arada bir giriyom canim kimse olmayinca da cikiyom ...........![]()
senle ne güzel gece sohbetlerimiz oluyodu balım eniştemi uyutup kaçıyodun özledim o günleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada bir giriyom canim kimse olmayinca da cikiyom ...........![]()
senle ne güzel gece sohbetlerimiz oluyodu balım eniştemi uyutup kaçıyodun özledim o günleri![]()
yine yapalim canim ..... sen enisteyin vardiyalarini yaz ben sana uyrin ......![]()
kuzu benim adam şimdi gecede yahşi cazibeden sonra buluşalımmı![]()
tamam canim![]()
hadi o zaman sen eniştemi yatırmaya şimdiden başla çok inatçı uyumuyobaktın uyumuyo şu bizim köşedeki tavayı kullan balım
![]()
canımmm bende bekliyorum cazibeyi tabi kociş kanal degiştirmezse canım kociş allaha şükür yanımda inşallah bundan sonrada gitmeyecekiyi akşamlar kuzuiyiyim canım ne olsun yahşi cazibeyi bekliyom sen nasılsın ececim eşin yanındamı yoksa yine gurbetemi gitti
![]()
evet canım coook doğru söyledin... yeter ki Rabbim ol desin...
iyi aksamlar bacımmmmmm
amma velakin ben cikiyordum canım cünkü eşim cağırıp duruyor...
sonra görüsürüz sekerler byeeeee...![]()
disarda nezaman geleceyi beli deyil kahveye giti ........o gelsin uyuturuz uyumadisa tavayi kulanirim canim
![]()
canımmm bende bekliyorum cazibeyi tabi kociş kanal degiştirmezse canım kociş allaha şükür yanımda inşallah bundan sonrada gitmeyecek
iyi akşamlar canım kendine iyi bak kocişler bekletilmez kızdırma abimiii git sen
zavallı eniştem
sen adamın başına tavaylamı vurcan cadım
ah eniştem vah eniştem
cadım ben kaçıyom diziden sonra buluşuruz o zaman
ececim Rabbim ayırmasın sizikuzu diziden sonra kaçabilirsen gel pijama partisi yapalım hehehehhh
![]()
zavallı eniştem
sen adamın başına tavaylamı vurcan cadım
ah eniştem vah eniştem
cadım ben kaçıyom diziden sonra buluşuruz o zaman
ececim Rabbim ayırmasın sizikuzu diziden sonra kaçabilirsen gel pijama partisi yapalım hehehehhh
![]()
iyi geceler kızlarcadım slm canım enişteyi uyutmuşsun
![]()