Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pike ikimizden başka kimse yokk![]()
ama saramın ismi var altta ben görüyorum onu... acebe armut mu deseydik??:26::26::26:saraaaaa gelsene bacımmmmmm
ama saramın ismi var altta ben görüyorum onu... acebe armut mu deseydik??:26::26::26:saraaaaa gelsene bacımmmmmm
saraaaaaaaaaaaaaaa armuttttttttttttttttttttttttttttttt![]()
pikee sen de gitmişin..ben de başka topiklerde gezerimm o zamannnn:96::96::96::96::82::82::82::82:
günaydın kızlarrrrr
ben has gideceğim eşime mr çektireceğim bu gün yokkum merak etmeyin olurmuu![]()
günaydın kızlarrrrr
ben has gideceğim eşime mr çektireceğim bu gün yokkum merak etmeyin olurmuu![]()
leyloş cumartesi doktor kontrolün vardı bacım nasıl geçti merak ediyoz hadi gel artıkın bize sonucu söyle:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hiç habersiz bırakmazdı allah korusun acaba ters giden bişeymi varbenimde yarın kontrolüm var. evlenme yıl dönümümü üstelik doktordan sonra güzel güzel planlar yaptık allah içimize sindirsin inşallah.
günaydın kızlarrrrr
pike metuka eveterlar süper olmuşşşşşşşşşş![]()
merhaba tatlım..günaydıııııın kızlaaaaaaar![]()
slm kızlarrrrrrrrr nsılsınız kuzularrrrrrrrr![]()
saol tatlım..sana da kolay gelsin bugün icin..
merhaba tatlım..nasılsın evet aksam adın vardı sen yoktun metusla muhabbet edesimiz vardı hep beraber, sağlık olsun tatlım...
melebeeeeben geldim hemennnnn
zeynom bebeğim senmi geldinhg nasılsın balım
![]()