• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg canım aramıza :71:tebrik ederim Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş.:nazar: darısı bizlerin başına kuzu sen kendine dikkat et gerisini Allaha bırak inş. bu sefer herşey yolunda gider yavrunu kucağına alırsın :48::48:

hoşbulduk canımm :70: sağol.teşekkürler güzel duaların için.darısı başınıza inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmm nasılsın tşkr ederim link içinnn

rica ederim işine yaradıysa eğer $avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif$avatar186262_23.gif

günaydın canım temizlige daldım evimi boya yaptırıyorum bide sık kullanılanlardan bu linki silmişim yanlışlıkla o yüzden giremiyordum sen nasılsın canım

kolay gelsin canım güle güle otur evinde bende temizlikle uğraşıyorum iş güç derken zaman geçiyo

gunaydin kimse yok yine ........ kizlar ben tedaviye basladim 4 gundur igne vuruyom kendime simdilik hersey yolunda yarin dok.gitcam hersey yeniden .....ALLAHIN izniyla insalla bu sefer olur ......hepinizi cok seviyorum bu aralar giremiyorum hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

şekerlerrr,aranıza yeni katıldım.çünkü hamiş olduğumu dün öğrendimm :1: ya çok tedirginim kızlar :44: ben yaklaşık 1 sene önce düşük yaptım :85: 2 yıllık evliyim.ilki düştü ya, yaa herseyden nem kapıyorum.ay düştü mü düşçekmi.onu yapsam düşer mi ki.böle olsa bişi olurmu die.tam olarak nelerdn kaçıncağımıda bilmiorum.ilkindede bilmiodum ve çok sık arabaya filan bindim,çok stresliydim habire eşime bağırıodum,böle şeler işte.belki bunlar sebep olmuş olabilir.şimdi ben nelerden kaçıncamı napmam gerektiini bilmiorum.nelerle karşılaşacağımı da..gerçi rabbim ona ömür vercekse gelir dünyaya zaten.ama tedbir işte...önerilerinizi,nasihatlarınızı bekliyorum kızlar.şimdiden teşekkürler... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aramıza hoşgeldin canım:49: sen hiç kötü şeyler düşünme ki kötü şeyler gelmesin emi.. sağsalim gelcek bebeğim de öyle düşün hep. allahın izniylede gelir allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.. arabaya binmekte bir sakınca yok canım doktorun yasaklamadığı sürece. benim doktorum izmirde ben aydının ilçesinde oturuyorum. doktoras ulaşmak için haftada 2 defa git gel 5 saat yol yapıyorum. korkma yani. sen yorulma beslenmene dikkat et uykuna dikkat et.göbeğinin üzerine yatma eşinle şakalaşma ağır kaldırma kabız olmamaya özen göster hepsi bu şimdilik:61:

gunaydin kimse yok yine ........ kizlar ben tedaviye basladim 4 gundur igne vuruyom kendime simdilik hersey yolunda yarin dok.gitcam hersey yeniden .....ALLAHIN izniyla insalla bu sefer olur ......hepinizi cok seviyorum bu aralar giremiyorum hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın caDImmm :61: hadi bakalım hayırlısı olsun tedavin:64: tüp bebek içinmi yoksa ymurtlama içinmi iğnelere başladın canım? inşallah gelir bebişin buay:65::65::65:

tedavin hayırlı olsun cadıcım uzun zamandır yoksun neden gelmiyosun artık .inşallah bu sefer tedavin başarılı olur ve meleğin gelir canım

ayyyy:52::52::52::52: ben hepsiniii yerimmmvallaa hangisini yesem die düşünmeme gerek yokkiiii:56::56::56::56:

cnm evin tamamını boyatacan.bende düşünüyrmda sedefmi kağıtmı çektirsem diyorum sen nasıl bi boya yaptırcan.şuandaki evimin boyası evimi o kadar basit gösteriokiiii

yok hayatım geçen sene boyanmıştı zaten. bu kış yağmurlar sağolsun evi mahvetti. yatak odasıyla küçük oda nem aldı boyası kabardı onları boyatıyoruz. aynı renk yine. değişştirmiyorum yani. ege gelcek ya ondan boyatalım dedik. şimdi usta bide eşim duvarları kazıyo :61: canım bambu diye bir renk var ona bi bak harika duruyor vallahi.

Back
X