• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım yaa o negatif kağıdını alınca evin yolu nasılda uzuyo bana.çok sabrettim çok bekledim inşallah vardır bişii eğer varsa inanılmaz derecede mutlu olucam.yoruldum artık.bu arada bugün farkettim benim gerçekten sürekli karnım acıkıyo.normalde susamlı kraker evde olsa bile açıpta yememçbugün yedim hatta dibindeki susamları bile:) ama yine açım ben....

bütün cesaretini topla kan ver ve inşş yarın güzel habelerle gel:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

KIZLAR BENİM BÜTÜN DUALRIMDA SİZLER VARSINIZ BENİM DUALARIM SİZLERSİZ EKSİK YARIM KALIR SİZDE BENİ UNUTMAYIN (unutmasınız biliyorum )BU GECE HÜRMETİNE YARAB .......rabbim dualrımız kabul etsin... ahireti için çalışan kulardan eylesin... bizleri sevgili peygaberimiz (sav)şefatinden mahrum etmesin... cehenem azabından korsun... islam nuruyla nurlandırsın peygaber efendimizn ahlakıyla ahlaklandırsın inşşş... ellerimiz boş çevirmesin... kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın... evlerimiz .. sağlık sıhat huzur versin... eşlerimizi yanımızdan hayatımızdan eksik etmesin.... evliklerimiz bebeşlerimizle taçlandırsın... en doğalından çifter çifter bebişlerle doldursun yuvalarımzı .....rabbim bu gün yaptığımız bütün dualrı kabul etsin inşşşş

mrh bebeğim sağol şöyle bir bakayım dedim kimler varmış sen nasılsın

bende agladım sızladım dua ettim sustum kuzum ya bi geziniyodum nekadar çok bekleyen var burda ezan okunuyor şuanda inşallah allah bizi çok bekletmez canım ya neyse ben diğer topiğe dönüyüm bari hoşçakal dua et bananda bende sana edicem

bende agladım sızladım dua ettim sustum kuzum ya bi geziniyodum nekadar çok bekleyen var burda ezan okunuyor şuanda inşallah allah bizi çok bekletmez canım ya neyse ben diğer topiğe dönüyüm bari hoşçakal dua et bananda bende sana edicem

her zaman
RABBİM HEPİMZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞ

hayırlı kandiller kızlar Rabbim bu mübarek gecede edilen bütün duaları kabul etsin hepimizin gönlünde ne muradı varsa nasip etsin sevdiklerimizi korusun bütün dertlilere devalar nasip etsin aminnnnnnnnn:))))))))

KIZLAR BENİM BÜTÜN DUALRIMDA SİZLER VARSINIZ BENİM DUALARIM SİZLERSİZ EKSİK YARIM KALIR SİZDE BENİ UNUTMAYIN (unutmasınız biliyorum )BU GECE HÜRMETİNE YARAB .......rabbim dualrımız kabul etsin... ahireti için çalışan kulardan eylesin... bizleri sevgili peygaberimiz (sav)şefatinden mahrum etmesin... cehenem azabından korsun... islam nuruyla nurlandırsın peygaber efendimizn ahlakıyla ahlaklandırsın inşşş... ellerimiz boş çevirmesin... kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın... evlerimiz .. sağlık sıhat huzur versin... eşlerimizi yanımızdan hayatımızdan eksik etmesin.... evliklerimiz bebeşlerimizle taçlandırsın... en doğalından çifter çifter bebişlerle doldursun yuvalarımzı .....rabbim bu gün yaptığımız bütün dualrı kabul etsin inşşşş

canım yaa o negatif kağıdını alınca evin yolu nasılda uzuyo bana.çok sabrettim çok bekledim inşallah vardır bişii eğer varsa inanılmaz derecede mutlu olucam.yoruldum artık.bu arada bugün farkettim benim gerçekten sürekli karnım acıkıyo.normalde susamlı kraker evde olsa bile açıpta yememçbugün yedim hatta dibindeki susamları bile:) ama yine açım ben....

uzun zamandır bu sayfaya girmiyordum 3 aydır deniyorduk ama her adet olduğumda kadınlar kulubünü terkediyordum . bugün adetime 2 gün var, test yaptım 2 tane aynı markanındı ikiside ve ikinci çizgi beyazımsı ve pembemsi gibi çok silik çıktı her iki testte de .eczaneye gittim sordum %80 hamilesin dedi ama inanamıyorum yarın beta hcg baktırcam kanda.çok heyecanlıyım inşallah testler yanlış değildir kızlar dualarınızı esirgemeyin bu mübarek günde.allah hepinize nasip etsin inşallah isteyen herkesin bebeişleri b,ir an evvel gelir

slm hanımlarr herkesin kandili mübarek olsun rabbim bu mübarek günde herkesin gönlüne göre verir inşallahh

Güzeller hepinizin kandili mübarek olsun..

Allah dualarımızı kabul etsin insallah.. Bebek isteyenlerin göbüklerini doldursun , bol hamileler nasip olsun topigimize, hamilelerede bir avvazda sağlıkla hayırla doğurmak nasip olsun insallah...

güzel arkadaşlarım....hepinizin kandili mübarek olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.............

günaydın arkadaşlar ben bugün itibarıyle kırmızı kartı yedim Allah büyük elbet bir gün bizde anne olacaz tabi Allah nasip etmiş alnımıza yazmışsa umarım sizlerden hayırlı haberler alırızm bu mübarek günde Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın.

Kandiliniz mübarek olsun.

gunaydin tatli kizlar ...hayirli gunler........hayirli kandiler

günaydın hayılı kandiller

kızlar hepinizin dualarına yürekten kocamannnnnnn aminnnnnnnnn :69::69: Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş. canlarımmmmm:48::48::48:

uzun zamandır bu sayfaya girmiyordum 3 aydır deniyorduk ama her adet olduğumda kadınlar kulubünü terkediyordum . bugün adetime 2 gün var, test yaptım 2 tane aynı markanındı ikiside ve ikinci çizgi beyazımsı ve pembemsi gibi çok silik çıktı her iki testte de .eczaneye gittim sordum %80 hamilesin dedi ama inanamıyorum yarın beta hcg baktırcam kanda.çok heyecanlıyım inşallah testler yanlış değildir kızlar dualarınızı esirgemeyin bu mübarek günde.allah hepinize nasip etsin inşallah isteyen herkesin bebeişleri b,ir an evvel gelir

moral bozmak yok :20: bebeğim gelcek bana diye düşün hep tamammı:61: sadece biraz zaman gerekiyormuş demekki. sende şimdi ozamanın geçmesini bekliyosun hepsi bu kafanda büyütme sakın. daha çok erken. 1 seneni doldurduğun zaman doktorlar ciddi tedsvilere başlıyor. ben hamileyken bile çıkmamıştı testte ertesi gün kanda 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim darısı başına şekerim inşallah hayırlısıyla hamilesindir:29:

selam kızlaar.ya adetim geçeli 5 günolucak ama hamilemiyim anlamadım.dün eczaneden test aldım negatif çıktı.ne adet belirtim var nede hamilelik.kant testi yaptırıcam ama korkuyorum.oluruna bırakmıştı artık umudum yoktu ama böle gecikince şüphe düştü iişte içime.çok hafiiiiiif kasık ağrım var oda kendimi çok dinlersem.halsizim karnım hep aç gibi hissediyorum.hamile olsam testte silikte olsa çıkmazmıydı yaa:((( kafam çorba gibi

az öncede yazdım gerçi ama sanada cevap vermek istedim. benimde idrarda ( sabah ilk idrarda yapmıştım üstelik ona rağmen) çıkmamıştı. ertes, gün kanda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim:65: ve hiç bir belirtimde yoktu adet gecikmesinden başka. sen umudunu kaybetme ama kendini de kaptırma. yarın git tahlilini yaptır. hayırlısı neyse o olsun canım. haberlerini bekliyoruz:71:

Merhaba forumda yeni sayılrım ama kaç gündür burdan çıkmaz oldu bu forumda olmak birşeyler danışmak aynı hisler paylaşmak çok guzel gerçkten kızlar size bir şey danışmak istiyorum biz de bebek istiyoruz son adet tarihm bir hazirandı bu ay karnıma kramplar göğüs şşkinliği gibi belirtiler yaşadım psikoljik mi yoksa hamilemiyim die ikilemde kalrıken evveli gun hasta oldum biraz içim rahatladı en azından gerçeği öğrendim dedm fakat adetim bi gun bi kaç damla halnde geldi diger gun biraz daha fazla geldi ve bgun btti yanii her zaman beş gun suren adetim iki gun surdu ve midem çok bulanıyor yanma var midemde ve başımda bi sersemlik , bu kadarı da psikolojk olamaz die düşünüyorum acaba bi kaç gun sonra bi test yapmalımıyım ya da biraz daha en azından diğer adet tarihine kadar beklemelimiyim? yerleşme kanaması olabilir mi hiç bir fikrim yok ama benim adetim normalde 5 6 gun surer cvplarını bekliyorum ilgilenrseniz kendimi yi hssedicem kafam çok karışık gerçekten:68:

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:97:

Merhaba forumda yeni sayılrım ama kaç gündür burdan çıkmaz oldu bu forumda olmak birşeyler danışmak aynı hisler paylaşmak çok guzel gerçkten kızlar size bir şey danışmak istiyorum biz de bebek istiyoruz son adet tarihm bir hazirandı bu ay karnıma kramplar göğüs şşkinliği gibi belirtiler yaşadım psikoljik mi yoksa hamilemiyim die ikilemde kalrıken evveli gun hasta oldum biraz içim rahatladı en azından gerçeği öğrendim dedm fakat adetim bi gun bi kaç damla halnde geldi diger gun biraz daha fazla geldi ve bgun btti yanii her zaman beş gun suren adetim iki gun surdu ve midem çok bulanıyor yanma var midemde ve başımda bi sersemlik , bu kadarı da psikolojk olamaz die düşünüyorum acaba bi kaç gun sonra bi test yapmalımıyım ya da biraz daha en azından diğer adet tarihine kadar beklemelimiyim? yerleşme kanaması olabilir mi hiç bir fikrim yok ama benim adetim normalde 5 6 gun surer cvplarını bekliyorum ilgilenrseniz kendimi yi hssedicem kafam çok karışık gerçekten:68:

merhaba canım öncelikle hoşgeldin:69::69: adetinin düzenli oluşundan bahsetmen kafamı karıştırdı benimde. ama iklim değişiklikleri stres sevinç vs. vs. çok etkiliyor nbunu göz önünde bulundurmanı istiyorum. ama kesinlikle 3-4 gün bekleyip kan tahlili yaptırmandan yanayım ben. yerleşme kanaması tabikide olabilşir. kuzenimin olmuştu öyle. güzel haberlerle gelirsin inşallah. allahım steyen herkeslere nasip etsin inşallah....

kızlar ben yarın izmire gidiyorum doktora. kontrolümüz var bakalım ege neler yapçak bize yüzünü göstercekmi arkasınımı döncek merak ediyorum. özledim oğlumu göstersin inşallah güzel yüzünü:69::69::69: yarın girer yazarım neler dedi doktorumuz. herkeslere iyi geceler ben yatıyorum artık. çook öptüm :71::29::3:

Back
X