Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben de gidip yatayım, sıcaklar cok yoruyor insani...
kendinize iyi bakın, görüsürüz inş. byeeee :79::79::79::79::79:

güle güle bbeğimmmmmmmmm

kızlar bende çıktım başım çok ağrıyor iyi geceler

iyi geceler hanımlar :54::54::54: bu ali kaptan kıjlar yalnışlıkla elini birine çarpsa hamile bırakıyo :60::60::60::60::60:

$kalp03xl4.gif$omurrrvc7.gif$kalp03xl4.gif

selam şekerler:29:
naber? DİZİ bitti koştum geldim:27:

nehirim hg canım:48::48: bende tam çıkıyodum kimseler yoktu:31::31:nasılsınız canım egemi öp annesi zeloş teyzesinin yerine:nazar::38::38: sıcaklar nasıl zorluk çekiyomuşsunuz kıyamam kendinize dikkat edin canlarım serinleyeyim derken üşütmeyin :nazar::48::48::48:

nehirim hg canım:48::48: bende tam çıkıyodum kimseler yoktu:31::31:nasılsınız canım egemi öp annesi zeloş teyzesinin yerine:nazar::38::38: sıcaklar nasıl zorluk çekiyomuşsunuz kıyamam kendinize dikkat edin canlarım serinleyeyim derken üşütmeyin :nazar::48::48::48:

öperimmmmmmmmmm de yerimdeeeeee:66: sen iste yeter şekerim. valla sorma yanıyoruz yavrum içerde daha kötü durumda. dikkat ediyorum ama pişik olcam yakında o kadar kötü durumdayım:52::52::52: kulağımda geçti diyodum bugün yine ağrımaya başladı. yüne tıkandı hiç bişey duymuyo sağ kulağım:14: sen naslsın? nasıl gidiyo:69:

uykumm geldi nehirimmm.sen uyuyamadın mııı

şimdi git yatağına mışıl mışıl uyu canım. ben uyumadım dizi izledim. birazdan yatarım heralde bende. oğlum uyanık o uyusun yatıcam bende. o uuyumadan yatınca pek hoşlanmıyo rahatsız oluyo hep oturayım istiyo:9::9::9:

aaaaaaaaaaaaaaaaa zeloşuum sen burda mısınnnn:3::3::3::3:

nehirimmmmmmmmmmmmm:3::3::3::3:
sarı şekerim hg nasılsın balımmmm:48::48::48::48:
öperimmmmmmmmmm de yerimdeeeeee:66: sen iste yeter şekerim. valla sorma yanıyoruz yavrum içerde daha kötü durumda. dikkat ediyorum ama pişik olcam yakında o kadar kötü durumdayım:52::52::52: kulağımda geçti diyodum bugün yine ağrımaya başladı. yüne tıkandı hiç bişey duymuyo sağ kulağım:14: sen naslsın? nasıl gidiyo:69:
ovvvvvv kıyamam canıma tatlım elinden geldiğince gündüz dışarı çıkmayın akşam git bi işin olursa :38:acaba sıcakda etkiliyo olabilirmi kulağını nehirim :nazar::70::70::70:
zeloşumm bırak artık şu avatar değiştirmeyiii....

:52::52: kuzu sendende bi şey kaçmıyo:60::60::60::60::60:

Back
X