin sizdeki sorun nedir hiç hamilelik yaşadınmı ve kaç yaşındasın

ben 37 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen sene bi düşük yaşadım şimdi yeniden hamile kalmak için uğraşıyoruz

Back
X