Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol bitanem allah hiç bizaman yüzünün,
solmasına izin vermesin allah
her zaman mutlu etsin sizi
allah acisız bebişini kucağına almayı nasip etsin inşalaaahhh
neye katılıyım anlamadım canım :26::26::26::26:

amin canım cümlemizi insallah... :70::70: sende hamileler arasına katıl yani tatlım, ben 100 sey düsünüp 3 ünü 5ini yazınca böyle anlam kayması oluyor, artık kusuruma bakma seker..

pikemmmm gözlerim doldu yemin ederimki. allahım birer birer güzel haberler gönderiyobize. nasıl sevindim anlatamam.hadi bakalım güzel ama zor bi yolun başına geldin. allahım kolaylık versin. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah. ve de sağsalim gelsin miniğin kollarına:nazar::nazar::nazar::nazar:bekleyişin sıkıntıların üzüntülerin hepsi silincek kalbinin sesini duyunca... mutluluk gözyaşların süzülcek bu aralar ne güzel... doktora gittinmi? gitmediysen ne zaman gidiceksin?

cok saol tatlım, amin insallah canım, yani tahmin edilecegi gibi insan kucağına almadan cok rahat olamıyor, sonucta yaşanması gerekenler yasanıyor Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin, sağlıkla evladlarımızı doğurmayı nasip etsin insallah...

gittim tatlım, çok şükür şimdilik yolunda gözüküyor :nazar::nazar: insallah sonu da güzel olur..
sen nasılsın? haberlerini okudum, güzel gecmis hersey, cok şükür... daha da iyi ol tatlım...:70::70:

sorma maonim kuşumda olunca tam olduk oda benimle beraber tv izliyo bide çay içse süper olcaktı:60::60::60::60::60::60:
kız sana evde bi can bi nefes olur.:86:
yawyum çok geçmiş olsun inş. hayırlı haberlerle gelirsin Rabbim hayırlı şifalar nasip etsin:71::71::29::29:

allah kabul etsin canımm bizleride dualarıda eksik etme canımm

:16::16::16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16::16:

canımmmm çok çok geçmiş olsun. acil şifalar versin allahım. haber ver gelince unutma. dualarımız anneciğinle merak etme sen.
saolun kızlar.6ay öncede böyle çok şiddetli kanaması oldu.yatak yorgan kalmadıı o derece.onda gittiği doktoru ameliyat olmalısın dedi.annem bidaha gitmedi parça falan alınmıştı.5ay bidaha adet olmadı.bu gittiğimiz doktorda ilaç yazdı.diğer adetinin 3.günü hormon tahlili yapıp ona göre hareket edecek
son yazdığım cevaptan itibaren cevapladım ilk önce. şimdi geldi bugüne:27::27::27: nasılsınız canım arkadaşlrım? herkes işte güçte tabi bi ben aylak kaldım bugün. gideyimn bende ütümü bitireyim bari:30::30: kendinize iyi bakın:3::3:

cnm ben kendi adıma iyiyim.

amin canım cümlemizi insallah... :70::70: sende hamileler arasına katıl yani tatlım, ben 100 sey düsünüp 3 ünü 5ini yazınca böyle anlam kayması oluyor, artık kusuruma bakma seker..

cok saol tatlım, amin insallah canım, yani tahmin edilecegi gibi insan kucağına almadan cok rahat olamıyor, sonucta yaşanması gerekenler yasanıyor Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin, sağlıkla evladlarımızı doğurmayı nasip etsin insallah...

gittim tatlım, çok şükür şimdilik yolunda gözüküyor :nazar::nazar: insallah sonu da güzel olur..
sen nasılsın? haberlerini okudum, güzel gecmis hersey, cok şükür... daha da iyi ol tatlım...:70::70:

eee kaç haftalıkmış bebişin? kese göründümü kalp atışını duydunmu? anlatsana azcık:61: iyiyiz biz. ben 30 haftamız olarak hesaplıyodum meğerse 31. haftamızdaymışız. ben diyorum 30 doktor diye 31. sonra bilgilerime baktık gerçekten de 31. haftam:9::9: nolursa olsun sıkıntım çok olsada eziyeti bile güzel oğlumun. uykularım ağrıyan heryerim yemek isteyip yiyemediklerim gözümde yok valla yeterki sağsalim gelsin bize yuvasına...:nazar::nazar::nazar::nazar:

saolun kızlar.6ay öncede böyle çok şiddetli kanaması oldu.yatak yorgan kalmadıı o derece.onda gittiği doktoru ameliyat olmalısın dedi.annem bidaha gitmedi parça falan alınmıştı.5ay bidaha adet olmadı.bu gittiğimiz doktorda ilaç yazdı.diğer adetinin 3.günü hormon tahlili yapıp ona göre hareket edecek

çok geçmiş olsun canım. inşallah herşey yolunda gider. sen hep annene destek ol. üzüldüğünü belli etme. senden güç alsın:69::69:

$123j.gif$34509086_01.gif

:16::16::16::16::16:

Iyi akşamlar kızlar işimi yaptım yemeğime geçtim bi bakim bizim kızlar ne yapıyo dedim :)))))))))

son yazdığım cevaptan itibaren cevapladım ilk önce. şimdi geldi bugüne:27::27::27: nasılsınız canım arkadaşlrım? herkes işte güçte tabi bi ben aylak kaldım bugün. gideyimn bende ütümü bitireyim bari:30::30: kendinize iyi bakın:3::3:
nehirim bebem iyi olmanıza çok sevindim herzaman iyi olun egemiz sağ salamet doğsun hayırlı bi evlat olsun inş. :nazar::nazar::48::48:ben iyiyim canım bugün yağmur var burda yağmuruda çok severim :66::66::66::66::66::66:

maonim inş. annen biran önce bu sıkıntıdan kurtulur en kolay bi şekilde hallolur Rabbim hayırlı şifalar verir annecine inş. :48::48::48:

eee kaç haftalıkmış bebişin? kese göründümü kalp atışını duydunmu? anlatsana azcık:61: iyiyiz biz. ben 30 haftamız olarak hesaplıyodum meğerse 31. haftamızdaymışız. ben diyorum 30 doktor diye 31. sonra bilgilerime baktık gerçekten de 31. haftam:9::9: nolursa olsun sıkıntım çok olsada eziyeti bile güzel oğlumun. uykularım ağrıyan heryerim yemek isteyip yiyemediklerim gözümde yok valla yeterki sağsalim gelsin bize yuvasına...:nazar::nazar::nazar::nazar:

6. haftaya girdik tatlım, gördük kesemizi ve bebisi .. bugün kalp atımlarını da gösterdi pıt pıt yanıp sönüyodu:nazar::nazar: Allah herkesin evladını bağışlasın insallah.. umarım bende 30 haftalığım dedigim günleri görürüm...

Iyi akşamlar kızlar işimi yaptım yemeğime geçtim bi bakim bizim kızlar ne yapıyo dedim :)))))))))
canım kolay gelsin:29::29: bende bir bakayım dedim ...

6. haftaya girdik tatlım, gördük kesemizi ve bebisi .. bugün kalp atımlarını da gösterdi pıt pıt yanıp sönüyodu:nazar::nazar: Allah herkesin evladını bağışlasın insallah.. umarım bende 30 haftalığım dedigim günleri görürüm...

canım kolay gelsin:29::29: bende bir bakayım dedim ...

zeynom maşallah yiğenime inş. Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin :nazar::nazar:kuzu ben gidim yemeğime bakim sonra görüşürüz şekerrrrrrr:48::48::48:

Back
X