Sabırla Bebeğini Bekleyenler

uhuuuuuuuuuuuu kizlar nerdesiniz gunaydin :16::16::16::16::16::16:

cadıcım bi,zler buradayız da sen neredesin kuzum neler yapıyosun

canlar kız kardeşime gidiyorum ablamlar gelmişler birazcık kaynatacağız yeğenler de gelmiş:21::21::21::21::21::21::21: :21:

ohhhh ne güzel canım Allah neşenizi artırsın

sağol bitanemmm allah razı olsun
darısı en kısa zamanda hepimizin başına hayırlı bi şekilde cnaımmmm:16::16::16::16::16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Leylacım hepimiz seni cok merak ettik, iyi ki haber verdin tatlım, minnosumuz azcık daha sabretsin, hersey gönlünüzce olsun. Kendini cok yorma tatlım, iyi dinlen..insallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım, cok geçmis olsun..:70::70::70::29:

sağol canım benim :29::29: amin tüm dualarına... insallah Allah tamamına erdirir canım, insallah hayırlısıyla doğururuz bebisleri... sen nasılsın kuzum? cok yorma kendini isyerinde.. umarım yardımcı oluyorlardır sana..
insallah darısı buradaki bacılarımızın basına... heyecanla onlardan da güzel haberler bekliyoruz.. Allah'ım duysun insallah dualarımızı...

canım arakadasım, iyi yürekli bacım öpüyorum seni kocamannnnnnn:29::29::38::38::38:

bu yorgunluk hayırlara vesile olsun insallah...:61::49:

günaydın canım, bugün nasılsın?:16:

cadi günaydın, seni düsündüm geçenlerde, nasıl acaba diye.. nasılsın tatlım?:16:

zeloşşşşşş, metuşşşşşşşşşşş, nehirrrrrrrrrr, ecee, yeterrrrrrrrr ve diger arkadaslarrrrrrrrrr nasılsınız güzellerrrr? :48::48::48:

sen benim gönlü güzel kendiş güzel mangal gibi yürekli tatlımı tatlı bacımsın nasılsın bugün ben iyiyim bildiğin gibi

kuzularrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......özledim sizleri hepücüğünüzüüüüüüüüüüüüüüüüüü:16::16::16::16::16::16::16::16:

mende seni özledim metuşuuuuuuuuuuuuuum

yeterimmm allah senii çabuk zamanda anne yapsın emi.gül gül öldümmm.nerdende buldun:60::60:

günaydın cnm

günaydınnn

günaydın cnm asıl sen nerelerdesin denkmi gelmioz.azmı giriosun????

günaydın cnm

maonyam nasılsın oruç nasıl gidiyo

$66js6fi6.gif$1028tf4lk8.gif$1032mg5vx6.gif$66js6fi6.gif$1028tf4lk8.gif$1032mg5vx6.gif$66js6fi6.gif$1028tf4lk8.gif$1032mg5vx6.gif

saracımmm oruç iyi gidio cnm.sadece iftarı açtıktan sonra çok fena midem bulanıooo

canım iftarını açtığında hemen yemek yeme önce biraz hafif şeyler atıştır bi yarım saat bekle sonra yemeğini ye birden yemek yersen tansiyonun falan yükselebilir mazallah yanlış anlama canım ama kilonda varya riskli olur dikkat et kendine bacım

kızlar ben çıkıyom bugün pazarımds var
kendinize çooook cicciiiii
bakın allaha emanett olunn sizi
seviyorummmm :16::16::16::16::16::16::16:

bendeeee böyleee olmak istiommmm
allah kabul etsin canıım
allah en kısa zamanda seni ve bizleri :49::49::49::49::49::49::49: etsiiin
aminn cnmmm benimmm
canım iftarını açtığında hemen yemek yeme önce biraz hafif şeyler atıştır bi yarım saat bekle sonra yemeğini ye birden yemek yersen tansiyonun falan yükselebilir mazallah yanlış anlama canım ama kilonda varya riskli olur dikkat et kendine bacım

yok cnm nie yanlış anlayayım.saldırdım mantıyaa akşammmm:86:ağır geldi galibaaa

kızlar ben çıkıyom bugün pazarımds var
kendinize çooook cicciiiii
bakın allaha emanett olunn sizi
seviyorummmm :16::16::16::16::16::16::16:

güle güle tatlım sende kendine çok iyi bak öptüm byyyyy

bendeeee böyleee olmak istiommmm

aminn cnmmm benimmm

yok cnm nie yanlış anlayayım.saldırdım mantıyaa akşammmm:86:ağır geldi galibaaa

oruçken bütün gün miden boş kalıyo heleki bu uzun günlerde orucu açınca birden mantıya saldırman midene ağır gelmiş tatlım önce kahvaltılık bişeyler ye peynir domates salatalık falan bi bardak çay iç sonra azar azar ve yavaş yavaş ye yemeğini canım menim sana bişey olmasını istemeyiz

Back
X