üst kat komşumun ve alt kat komşumun hergün çoçuklarının sesiyle uyanıyrm
delüüüüüüüüüüüü o bizdede var yukarıdakinin kızı dan dun ses çıkarıyo ama kendi evladım pembiş yanaklarıyla uayansa anneeeeee dese ahh ahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üst kat komşumun ve alt kat komşumun hergün çoçuklarının sesiyle uyanıyrm
kuzum canımmm haklısınn hepimiz aynı şeyleri hisediyoruzzbende yine karışığım bu aralar
babalar günü geliyor yaaaa ondan
bu gün yeğenim geldiiii ona her baktığımda hayatımda ne kadar çok şey eksik onu görüyorummyaptığı konuştuğu şeyleri görünce neler kaçırdığımı görüyorumm
allahım diyorum böyle bir mucizeden bizleri eksik bırakma neolur diyorummm
ama birtaraftanda biz elimizden geleni yapıyoruz diyorummm RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER diyorum ona sığınıorummm
delüüüüüüüüüüüü o bizdede var yukarıdakinin kızı dan dun ses çıkarıyo ama kendi evladım pembiş yanaklarıyla uayansa anneeeeee dese ahh ahhhh![]()
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa bazen duygularımm çok fena oluooooo resmen baskı yapıolarrr.![]()
biliyorum banada oluyorrr ama ne yapasak yapalım yaşayacaklarımıız değiştiremiyoruzzzz:26::26::26::26::26:
çok ağlıyrm onların sesini duyuncaaaa benim suçum ne die düşünüyrmmm:85::85:
merhaba kızlar geçmişi okudum geldim ne güzel kaynatmışsınız sizi özlemişim![]()
çok istiyrmm cnm resmen hücrelerimde hissediyrmmm:78:
merhaba kızlar geçmişi okudum geldim ne güzel kaynatmışsınız sizi özlemişim![]()
kızlar çocuğumuz olmuyosa biz suçlu değiliz kimse suçlu değil bizim sınavımızda bu şekilde demekki Allah büyük dert vermesin sağlık sorunu vermesin sevdiklerimizin acısını vermesin çocuk Allah kısmet etmişse muhakkak olur etmemişse yapacak bişey yok.niye olmuyo niye başkalarının varda bizim yok diye düşünmeyelim bu isyana girer isyan etmekse bize yaramaz Allahın gücüne gider eminimki vakti saati gelince evlatlarımız gelecek.ama Allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ana babasına vatanına milletine hayırlı evlat versin.
saracım hoşgeldinnnnnnbitanem nasılsınnnnnnn![]()
kızlar çocuğumuz olmuyosa biz suçlu değiliz kimse suçlu değil bizim sınavımızda bu şekilde demekki Allah büyük dert vermesin sağlık sorunu vermesin sevdiklerimizin acısını vermesin çocuk Allah kısmet etmişse muhakkak olur etmemişse yapacak bişey yok.niye olmuyo niye başkalarının varda bizim yok diye düşünmeyelim bu isyana girer isyan etmekse bize yaramaz Allahın gücüne gider eminimki vakti saati gelince evlatlarımız gelecek.ama Allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ana babasına vatanına milletine hayırlı evlat versin.
sarammmmmmmm döktürmüşsün yine kuzum![]()
zeynom merhaba canım nasılsın