Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nehircim merhaba nasılsın neler yapıyosun egemiz nasıl ben bugün çok yoğunum bir sürü işim var kaynanam hastalanmış yarın apar topar memlekete gidecez bende mecburen bi yandan evi toparlıyorum bi yandan valiz hazırlıyorum
amiin allah razı olsun bitanemm ya kıskanç ben zaten gündüz balkona çıkmam
gelip bana gündüzleri balkona çıkma diyo
ablam pazardayken üst üstte aradı bende açtım
cevap verdim o sırada büyük kaynım beni arayıncaa
meşgulum diye eşime söylemiş eşimde bana bağırdı
çağırdı yani beni haksız çıkardı buda beni çook
üzdü canımmm![]()
saram cok gecmis olsun.. Allah şifa versin.. demek yolcusun ha balim.. Yolunuz acık olsun tatlım.. habersiz birakma bizi.. ne kadar kalıcaksınız belli mi acaba? giremezsin oralardan di mi tatlım?
zeynooom tam çıkacaktım seni gördüm nasılsın canım
saol tatlım yaa biraz önce gördüm.. esas sen nasılsın?![]()
[ı] ablan üst üste aramazsa bi sefer bile arasa açacaksın tabiki öyle şeymi olur kaynınada o aradığı zaman ablanla konuştuğunu konuşman bittikten sonra ona döndüğünü anlatacaksın bu kadar basit bunu kaynının eşine yansıtması yanlış bikere ama ne yapacaksın üçüncü şahıslar hep arada olmasalar kıyamet kopar sanki.sen yinede alttan al eşinle aranı bozma güleryüzünü eksik etme akşam geldiğinde eşine sakin sakin anlat ablanla konuştuğunu oda seni anlayacaktır.daha yeni evlisiniz zamanla birbirinizi tanıyınca eşinin gereksiz kıskançlıklarıda ortadan kalkacak göreceksin bacım menim sen üzülme yeterki[/ı]
çok sağol canım evet Allah kısmet ederse yarın yolcuyuz bi hafta 10 gün gibi kalacaz sanırım oradan haberdar etmeye çalışırım sizi fırsat buldukça
tatlım umarım önemli biseyi yoktur.. sizde yolculuk yapmak iyi gelir umarım... Su gibi git, su gibi dön insallah tatlım..
canım ben senin dediğin gibi kaynım ona demeden
ben eşim eve gelince anlattım herşeyi bişi demedi
kaynımda ablamla konuştuğumu biliyodu zaten
ama kaynım eşime deyince şartelleri atmıştı erkek
milleti işte ne desende kendi bildiğini okur
koşturuyorum canım ya inanırmısın dün gece 2 de uyuyup sabah 5,30 uyandım ve o saatten beri ayaktayım.hiç hesapta olmayan yolculuk çıktı işlerimi yavaş yavaş yapıyodum ne güzel ama şimdi acele etmem lazım daha bir sürü ütü yapacam oooof ooooofff
[ı] anladım canım sende üzme kendini sıkma canını akşama barışırsınız gör bak sara ablam demişti dersin[/ı]
bacım kolay gelsin sana. Allah yardımcın olsun... kendine iyi bak tatlım, birde hasta olma kendini düsün..
önce sen sonra hersey bunu sakın unutma bacım...
sara_28+
edan
pikepolat canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrrr hepinizeeeeeeeeee
Pikepolatımm hamileymişsssinnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmm allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()