• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynom bu arada tickerın çok güzel olmuş inşallah oradaki gibi sağlıklı hayırlı bi oğlun olur

sağol bacım.... insallah darısı başına olur tatlım...
canım sağlıklı hayırlı olsun da ister erkek ister kız olsun bana da esime de hiç fark etmez... ha gönlümüzden gecen kız olsun o ayrı...

sara_28+
EDAN
pikepolat canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrrr hepinizeeeeeeeeee:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

pikepolatımm hamileymişsssinnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmm allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64:

meleğim hoşgeldinama ben çıkıyorum canım çok işim var sonra görüşmek üzere byyyyyy

sağol bacım.... insallah darısı başına olur tatlım...
canım sağlıklı hayırlı olsun da ister erkek ister kız olsun bana da esime de hiç fark etmez... ha gönlümüzden gecen kız olsun o ayrı...

Allah gönlüne göre versin bacım menim

Son düzenleme:
sara_28+
EDAN
pikepolat canlarım günaydınnnnnnnnnnnnnn iyi pazarlarrrrr hepinizeeeeeeeeee:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

pikepolatımm hamileymişsssinnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmm allah bizede nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64:

cok sagol tatlım... darısı basınıza olsun insallah.. sizin güzel haberlerinizde olsun ins.

tamam tatlım bunu unutmam emin ol :34::34::34::34::34::34:

ben çıkayım işler beni bekler sonra görüşürüz öptüm byyyyyyy

tamam canım kolay gelsin sana.. öptüm..

$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif$cute023vc.gif

off ya saracım bak eşim beni değil
yanımda kalan kaynımı arıyo arayıp demiş yengene söyle akşama o büyük
kaynım yemeğe çağırmış akşama oraya gidecekmişiz
ama ben gitmek istemiyorummm yaaa :50::50::50::50::50::50::50:

slm nehircim nasılsın canım nasıl gidiyor egemizle hayat :69:

selam ecemmm iyiyim çok şükür. egeyle hayat sıcaklardan biraz zorlaştı ama olsun kuşum herşeye değer:69::69: boya yaptırdık bugün. eşimde bende bittik vallahi. yüklük falan indirdik yarına kaldı hep yerleştirmek. derin bir hoşgeldin ege temizliğine başlandı :27: en son kadın çağırcam kapı pencere sildircem yarın halılarım yıkancak ertesi gün koltuk yıkamacıları çağırdım onlar bitince tamam olcaz:61: onun dışında hareketleri daha azaldı ama kuvveti arttı. hafiften kasılmalarım başladı ege sinyaller veriyo sessizce:9::9:
sen nasılsın tatlım?

Son düzenleme:
selam ecemmm iyiyim çok şükür. egeyle hayat sıcaklardan biraz zorlaştı ama olsun kuşum herşeye değer:69::69: boya yaptırdık bugün. eşimde bende bittik vallahi. yüklük falan indirdik yarına kaldı hep yerleştirmek. derin bir hoşgeldin ege temizliğine başlandı :27: en son kadın çağırcam kapı pencere sildircem yarın halılarım yıkancak ertesi gün koltuk yıkamacıları çağırdım onlar bitince tamam olcaz:61: onun dışında hareketleri daha azaldı ama kuvveti arttı. hafiften kasılmalarım başladı ege sinyaller veriyo sessizce:9::9:
sen nasılsın tatlım?

hazırlıklr yavaş yavaş başladı ha nehirim hadi kolay gelsin kendini çok yorma egemizi üzme tamam mı şekey anne bende dünden kalma yorgunluk var eşim aradı şimdi sanırım iş yerinden pürüz çıkmış bugün gidemeyebiliriz ikimizinde morali bozuk öyle bekliyorum

Back
X