- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
uhuuuuuuuuuuuu kizlar nerdesiniz gunaydin![]()
cadıcım bi,zler buradayız da sen neredesin kuzum neler yapıyosun
canlar kız kardeşime gidiyorum ablamlar gelmişler birazcık kaynatacağız yeğenler de gelmiş![]()
![]()
ohhhh ne güzel canım Allah neşenizi artırsın
sağol bitanemmm allah razı olsun
darısı en kısa zamanda hepimizin başına hayırlı bi şekilde cnaımmmm![]()
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Leylacım hepimiz seni cok merak ettik, iyi ki haber verdin tatlım, minnosumuz azcık daha sabretsin, hersey gönlünüzce olsun. Kendini cok yorma tatlım, iyi dinlen..insallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım, cok geçmis olsun..
sağol canım benimamin tüm dualarına... insallah Allah tamamına erdirir canım, insallah hayırlısıyla doğururuz bebisleri... sen nasılsın kuzum? cok yorma kendini isyerinde.. umarım yardımcı oluyorlardır sana..
insallah darısı buradaki bacılarımızın basına... heyecanla onlardan da güzel haberler bekliyoruz.. Allah'ım duysun insallah dualarımızı...
canım arakadasım, iyi yürekli bacım öpüyorum seni kocamannnnnnn
bu yorgunluk hayırlara vesile olsun insallah...
günaydın canım, bugün nasılsın?
cadi günaydın, seni düsündüm geçenlerde, nasıl acaba diye.. nasılsın tatlım?
zeloşşşşşş, metuşşşşşşşşşşş, nehirrrrrrrrrr, ecee, yeterrrrrrrrr ve diger arkadaslarrrrrrrrrr nasılsınız güzellerrrr?
sen benim gönlü güzel kendiş güzel mangal gibi yürekli tatlımı tatlı bacımsın nasılsın bugün ben iyiyim bildiğin gibi
kuzularrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......özledim sizleri hepücüğünüzüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
mende seni özledim metuşuuuuuuuuuuuuuum
yeterimmm allah senii çabuk zamanda anne yapsın emi.gül gül öldümmm.nerdende buldun
günaydın cnm
günaydınnn
günaydın cnm asıl sen nerelerdesin denkmi gelmioz.azmı giriosun????
günaydın cnm
maonyam nasılsın oruç nasıl gidiyo