Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canlarımmmbenim ben çıkayım artık. eşimi kaldırcam birazdan kahvaltısını hazırlıyım:69::69::69:
akşam görüşürüz kendinize çooook iyi bakın sıcaklara dikkat edin işleri akşam üstüye bırakın. asitli içecekler içmeyin bana yasak olan o güzel meyveden (karpuz) yiyin benim yerimede soğuk soğuk serinleyin:56: görüşürüz:3::3::3::3:

sarammm düzeltme şeyi yok olmuş:53: ama yardımın için sağol sevgi pıtırcığım:69:

canım neyse boşver inşallah bişey olmaz
canlarımmmbenim ben çıkayım artık. eşimi kaldırcam birazdan kahvaltısını hazırlıyım:69::69::69:
akşam görüşürüz kendinize çooook iyi bakın sıcaklara dikkat edin işleri akşam üstüye bırakın. asitli içecekler içmeyin bana yasak olan o güzel meyveden (karpuz) yiyin benim yerimede soğuk soğuk serinleyin:56: görüşürüz:3::3::3::3:

canım kıyamam sana sende egemiz doğduktan sonra serinserin yersin karpuzdan

kızlar nasıslınızzzzzzzzzzzzz ya gülümsemeleri kulanamıyorummm sinir oldum yaaaaaaaaaa yine ne yapmışlar siyte böyleeeeeeeeee

canlarım aranıza yeni katıldım bende dün test yaptım pozitif çıktı fakat 2,3 gündür mide yanması oluyor daha erken degilmi anladım birşey:17::18::19::20::21:

canlarım aranıza yeni katıldım bende dün test yaptım pozitif çıktı fakat 2,3 gündür mide yanması oluyor daha erken degilmi anladım birşey:17::18::19::20::21:

nehircim öncelikle hayırlısı olsun. allah diğer arkadaşlarımdan da böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.. kanda mı baktırdın idrardamı? doktora gittinmi? ne kadar oldu bebek isteyeli? kendini tanıtırmısın biraz bizlere:61: mide yanması erken başlamış gibi sende. terslik değil de senin canını sıkıcak haytını bir süre olumsuz etkilicek bir durum ama korkma sürekli olmuyor. hamileliğin son haftalarında tekrar ortaya çıkıyo ama eskisi gibi olmuyo. en sıkıntılı zamanın bu olucak mide yanması konusunda. benim oğlumun tırnakları çok uzamış birde saçları o yüzden yanmam var ama idare ediyorum öyle böyle...

hoşgeldin aramıza nehirim Allah hayırlı uğurlu etsin hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah.

Back
X